Tangle Teezer + Invisibobble | (Blogger & Facebook) ARVONTA

Käytä tätä kuvaa jakaessasi arvonnan blogissasi.
Yllätys! Syntymäpäivän kunniaksi nyt viimeinen ihana arvonta, jonka yhteistyökumppanina toimii Invisibobblen maahantuoja. Arvonnassa on kaksi palkintoa, jolloin voit voittaa tavallisen harjan tai matkakokoisen harjan lisäksi neljä pakettia renksuja. Valitsin teille arvottavaksi ne harjat, jotka minulla jo itselläni ovat. Renksujakin omistan ennestään samoina väreinä, mutta mukaan mahtui Invisibobblen Pastellicious (limited edition) kokoelman renksuja! Kerron vähän alempana mitä sain arvottavien lisäksi itsellesi testiin. 

Original, Apple Appeal, Spring Fling, Innocent white & True Black | Compact Styler, Marine Dream ja samat muut värit.

♥ Synttäriarvonta 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

(Osallistu blogissa ja Facebookissa
tai kummassakin!)


(Voittajat saavat päättää kumman setin haluavat,
jos kyseessä sama niin setti arvotaan keskenään!)

Osallistumisarpa
♥ Olet julkinen lukija!
♥ Ilmoita nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi.
= (1 arpa)

Jakoarpa
♥ Jaat tämän blogissasi kuvan kanssa ja ilmoita linkki!
= (1 arpa)


Invisibobbleja ostin kesän alussa ensimmäisen kerran Sokokselta värissä musta ja ne ovat olleet ahkerasti käytössä. Yhdelle renksulle kävi kuitenkin niin, että vääntelin sitä todella paljon ja lopulta se ei palautunut enää muotoonsa. Myöhemmin sain blogiystävältäni lahjaksi samanlaisen pinkin renksun, mutta kissa vei sen omaan piiloonsa... 

Tangle Teezer kokemukseni ulottuu parin vuoden päähän, kun hankin Original -harjan värissä pinkki. Ei ole ollut sen jälkeen paluuta entisiin harjoihin, jotka aiheuttivat vain kipua ja hiusten repimistä. Muistaakseni tämän vuoden alussa hankin myös Compact Stylerin, joka kulkee kätevästi laukussa mukana. Matkakokoisen harjan ostin leopardikuosisena ja rakastan sitä!

Kiitos maahantuojalle, että lahjoitti minulle testiin Aqua Splashin ja neljä pakettia renksuja, joissa oli kuvan mukaisia värejä ja tietysti se pinkki! 

Onnea arvontaan!