BeautyBlender | Hyvän Olon Maailma & CosMerya


Moro! Hyvän Olon Maailma, kauneustuotteiden maahantuoja antoi minulle jokin aika sitten testiin uusimman hittituotteen BeautyBlenderin! Meikkisieni, joka vallannut markkinat ja on nyt myös kaikkien suomalaisten naisten huulilla tai... iholla. Sieni on oikea monituote sillä se sopii kaikkien iholle ja se sopii kaikkien meikkivoiteiden levittämiseen. Munanmuotoinen rakenne ja materiaali lupaa, että meikkipohjan saa tehtyä paremmin kuin millään muulla tavoin!

Beauty Blender lateksiton, hajuton ja e-vitamiinia sisältävä sieni, joka sopii kaikille ihotyypeille. Meikkisieni sopii nestemäisen, voidemaisen, kiinteän sekä meikkipuuterin kanssa, mutta myös mineraalimeikin, peitevoiteen, poskipunan ja korostusvärienkin levittämiseen. Värejä on olemassa pinkkinä, mustana ja valkoisena. Sieniä myydään kahden pakkauksen pusseissa, mutta niitä löytyy myös kappalehintaan kirkkaissa rasioissa. :)

Yhteistyössä,
Hyvän Olon Maailma ja CosMerya

1. Sieni kuiva ja käyttämätön. 2. Sieni kastunut ja käytetty.
CosMerya on ottanut näitä verkkokauppaansa myyntiin, joten vaihtoehtona löytyy kahden kappaleen pusseissa pinkkiä ja valkoisia sieniä! Hinta on n. 10 euroa, mutta sienet ovat pitkäikäisiä tuotteita kun niitä muistaa hoitaa. Lukekaa siis kunnolla sienen ostettuanne niiden käyttöönotosta ja huoltamisesta, että sienet pysyvät hyvänä. 

Muistakaa se, että hittituotteista on aina olemassa kopioita ja yritykset tekevät omia versioitansa! Se ei siis tarkoita sitä, että kaikki markkinoilla olevat sienet toimisivat samalla tavalla. Jotkut ovat sitä mieltä, että BeautyBlenderi kannattaa ostaa aitona 20 euron hintaan ja jotkut ovat sitä mieltä, että halvempikin vaihtoehto ajaa saman asian. Kopion huomaa edullisesta hinnasta (esim. kivijalkakaupoista saatavia) ja tuotteita kannattaa vertailla netissä toisiinsa sekä lukea muiden arvosteluja! :)

Haluatteko videota sienestä? 

22 kommenttia :

 1. Joo videota vain! Vaikka tilaukseen jo menikin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Pitääpä kehitellä tuossa jossain vaiheessa! :)

   Poista
 2. tää sunhan sieni nimenomaan on feikki, oikee beautyblender maksaa noin 20euroo kappaleelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotan lähinnä alle 10 euron sientä, joita on käsittääkseni myynnissä H&Mssä, Ginassa ja jotka ei vastaa laadultaan 10-20 euron BeautyBlendereitä. Mä kuitenkin tykästyin tähän sieneen ja tiedän sen laadusta. <3

   CosMeryan sivuilla hyvin lukee: "Hyvän Olon Maailman Beauty Blenderien raaka-aineen alkuperämaa on USA ja ne valmistutetaan Kiinassa. Suora tehdaskontakti ilman välikäsiä lisää luotettavuutta ja toimitusvarmuutta, sekä pitää hinnan kohtuullisena."

   Poista
  2. Tää taitaa olla se oikea ja alkuperäinen: https://www.facebook.com/BeautyblenderFinland, http://www.beautybay.com/beautyblender/. Tuon alkuperäisen idea perustuu nimenomaan siihen, että sienen kastuessa se turpoaa kaksinkertaiseksi ja näin meikkivoiteen (tai muun voidemaisen tuotteen) levityksestä tulee helppoa ja pohja sulautuu ihoon paremmin.

   En sano, etteivätkö halvemmat tuotteet voisi toimia (onhan esim. Inglotilla ja Real Techniquesillakin omat versionsa tästä "meikkimunasta"), mutta hieman varauksella suhtaudun näihin halvempiin kuitenkin. :)

   Poista
  3. Vielä senverran sanon että kannattaa muuttaa tota tekstiä ja mainita ne h&m ja gina tricot sienet koska toi sun sieni on myös halpa, se maksaa 5.45 koska 2 saa 10.90 hintaan.
   Uskon kyllä että toi on laadukas mutta ei ehkä kannata mainita halppissieniä kun toi sieni on mun mielestä myös halpa (:

   Poista
  4. Elisa: Niin! Mä kävin katsomassa viralliset sivut sen ansiosta kun monet ovat nyt I love me -messuilta ostaneet niitä sieniä kirkkaissa rasioissa eli poikkeavat hyvinkin näistä pussissa olleista. Tosin kukaan ei maininnut mikä oli messuhinta näillä BB-sienillä. :) Veikkaan, että alkuperäisissä on hieman pehmeämpi materiaali vielä kuin näissä, mutta nämäkin turpoavat kaksinkertaisiksi ja hyvä levittää ohut kerrot pohjameikkiä. :) En sitten tiedä minkälaisia ovat kivijalkakaupoissa ne 4 euron sienet tai Ebayssa. Siksi onkin hyvä vähän katsoa kuka mitäkin sanoo mistä sienestä! :)

