Bloggaajien VIP-ilta (13.11) | Mick's

(c) Mick's
Moikka! Viime aikoina Oulussa on ollut monia tapahtumia bloggaajien kesken. Mick's ja Emilia oli tällä kertaa yhteistyössä järjestänyt vaateliikkeessä vip-illan. ♥ Ohjelmassa oli malliston esittelyä ja ruokapuolen sponsoroi Makia. Iltaan kuului myös kilpailu, jossa pukeuduttiin liikkeen vaatteisiin ja sen sai käydä kuvauttamassa. Jälleen onnistunut ilta bloggaajien kanssa ja innolla odotan muitakin tapahtumia! Tulee niin hyvä mieli, kun muistelee aina näitä juttuja. :)


Puistokahvila Makian tarjoiluun kuului Smörre nimisiä voileipäkakun näköisiä paloja, jotka olivat ehdottomasti minun suosikkeja! Löytyi myös valkosuklaakuppeja, rocky roadia ja Froosh nimistä smoothieta sekä kivennäisvettä. Nam! 

(c) Mick's
Trendien esittelyn ja herkuttelun jälkeen kaikilla oli puoli tuntia aikaa etsiä itselleen asukokonaisuus sekä mennä sovittamaan. Vuorotellen kävimme kuvauttamassa asun ja kerkesi siinä välissä myös keskustella ihmisten kanssa sekä käydä vielä napsimassa tarjoilusta välipalaa.

Valokuvaus tapahtui alla olevan laitteen avulla ja siinä oli ajastin, että sai vähän aikaa miettiä miten poseeraisi. Taisin minä muutaman kuvan ottaa ja kuvan olisi voinut myös jakaa Facebookissa sekä lähettää terveisiä Mick'sistä! Ja niin, asukokonaisuus koostui pillifarkuista, pitkähihaisesta paidasta ja kukkahuivista. Hätäilin ihan liikaa, niin puin vaan jotakin päälle ja en ajatellut sen ihmeellisemmin kokonaisuutta.

(c) Mick's

Illan lopuksi kaikki sai 25% alennuksen ostoksista ja meille jaettiin ennen ovesta lähtöä goodie bagit, jotka esittelen tämän kuukauden lopussa. Ihana yllätys, täytyy sanoa!  Otettiin porukalla myös paljon ryhmäkuvia, vaikka osa oli jo kerennyt lähteäkkin.

Kokonaisuudessaan taas ihana ilta, koska en ole ennen osallistunut mihinkään tuon tyyliseen tapahtumaan. Muutenkin oli niin mukava nähdä taas kaikkia ihania bloggaajia ja viettää aikaa rakkaan yhteisen harrastuksen takia. Kukaan ei katso siellä ihmeissään, jos kameran valot ja äänet koko ajan vilkkuu, koska kaikki pitää tallentaa! :)


Bloggaajia paikalla
Tiina, Anna, Mette, Sarianna, EnniPinja, Laura ja paljon muita!

Otatteko paljon kuvia?

10 kommenttia :

 1. Nuo smörret oli kans mun lemppareita! Ihan älyttömän hyviä. <3____<3 Oli kyllä niin onnistunu ilta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Pakko joskus saada lisää. :D Olis voinu syödä enemmänkin, jos olisi siinä kerinnyt. :D Ja joo ihana ilta! Taas jotain mitä muistella pitkään. ^__^ <3

   Poista
 2. Tämmöset tapahtumat on ihana tapa tavata muita bloggaajia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tosi kiva kun näitä on niin useitakin ollut nyt peräkkäin ja tulevaisuudessa. :)

   Poista
 3. Ihanasti toteutettu postaus.<3 Kiitos Mella kun pääsit tulemaan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! Kiva kun sait yhteistyössä järkätä meille tällaisen illan! Toivottavasti joskus uudemmankin kerran joku saman tyyppinen. :) <3

   Poista
 4. Oli kyllä niin kiva ilta taas kerran :) Ja vitsi noi tarjoiltavat. Nam. Täytyy kyllä käydä Makiassa joku kerta herkuttelemassa ainakin smörreillä uusiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosissaan! :D ja niin mäkin ajattelin ihan samaa, että pitää käydä uudestaan syömässä tuota herkkua! :) <3

   Poista