Pink fangirl | Päivän asu

Lippis / saatu kaverilta | Collegetakki / Mick's | Jegginssit / Cubus | Kengät / Saastamoinen
Helou! Taasko se Mella puhuu Helsingin reissusta? Puhuu, puhuu. Luvassa nimittäin sen päivän asu, kun olin menossa Cheekin stadionkeikalle. Paikan päältä ostin myöhemmin ison fanihupparin, jossa on selässä leijona ja vedin sen loppuillaksi päälleni. Asu koostuu tämän hetken lempijutuistani eli iki-ihana collegetakki, kukkainen narutoppi ja samalla teemalla jatkuvat kengät. Kaupungista nappasin mukaan myös uudet housut, jotka tuntuu niin hyvältä päällä ja sävykin on täydellinen! Lopun viimeisteli lippis ja parit kivat korut. :)

Korvikset ja käsikorut | Glitter
Oletan, että on aika harvinaista saada kaikki lempivaatteensa näyttämään hyvältä yhdessä! Minulla kuitenkin pinkit sointuivat kivasti yhteen ja myös musta-harmaa-valkoiset osiot eivät riidelleet keskenään. Olo oli rento ja itsevarma, joten tulevaisuudessakin tulen joskus käyttämään samaa kokonaisuutta. :) Sanokaa toki mitä olette mieltä ja onnistuisiko teiltä tällainen yhtenäisyys koostuen omista suosikeista?


Mistä sinun suosikkiasu koostuisi?

8 kommenttia :

 1. Meikän lempivaatteet ei näyttäs hyvältä yhdessä :D Mutta onpahan monelle päivälle aina jtn kivaa ku ei saa kaikkia kerralla päälle. Katoin tossa just noi sun Helsinkipostauksetkin läpi, oli hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! :D No onhan se tuokin logiikka! Mut suosikithan aina vaihtuu. :) Nonii! Ainakin on yks vielä tulossa, koska en oo esitelly Helsingin ostoksia vielä. :) Pitää saada pian aikaseks!

   Poista
 2. Ihanalta näyttää ja sopii kyllä sulle hyvin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eekku! Niin minunkin mielestä, vaikka itse sanonkin. Haha! Joskus vaatteet vaan istuu niin hyvin ja kokonaisuus on perfect. :)

   Poista
 3. Asu on niin Mellamainen kuin vain olla ja voi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Fani! Kiitti! :D Niin se saattaapi olla. <3

   Poista
 4. Hyvännäköinen asu! :) Mulla on lempivaatteet vielä hakusessa, kun on uudistuksen paikkeilla koko vaatekaappi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Noniin lähti itelläkin Ikean kokoinen kassi pois vaatekaapista ja tarkoituksena alkaa myymään niitä kirpparilla... :D Huh huh kun sitä kertyy aina kaikenlaista.

   Poista