Joululahjarinki | 2014

Joululahjarinki: Eekku | Eekun elämää, Maarit | KosmetiikkaHamsteri, Fani | Fani's Nails and Life, Mella | Like it. Love it!
Hei! Joululahjarinki on taas täällä ja haluttaisiin vielä yksi ihminen mukaan! Moni saattaa muistaa, kun olin järjestämässä kyseistä rinkiä viime vuonna ja valittiin yhdessä vielä yksi onnekas mukaan. Aattona aukaistiin kaikki lahjat ja minun lahjoja voitte kurkkia viime vuoden joulukalenterista. Lahjaringissä kannattaa olla 5 ihmistä, että budjetti pysyy sopivana ja kerkeää ostaa kaikille ryhmän jäsenille lahjat! 

Joululahjaringin säännöt:

 Budjetti on asetettu ja yli saa mennä
 Päätetään yhdessä päivämäärä milloin lahjat lähetetään 
 Kaikki voivat esittää toiveita omaan lahjaan liittyen 
♥ Paketin on oltava lahjapaperissa ja kortti mukana
♥ Postikulut maksetaan itse, ei budjetista

Kiinnostaisiko sinua ilmoittautua mukaan?

Joululahjarinkiin pääsee vielä yksi bloggaaja! Ilmoittaudu, jos sinulla on halua ja varaa osallistua. Kirjoita kommenttikenttään kommentti ja sähköpostiosoitteesi. Äänestetään ringin kesken sopiva henkilö mukaan ja ilmoitamme siitä sinulle sähköpostilla sekä blogissa!

Aikaa osallistua 9.11 asti!

36 kommenttia :

 1. Voi että olisi kyllä tosi mukava päästä teidän mukaanne lahjarinkiin :3 Idea on jotenki vaa niin mahtava et ois todella huippua :)

  korhonen.janita@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tämä kyllä on aivan mahtava idea toteuttaa kerran vuodessa! :)

   Poista
 2. Ooi.. mua vois kiinnostaa lähteä mukaan! Viime vuonnakin näkyi olevan tunkua mutta kuitenkin.. Maaritin blogi ei ollut ennestään tuttu mutta muut kyllä erittäin. Aiemmin olin vuoden kestävässä lahjaringissä ja se oli kyllä mukavaa, tämäkin ois varmasti aika ihana!
  kynsinauhatanssi@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukaan vaan odottamaan, että miten käy! Mä en tänä vuonna pistänyt kriteeriksi, että meidät pitää kaikki tuntea ennestään, koska olisi ehkä ihan mukava saada uusi kasvo! :) Vuoden kestävä lahjarinki kuulostaa hauskalta sekin. :D

   Poista
 3. Mäkin olisin halukas osallistumaan lahjarinkiin! :) Mulle on kaikki muut blogit tuttuja paitsi Maaritin. :) Ikinä ennen en oo ollut tämmösessä mukana, paitsi joskus jossain facen kirpparin lahjaringissä. :D

  rouskk@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mukavaa, kun ilmoittauduit mukaan! :) Tämmöset lahjaringit on niin kivoja ja siinä vähän oppii tuntemaankin kaikkia paremmin. :)

   Poista
 4. hehee kelpaako tommonen aavistuksen retuperällä ollut blogi ja sen saamaton wannabe bloggari :DD no ei mahtavaa olisi olla mukana kaikkien blogit on tuttuja ja ja ehkä tää olis hyvä syy elvyttää se blogin irvikuva :D

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan mitä meidän yhteisessä äänestyksessä käy ja kuka saa eniten ääniä! :) Sinun pitää kyllä alkaa bloggaamaan enemmän, koska tää on kiva harrastus. :)

   Poista
 5. Miekin oisin halukas osallistumaan,sillä en ole ennen ollut missään lahjaringissä mukana (: Kaikki blogit tiedänkin paitsi Maaritin blogin.
  jonna1997@msn.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjaringit on kivoja ja varsinkin sellaiset missä blogataan, että mitä on saanut! :D Saa lukea toisten kommentit. :)

   Poista
 6. Tämä on kyllä ihan huippu ja ihanaa että saan olla jälleen mukana =)

  VastaaPoista
 7. Joko olette valinneet? :D * haluaa mukaan * :D

  minna_kurki@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotetaan tuonne 9.11 asti ja otetaan yhteyttä sitten eniten ääniä saaneeseen sähköpostilla sekä pyydetään mahdollista kuvaa! :)

