Livbox "Roosa on supernaisen väri" | Lokakuu


Terve! Boksi minun mieleen... nimittäin niin paljon vaaleanpunaista! Kerrankin mukana tuli uusi kynsilakka, jota piti heti päästä kokeilemaan kuukauden alussa. Muut tuotteet oli tuntemattomia ja muutamaa niistä ainoastaan kokeilin. Teemana oli roosanauhan värit. Mielestäni hyvä asia, että tämä teema otettiin esille livboxissa tässä kuussa, joten hyvä tiimi!

Testatut tuotteet

OSIS | hiuskiinne
Tykkäsin tosi paljon tästä hiuskiinteestä ja sen tuoksusta. Purkin ulkonäkö jo itsessään ihastutti minua ja tulen pitämään sitä ainakin laukussa mukana. Mielestäni olisi saanut olla vahvempi pitämään hiuksia tietynlaisesti, mutta arkikäyttöön sopiva.


Schwarzkopf | hiusöljy
Tämän tyyppisiä öljyjä on aiemminkin boksista tullut, mutta paketti oli tällä kertaa vaaleanpunainen. Minulle nämä on todellinen pelastus, koska käytän niitä aina hoitamaan latvoja, että hiusten kunto pysyy hyvänä shokkivärien takia. Tätä käyttäessä leijaili ihana tuoksu koko päivän hiuksissa!

Plussatuote

Lumene Arctic Sand | kynsilakka
Vaaleanpunainen hiekkalakka, joka peittää yhdellä kerroksella. Omistettu rintasyövän vastaiselle taistelulle ja siksi purkin kyljessä lukeekin Roosa nauha. Hiekkalakat on mielestäni aivan ihania ja niitä ei tarvitse sen enempää koristella, joten tämä oli tervetullut yksilö kokoelmiin!


Testaamattomat tuotteet

Schwarzkopf | shampoo
Sisältää villiruusuöljyä kuten hiusöljykin, jonka mainitsin aikaisemmin. Micro-emulsion-teknologia lupaa tehdä hiuksista välittömästi sileät ja kiiltävät. Kokeilemisen arvoinen!


Miinustuote
ACO | päivävoide
Mattapintaisen efektin jättävä päivävoide, joka lupaa estää myös epäpuhtauksien muodostumisen ja ihohuokosten tukkiutumisen. En ole varma tuleeko tätä testattua ollenkaan, koska minulla on jo siihen sopiva tuote, jota rakastan!


Roosa-kuukausi


Mitä piditte teemasta?

8 kommenttia :

 1. Tykkäsin myös vaikka en olekkaan ehtiny testailla vielää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt heti testailemaan niitä tuotteita! :)

   Poista
 2. Tykkäsin teemasta ja boxista kokonaisuudessaan. Mulla oli Neutrogenan voide Acon tilalla :) tuo hiekkalakka on ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teema oli kyllä ihana ja varsinkin kun kaikki nuo tuotteet oli vaaleanpunaisia! :D Ai mä luulin, että kaikilla oli samat tuotteet. :o

   Poista
 3. Boxi oli mieluinen ja hyvän asian puolesta, joten se tuo jo ison plussan<3! Minä tykkäsin kaikista tuotteista! Paitsi tuo Acon voide, ei ainakaan vielä pääse käyttöön. Täytyy katsoa, jos ottaisin sen seuraavaksi, kun edellinen loppuu :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ai sä oletkin jo kerinnyt testailemaan sitten melkein kaikkia tuotteita! Reipas nainen. :D Voi kun itsekkin aina muistais ja yrittäis, mutta kun on korvaavia tuotteita niin ei halua turhaan aukaista mitään. :D

   Poista
 4. Luinpa täsä taas putkeen näitä sun postauksia kun "lomalaisena" muka niin kiire ollu. Nää kaikki todellakin pääsis mulla käyttöön, ihania tuotteita! Ps. meikkausvideo oli good

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo tuo päivävoide ei nyt tullu käyttöön, mutta kyllä sillekkin jotain aina keksii eli pistän vaikka arvontaan! Sunkin pitäisi vaan alkaa tilaamaan livboxia!

   Hihi, kiva kuulla! Sen videon jaksoi jopa katsoa monet, kun kommentoivat. :)

   Poista