Joululahjoja | Osa 1

Lahjakortteja H&M ja Seppälä
Helou! Mielissäni olen seuraillut mitä muut ovat saaneet lahjaksi ja halusin esitellä myös muutamia omia lahjoja. En kuvannut kaikkia, mutta voin luetella niitä loppuun. Kissat saivat myös yhden tosi tärkeän lahjan ja esittelen sen sitten, kun ajankohta on sopiva. Seuraavaan osaan kuvasin myös Tuomon antaman lahjan, koska halusin tehdä siitä jutun ihan erikseen. :) Tosi tarpeellisia juttuja oli läheiset miettinyt ja jotain hauskaakin löytyi paketeista! Kiitos vanhemmille, isovanhemmille, Tuomon porukoille ja hänen siskolle muistamisesta! ♥ Katsokaa myös mitä blogiystäväni antoivat minulle joululahjaringissä

Remington Pearl Wand kiharrin
Cheek JHT 1 & 2 levyt
Sukkia ja oloasu leopardikuviolla
Schwarzkopf Color Freeze hoitoaine, shampoo ja suihke
Leopardiponcho
Selfie stick
Paketeista paljastui kaikkien näiden lisäksi leopardiviltti, t-paita, lapaset, kissapipo, pyyhkeitä, suihkugeeli, ihonhoitopaketti, kissa-aiheisia tuotteita kuten kirja ja avaimenperä, legginssit, glögisetti, korvikset ja rahaa!

Lahjoja oli taas ihan huikea määrä ja miten sitä on ollut muka niin kilttinä? Saatan myös myöhemmässä vaiheessa esitellä pari lahjaa mitä hankin muille läheisille, koska ne on esittelyn arvoisia. :) Laittakaa muuten linkkiä teidän lahjoja sisältäviin postauksiaan, jos en ole vielä välttämättä nähnyt niitä! 

Mitä lahjoja sinä sait?

14 kommenttia :

 1. Ihania lahjoa.Mie sain teiltä rinkiläisiltä kaikkea ihanaa ja sitten lähinnä rahaa jolla saan hankkia itelle jotain =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinpä oli vielä nekin lahjat! Ja kissatkin sai sitten oman osuutensa lahjoista myös illalla kun tekin olitte lisäksi hankkineet niille. :D On kissoillakin ollut melko lahjatäyteinen joulu! :D Nonii raha on aina tarpeen. :)

   Poista
 2. Oiii, sait kyllä paljon kaikkea ihanaa :)<3 jokainen lahja niin sinun näköisesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olivat kyllä taas tuttavat yllättäneet kaikenlaisialla hauskoilla ja ihanilla lahjoilla! Oikein oli puhuttu, että tänä vuonna ei tule montaa lahjaa ja tässä se taas nähtiin, että kyllä niitä oli. :D Ja ihan osanneet ostaa kaikkea minunlaistani! :) <3

   Poista
 3. Saitpas paljon lahjoja! Selvästi läheisesi tietävät mistä tykkäät :) Minun joululahjojani voi vilkaista täältä: http://neitiminttukihara.blogspot.fi/2014/12/joulunviettoa-ja-paketteja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin enemmän kuin ansaitsin! Olin kuin lapsi jouluna. :D Ja pitää ehdottomasti vilkaista mitä lahjoja sinä sait läheisiltäsi! :)

   Poista
 4. Tosi mukavia lahjoja oot saanu! :)<3 Nuo on kyllä ihan sun "näköisiä"paketteja :) Tiiäthän mitä meinaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwww kiitoksia! :D Tosiaan on ajateltu vastaanottajaa huolella kaikkien lahjojen kohdalla mitä tuli. <3 Kiitoksia! :)

   Poista
 5. Kivoja lahjoja :) Ihanan värinen tuo poncho! Itse sain mm. hajuvesiä, DVD:tä ja kirjoja. Postaus löytyy täältä: oonatuuliablog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikös ookkin, pitää ottaa käyttöön mahdollisimman pian! :) Joo minäpä ehdottomasti vilkaisen myös sinunkin postauksen! :)

   Poista
 6. Eih! Aivan ihania lahjoja. :3 Varsinki tuo oloasu<3 ja tietenki selfie stick. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Minkälaisia juttuja sinä sait? :) Hihi testattu on!

   Poista
  2. Blogista löytyykin postaus joululahjoista. :)

   Poista