Livbox "Loista, kuin Hollywoodin tähti!" | Marraskuu


Hei! Todella kummallista oli tämän kuun tuotteissa se, että ne pysyivät aika testaamattomina. Yhdestä tuotteesta olin kuitenkin innoissani ylitse muiden ja sitä tulikin ahkerasti testailtua. Toivon kuitenkin, että seuraavassa boksissa olisi taas mielenkiintoisia tuotteita, koska on vuoden viimeinen kuukausi! Olisi kiva kuulla myös teidän mielipiteitä, että mitä olitte mieltä tästä boksista? :)

Testatut tuotteet

Plussatuote

Lumene Natural Code (Candy Smile) | huulikynä
Ihana tuote, jota voisin ostaa useammassakin sävyssä. Onneksi paketista paljastui myös ensimmäisenä pinkki, koska sitä tulee käytettyä! Huulikynän on sanottu myös värin ja kiillon lisäksi hoitavan, kosteuttavan ja suojaavan huulia. Kätevän pyörityksen lisäksi kynä on aina käyttövalmis eikä sitä tarvitse teroittaa. :)


Testaamattomat tuotteet

Ibero | irtoripset
Miellyttävä paketti paljastui myös boksista, mutta unohtui kuukauden sisällä testata. Olen viime aikoina hullaantunut irtoripsiin ja olenkin testaillut kaikenlaisia malleja ja kokoja. Kyseiset ripset vaikuttavat myös kokeilemisen arvoisilta ja näyttävät varmaan aika luonnollisilta silmissä.


Miinustuote

Marvis (Cinnamon Mint) | hammastahna
Kanelinmakuinen ja tuoksuinen hammastahna, ei kiitos. Ei myöskään sisällä fluoria, josta moni bloggaaja olikin jo kirjoitellut. Ei tule käytettyä ainakaan itselläni, joten menee jollain tavalla eteenpäin sitä haluavalle.


Bernard Cassiere | kasvonaamio
Mustikkavoide-naamio, joka suojaa ihoa yöllä nukkuessa. Ihon pitäisi aamuun mennessä olla raikas ja ihon väri tasainen sekä punaisuus vähentynyt. Käyttöohjeisiin kuuluu, että voidetta pitää levittää illalla kerros ja antaa sen vaikuttaa 2-3 minuuttia sekä imeyttää hieromalla ihoon.

Bangerhead | pinsetit
Pinsetit oli ihan kivaa vaihtelua pakettiin, mutta olin juuri vähän aikaa sitten hankkinut yhdet joten näille ei ole heti käyttöä. Näitä voi kuitenkin käyttää moneen tarkoitukseen eli kulmien muotoilun lisäksi myös irtoripsien paikalle asetteluun.


Testasitteko kaikkia tuotteita?

8 kommenttia :

 1. Täällä on eräs joka kuolaa marvisin hammastahnaa, koska jos siinä on oikeesti kanelia se on hyväksi hampaille ;) Nyt on kyllä ollu kiva boksi, itellä ois kyllä tullu kaikkea käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin sulleppa voin sitten tunkea sen kauas omasta näköpiiristäni! :D

   Poista
 2. Toivottavasti ensi kuun boxi on parempi :/ Tämä oli jotenkin... tylsä?

  Ainoa kiva oli hammastahna :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ei ollu kyllä hirveästi testattavaa tai mieleisiä tuotteita! Höh, no joskus käy näin. Mutta varmasti joulukuun boxi taas yllättää! :) Vai sinustakin oli se muka kiva. :D

   Poista
 3. Eipä ole ehtinyt testaan vielä =)

  VastaaPoista
 4. Hei pinkkihuuli... oot varmaan oikea neiti opastaan tai siis löytään kertoon mistä löytys vastaava pinkkisävy huulille jonka bongasin transformers leffassa nicole peltzillä. Googlella löytää kuvan ;) itde oon tsekkaillu punahyllyjä ilman tulosta...äh ! Sos liian ihana sävy pakko löytää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä oikea neiti ottaen huomioon, että oon ihan vasta tässä loppuvuodesta alkanut kiinnostumaan huulipunista ja mulla ei siitä huolimatta niitä montaa ole! Se mitä suosittelisin sulle, niin tulostaisit Nicolasta sopivan kuvan värillisenä (tai näytät puhelimellä) ja menisit johonkin asiantuntevaan kosmetiikkakauppaan, että löytyykö heiltä vastaavaa sävyä. Siellä varmasti asiantuntijat osaavat auttaa kun he tietävät mitä meikkejä heillä on myynnissä. :) Voihan olla, että tasan tarkkaan tuota Nicolan käyttämää huulipunaa ei löydy edes Suomesta, mutta vastaava sävy aina löytyy! :)

   Poista