Luontotaidetta mökillä | Osa 1


Moi moi! Oltiin luultavasti viimeistä kertaa tälle kesälle miehen kanssa mökillä, joten otettiin ilo irti viikonlopusta! Salaa olen haaveillut, että pääsisin kesällä jonkun pellolle kuvaamaan hauskoja kuvia ja onneksi tilaisuus tuli kun huomasin matkalla mökille, että lähellä on ihana paikka. Itselläni oli muuten kumpparit kuvausten aikana, mutta miehellä ei niin hän yritti zoomailla parhaansa mukaan tieltä käsin kun taiteilin pellolla. :)


Aurinko alkoi laskea jo pilvien taakse, mutta onneksi valoa riitti vielä illalle. Kun Tuomo sai räpsittyä minusta muistoja, niin oli minun vuoroni siirtyä kameran taakse ja ottaa videolle hänen käsityksensä taiteesta. (Lue: mopolla ajaminen pitkin rantaviivaa, jonka takia hiekkaan painautui renkaan jättämiä muodostelmia.)


Illan kuluessa päätettiin korkata miehen kanssa juomat ja syödä lempisipsejäni dipin kanssa. Kaiken kruunasi vielä mökin uusi terassi, joka on aivan ihana! Ei tule tilanpuutetta mökin edustalla ja siitä näkeekin sopivasti kauniit maisemat eikä hyttysetkään häirinneet.


Valaistus pimeän tultua oli todella romanttisen kaunis ja siitä olikin saatava viimeinen otos ennen nukkumaanmenoa. Saunan raikkaana mentiin sitten aittaan lukemaan Aku Ankkaa ja uni maistui pitkän päivän jälkeen. Täytyy sanoa, että mökillä ja etenkin aitassa on ihan oma tunnelmansa nukkua, joten uneen vaipuminen on myös yksi mökkeilyn kohokohdista!  


Mikä on mökkeilyn kohokohta?

6 kommenttia :

 1. Varmasti oli ihanaa =)
  Meillä ei mahdollisuutta ellei vuokraa mökkiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanat kaksi päivää, joten tähän oli hyvä lopettaa mökkeily. Kohta alkaa taas arki ja kaupunkiin lähtö! :) Voihan. :(

   Poista
 2. Mä en oo mökki-ihminen, mut täytyy kyllä myöntää että siellä nukahtaminen on mukavaa :3 (siis heti sen jälkeen kun on pari tuntia tapettu hyttysiä ja hapsenkakkiaisia...)

  Ihana tuo Tuomon taide :D Jotenki söpöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän paljon oli vähentynyt hyttyset mökillä! Muistan kun vielä juhannuksena yritin tehdä ennätystä verenimijöiden tapossa ja luku paineli lähemmäs sataa viikonlopun aikana... D: Mutta joo mökin aittaan nukahtaminen on kyllä niin tunnelmallista ja siellä on semmonen "vanha tuoksu", joka on minusta jotenkin hurmaava. :)

   Tuomolla on kyllä ihan oma käsityksensä taiteesta, mutta niinhän meillä kaikilla!

   Poista
 3. Nyt rupeaa jo hiukan harmittamaan, kun tämän kesän reissut ja mökit on nyt käyty :/ Mökillä kyllä sielu lepää, vaikka vihaanki niitä ötököitä ylikaiken. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kävit kuitenkin! Se on tärkeintä. <: Itellä tässä vielä pari reissua ennen arkea. Itseasiassa oon nytkin menossa Tuuriin! :D

   Poista