Felix ja Mella | Luukku 8


Luukku 8! Kävin ostoksilla jokin aika sitten miehen kanssa ja mukaan tarttui tuollainen musta neule, jossa on vaaleanpunainen pörröinen sydän keskellä. Olin katsellut tätä jo aiemminkin vaateliikkeessä, mutta tällä kertaa se lähti mukaan. Felix taisi rakastua materiaaliin ja nautti sylissä olemisesta. Muistutti varmaan oman emon turkkia niin paljon tai mistä sen tietää? Felix on ihan täysin mamman poika. Se hätääntyy, jos lähden ulos ja jää sitten oven taakse ihmettelemään tai maukumaan. Aamuisin saan herätyksen sänkyyn, kun tämä pienokainen tulee peiton päälle tamppaamaan ja purisemaan. Hellittelytkin on Felixin mielestä ihan kiva juttu joten pusuja ja haleja on satanut. Isoveli ei niin paljon mammasta sitten tykkää, koska hellittelyä on liikaa. Pikkuveli on kuitenkin aina siellä missä itse olen. Ajatuksen tasolle toistaiseksi jää se, että minkälainen mahtaisi olla kolmas kissa, kun sellainen joskus meidän laumaan liittyy? 

Saako teillä hellitellä?

3 kommenttia :

 1. Kolmas kissa? Meillekin emäntä haluaisi kolmannen kissan, mutta onneksi isäntä ei anna lupaa ;-) Se veisi pian meidän etuoikeuden sylityksiin ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai eikä se siihenkään lukuun jäisi! Haluan sitten tasaisen elämäntilanteen sattuessa omistaa mahdollisimman monta kissaa, koska ne on mun elämä! :) Mutta en aio ottaa kaikkia kerralla, että toistaiseksi kaksi riittää! :3

   Voeh, no kaikki saisi varmaan teilläkin yhtä paljon rakkautta!

   Poista