   Poista
 8. Voisinpa jopa messiin halutakkin (8
  katjahonkanen@windowslive.com
  http://elamanmonetpuolet.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki halukkaat vaan mukaan, niin katsotaan tilanne! :) Jos ei muuten satu onni kohdalle, niin onneksi voi aina järjestää itsekkin tämmöisen ringin halukkaille! :)

   Poista
 9. Tuo kuva on aivan mahtava! Oot kyllä niin taitava! Kivasti on jo halukkaita ilmoittautunut. :) Mahtavaa<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaa en tehny, lisäsin vaan meidän päät siihen ja muokkasin hieman sekä tekstit laitoin! ^__^ Alkuperäinen: http://www.thewallpapers.org/photo/72457/Christmas_Xmas-Holidays-317.jpg
   Ja onneksi on monia kiinnostuneita, huippua! <3

   Poista
 10. Voi että! Seurasin jännityksellä jo viime vuonna mitä paketeista paljastuu. Ja jos ei tällä kertaan mukaan mahdu niin toi on helppo itsekin laittaa pystyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Ihana oli paketteja päästä availemaan ja ihmettelemään kaikkea! :D Mutta oletkos mukana halukkaissa, nimittäin sähköposti puuttuu kommentista? :)

   Poista
  2. Joo olen! Unohdin näköjään laittaa sen sähköpostin :D

   jolanda.sankari@gmail.com

   Poista
 11. tähän olis kyllä ihana päästä osallistumaan, vaikka kokemukset edellisestä lahjaringistä missä olin mukana, onkin huonot (moni jätti paketteja lähettämättä, ja lopulta omassa kuussani sain muistaakseni 4 pakettia yhdestätoista...)
  sopivan pieni porukka ja tällainen, että tiettyyn päivään mennnessä on jokainen lähettänyt, niin toimii varmasti paremmin!

  janinarosaj@outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Sehän on jo täyttä huijausta, jos ei sitten kaikille tule saman verran paketteja kun on esim. itse lähettänyt! Harmittaa puolestasi. :( Meillä on aina tietty budjetti näissä ja kun on niin pieni ryhmä, niin se tulee vielä yleensä ylitettyä kun on niin huippua toisille lähettää joululahjoja. :D Ja ainoastaan kerran vuodessa tämä homma, niin hyvin on toiminut! :)

   Sähköpostin kautta ollaan tietyn ajoin yhteydessä ryhmäkeskustelussa ja sovitaan sitten yhdessä kun alkaa paketit olla kasassa, että milloin pitää lähettää se. Ja kaikki saa esittää toiveita lahjojensa suhteen! :)

   Poista
  2. Onpas ollut huono ryhmähenki! Ei ole tainnut olla asiasta kiinnostuneita, miten lie muiden lahjonnat samasta ryhmästä menny :/

   Poista
 12. Ikävää että toidet ei noudata sääntöjä.Ainaki meillä toimi viimeeksikkin tämä vallan mainiosti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tuommoset vuoden kestävät voi sitten olla ihan eri asia! :D Mutta joululahjarinki on toiminut. :)

   Poista
 13. Hieno Toi kuvien tausta ;)! Kiitos , että saan olla mukana tässä <3 <3 <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun tykkäät kuvasta! :) No tottakai, innolla aattoa odottaen! :) <3

   Poista
 14. Mahtava tuo kuva!! En nyt ehkä ilmottaudu mukaan, mutta mielenkiinnolla seurailen lahjapostauksianne sitten kun ne tulevat vastaan. Tuli myös mieleeni että olisiko 'Joululahjarinki 2014' hyvä olla oma tunniste, sillä kyn hyppäsin linkistäsi edellisvuoden postaukseen, jossa etsitte vasta viimeistä rinkiläistä jäin miettimään mistä klikkaisin nähdäkseni kerralla kaikki ko. vuoden lahjarinkiin liittyvät postaukset...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Minäpä teen sille ihan oman tunnisteen! Niitä ei edellisvuonna ole kuitenkaan ollut montaa postausta kun ehkä kolme ja tänäkin vuonna suunnilleen saman verran, mutta kyllä se nyt jo ansaitsee omankin tunnisteensa! :) Kiitos vaan vinkistä, niin minäpä laitan sille omansa ja kaikki löytää kätevästi ne postaukset! :)

   Poista