Yllätysvieraita mökillä | Osa 2


Heissan! Viikonloppua iloisesti muistelen, kun saatiin yllätysvieraita mökille lauantaina. Kuten kuvasta jo huomaa, niin Felix ja Simba tuli kyseisenä päivänä käymään! Veljekset eivät ole siis ikinä käyneet mökillä, mutta lapseni tuntien tiesin jo vähän mitä odottaa. Aamulla ennen kissojen tuloa kerettiin kuitenkin mm. poimia marjoja, ihailla maisemia ja kaikenlaista muuta ettei jännittänyt liikaa kissojen odottelu. :)


Kesällä olen syönyt huijaamatta varmaan 3 tai 4 isoa rasiaa mansikoita ja nämä on kuitenkin ensimmäiset mitkä poimin omin pikku kätösin... Mehukkaita isoja mansikoita löytyi, mutta linnutkin olivat nokkineet omansa pois!

Järvimaisema oli aivan tyyni ja vesi laskenut niin paljon, että päätin lähteä kahlaamaan. En ole ikinä eläissäni sanonut tai uskonut ketään, joka väittää, että "vesi on lämmintä kuin linnunmaito"... Se on kuitenkin aina vähän kylmää ja varsinkin mitä pidemmäs kahlaa. Nyt on pakko sanoa, että vesi oli itseasiassa enemmänkin jopa kuumaa kun sinne meni!


Mökkeily ei olisi mitään ilman grilliherkkuja, joten tarjolla oli suolaisia lettuja lohitäytteellä (ranskankermaa, raejuustoa, tilliä, sitruunamehua, loimulohta ja mausteita), uusia pottuja, parsakaalia, tulisia kanansiipiä, vihanneksia, paahdettua sipulia ja juustoa, sieniä pekoni-sulatejuustotäytteellä ja kaikenlaista muuta mikä vaatisi jo kaksi lautasta!

Jälkiruoaksi anoppi sai idean, että puhdistetaan niitä oman maan mansikoita ja mustikoita sekä laitetaan jälkiruokakulhoon lisäksi suklaavanukasta. Ette voi uskoa miten hyvää oli ja niin helppokin herkku! Suosittelen!


Kissat tulivat siis ruoka-aikaan mökille, jossa Nalle jo innokkaana odotti. Simba ei nykyään sano hirveästi mitään miehen porukoiden koirasta, mutta on kissamaisesti varuillaan. Felix puolestaan antoi vanhukselle läppäisyt, kun tassutteli liian läheltä turvapaikkaa (lue: oli hiekka-astiassa piilossa).

Felix uskaltautui tarkistamaan terassia, kun suuri musta mörkö oli muualla ja lopulta parhaaksi vaihtoehdoksi osoittautui mökki, jonka ovelta piti aina kurkistaa. Simba puolestaan halusi tutkia jokaisen rakennuksen, metsän rajat, ötökät ja kaiken mitä vaan tontilta löytyi.


Simba on selvästi veljeksistä se, joka suhtautuu paremmin uusiin paikkoihin ja haluaa aina tutkia kaiken läpikotaisin. Sen sanottuani isoveli on kuitenkin pelokkaampi mitä tulee uusiin ihmisiin tutustumisessa. Vieraiden käydessä tämä huiskahäntä on aina piilossa. Felix puolestaan haluaa kaiken huomion uusilta ihmisiltä, mutta on tosi pelokas, jos sen pistää uuteen ympäristöön tutustumaan. Siitä syystä johtuen nappisilmä murjotti suurimman osan jossain kopassa tai mökin sängyn alla.


Mikä on lemmikkienne paras puoli?

12 kommenttia :

 1. Ihania kuvia etenki ku felix kurkkii ikkunasta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa se kurkkii oven suusta ja joo nauran tuolle kuvalle aina kun katon sitä! :D Haha! :) Kiitos kommentista!

   Poista
  2. Okei =)
   Et ollut viel osallistunu korublogini arvontaan saa valita vapaasti tekemiäni koruja 10e arvosta.Päättyy tänään klo 17:00 joten onnea nyt koittaan heti

   Poista
  3. En huomannu sitä. Oon ollu Tuurissa koko päivän! :D

   Poista
  4. No nii ens kerralla sitten =)

   Poista
 2. kisumisut mökillä,awww <3! Eikä Nalle ole mörkö, suloinen hää on ;)! nomnom... täytettyjä plettuja pitäskin väsätä ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne oli ja Felixin mielestä Nalle oli iso mörkö, ei voi mitään. :D

   Letuista tuli kyllä hyviä! Oli ne sitten vaikka kinkulla tai kalalla, kannattaa kokeilla erilaisia reseptejä! Nams. :P

   Poista
 3. Repesin ääneen tuolle ku Fellu kurkistelee mökin ovesta XD HASSU ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo itekkin, kun aloin selailee nuita kuvia koneella! :D Jos mulla olis kansio mihin keräisin pahan päivän varalle hassuja kuvia, niin tuo olis kyllä ykkösenä! Niin hauska ilme! XD

   Poista
 4. Kisut ja te <3 Ootte niin ihania kaikki tuossa alimmassa kuvassa !<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww kiitti ihana Fani! <3 Piti ottaa muisto, että pojat olleet mökillä. :3 Hihi!

   Poista