Kuukauden juttu | Elokuu, video


Moro! Esittelen teille ihan uusia juttuja mitä en blogissa kerennyt tässä kuussa esitellä! Lukuunottamatta ensimmäisenä näkyvää japanilaista herkkuboksia mikä oli ensimmäinen tilaukseni kyseiseltä yritykseltä. Jatkossakin aion silloin tällöin tuollaisen yllätyksellisen paketin tilata itselleni. Muita mukana olevia on Ebaysta tilattuja ostoksia ja muutamia blogikavereilta saatuja tuotteita. Katsokaa videolta!


Mikä oli kuukauden kohokohta?

14 kommenttia :

 1. Ihania ostoksia ja mie en muistanukkaan kysyä että olitko saanut tuon arvontapaketin,mutta nythän sekin selvis =)
  Ehdottomasti parasta viime kuussa oli tavata sinut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo tulihan se, oon ollut vähän hidas postailemaan niitä kun on ollu kaikkea muuta projektia. :D Voiii aww tosi kiva kuulla! <3

   Poista
 2. Nii ja muuten mulla on se herkkuarvonta käynnissä joten sinne vaan nyt osallistuun ettei unohdu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sähän tiedät etten tykkää suomalaisista karkeista, niin jätän tällä kertaa osallistumatta! Joku joka tykkää ansaitsee sen. :)

   Poista
  2. Se koostuu vähän sekalaisista herkuista,mutta toki saat jättää väliin

   Poista
 3. aww kisut :3 kivoja juttuja, toi kissalaukku kiinnostaisi muakin, mutta vaan erilaisella kissalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisut rauhallisissa merkeissä... :D Aa, mutta onneksi siellä on paljon vaihtoehtoja mistä valita ja samaan syssyyn samanlainen lompakkokin sitten. :3

   Poista
 4. Sä sait ton laukun ja tyynyn! Ootko käyttäny jo tota laukkua missään? :) Toi tyyny on kyllä hyvän kokonen, ehkäpä jossain vaiheessa tilaan semmosen (tai pari! :D). En vaan osaa päättää minkälaisen ottaisin.. Onks siinä muuten kuinka paljon täytettä, vai onks se kovin lötkö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Ne onkin ollut jo jonkin aikaa mulla hallussa. :) En oo vielä kerinnyt! :( Pitää kyllä heti alkaa käyttämään, kun on jonnekkin menoa! :D Toi tyyny on ihanan pehmonen ja ei mikään ruipelo tosiaan oo vaan hyvin täytettä! En oo kyllä kahtonu, että minkälainen täyte siinä on et onko siellä semmonen pehmotyyny sitten, koska se tuntuu tosi sileältä ulkopuolelta. :)

   Poista
 5. Katoin ku olit laittanu faceen kuvan tosta hatusta ja aattelin ettei oo ollenkaan millan tyylinen, mut sit ku sitä kuvaa katto nii se sopi tosi hyvin sulle!! Itekki koko talven unelmoin kesäviuhkasta, mutta unohtu tilata, mutta ens kesänä sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no äläpä! Vähänkö olin vastaan tuota sillon kaupassa ekalla kerralla ja tokalla kerralla se sitten vei mukanaan! Mulla olis niin monta asukokonaisuutta nyt minkä kanssa sitä voisin käyttää tuolla ulkoilmassakin. :)

   Ens kesänä ajoissa sitten tilaat tai talven aikana jo, niin eipähän unohdu! :D

   Poista
 6. Aivan ihania juttuja, oot ostanu ja saanut <3! Ps. Toi kuvausten takana juttu oli taas ihan paras. :DD

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia! Ja niin kiitos sulle yllätyksestä vielä kerran! :) Joo mun murmelit ei kyllä osaa välillä käyttäytyä, mutta on ne rakkaita. <3

  VastaaPoista