   Anonyymi: Muutin tekstiä ja mainitsin kivijalkakaupat mistä näitä saa. :) Mutta haluan huomauttaa, että nimenomaan mainitsin sienten olevan toistensa kopioita, siksi tässä vertaillaankin mitä eroa on originaalilla ja kopiolla. Ei välttämättä tarvitse maksaa sitä kahtakymppiä sienestä, jos moisen saa puoleen hintaan ja hyvän laatuisena! <3

   Poista
  5. Korjasin lopputekstiä selkeämmäksi, toivottavasti auttoi. :)

   Poista
  6. 19,90 euroa oli messutarjous! :) Ja luulen, että normihintakin tulee olemaan tuo 20-30 euron välillä. Onhan se superkallis, noin niin kuin sieneksi, mutta niin paljon olen siitä kehuja kuullut että taitaa sellainen munkin meikkipussista löytyä jossain vaiheessa :) Tietty ois hauska tehdä vertailupostausta halvemmista ja kalliimmista sienistä!

   Poista
  7. Huh huh! Mutta jep, ois niin kiva tehdä just vertailua kahden sienen välillä! Itse en varmaankaan tuu tilaamaan silti tuota originiaalia kun on tosiaan niin kallis sieneksi... Kirpaisee maksaa tuon verran jostain vaatekappaleestakin, niin. :D

   Poista
  8. Haha, no mulla taas siveltimestä tai kosmetuotteesta tuo 30€ voi olla ihan hyvä hinta ;D

   Olin eilen blogimiitissä josta saatiin nämä sienet ja ovat tosiaan muuttaneet nimeä. Oli tosiaan viivattu yli BeautyBlender-nimi ja tilatte laitettu joku "make up blender" tai vastaava. Eli olivat selkeästi käyttäneet väärin rekisteröidyn tuotemerkin nimeä.

   Poista
  9. Mä keskustelin tästä nimenmuutoksestä joku aika sitten Hyvän Olon Maailman Tarjan kanssa ja nimen vaihto pohjautui vain siihen, että onhan se helpommin erotettavissa muihin maailmalla oleviin. Tuun myös käyttämään sitä uutta nimeä sitten tulevassa videossa missä esittelen tuota sientä, kunhan löytäisin aikaa tehdä sen. :D :)

   Poista
 3. Kuulostaapa mielenkiinotiselta tuo sieni. Ite aattelin josko kokeilisin sitä meikkisivellintä lähiaikoina minä se ku olen levittänyt meikkivoiteet ihan sormilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo riippuu ihan meikkivoiteesta varmaan, että mikä on paras ja nopein apuväline! Aikaisemmin kun käytin BB-voidetta, niin silloin tykkäsin nopeasti sormilla levittää. Nyt kun oon siirtyny meikkipuuteriin, niin se leviää paremmin ja ohuemmin tällä sienellä. :)

   Mutta kiva, että tää herätti sinussa mielenkiintoa! Jos herättää lisääkin, niin saatanhan minä saada yhden paketin teille arvottavaksi! <3 :)

   Poista
 4. Vaikuttaapa kyllä kokeilemisen arvoiselta :) itsellä olis aikomus testata sellasta sivellintä meikkivoiteen kanssa. Oon aina nimittäin levittänyt sormilla :D videota tulemaan!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siveltimellä saa varmaan hieman enemmän peittävyyttä ihoon kuin sormilla! Itse oon ainakin huomannut sen. Tämmösillä sienillä se leviää myös ihanan ohuesti iholle ja oon pystynyt kerrostamaan omaa meikkipuuteriania tiettyihin kohtiin, mutta kuitenkaan näyttämättä siltä, että sitä olisi liikaa. :) Kiitos vastauksesta! <3

   Poista
 5. Vau! Tällaisesta en ole kuullutkaan :o Video olisi kyllä kiva ja omat kokemukset ;) Sait uuden lukijan, ihastuin sinun blogin muista poikkeavaan ulkoasuun :) Ihanan persoonallinen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Mä ajattelin, että kaikki jo tietää kun monet bloggaajat on kerennyt kehumaan tuota sientä saatuaan sen I love me -messuilta! :D

   Ihana palaute, kiitoksia paljon! <3 Aamusta heti hymy huulilla. :) Tervetuloa seurailemaan ja mieluusti kommentoimaankin! Videota pitää tehdä ja mielipiteitä kertoa sitten, kun sitä on nyt toivottu. :) Kiitos vielä! <3

   Poista
 6. Kiittelinpä sua omassa blogissani tästä postauksesta :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh pitää käydä katsomassa! ^__^ <3

   Poista
 7. Kääk painoin enteriä liian aikaisin :D sori, tässä siis linkki bb

  VastaaPoista