Kissakalenteri | Luukku 4

Simba: "En mä kyllä tämmöstä moskaa syö..." Felix: "Mä kyllä voisin kieriä siinä!!!"
Luukku 4! Kuten Kissankujeita -blogin Sonja totesin kissakalenterin ostaessaan, että melkoista kuraa tarjottavana kissoille kalenterissa. Kävin ennen joulukuun alkua ostamassa Mustista ja Mirristä kissoille joulukalenterin sen kummemmin sisältöä katsomatta. Hintaa kalenterilla oli 5,90 € ja samanlainen löytyi koirillekin. Sisällysluettelossa luki, että herkut sisältää maitoa, sokeria, viljoja ja kaikkea kasvisperäistä. Mitä? Eihän kissa pysty tuollaisia sulattamaan. Kissanminttuakin taisi sisältää noin 4 %. Huvin vuoksi tarjosin ensimmäisen luukun kummallekkin nuuskuteltavaksi ja yllätys ettei edes Felix saanut syötyä palaa siitä suorakulmaisesta herkusta. Halusi itseasiassa vaan kieriä sen päällä... Simba nyrpisti nokkaansa ja lähti pois. Kalenterin kohtaloa en ole vielä päättänyt, mutta se saattaa mennä roskiin tai sitten vien sen naapuriin. Naapurissa on tällä hetkellä viisi kissaa ja omistajat saavat itse päättää tarjoavatko kissoille näitä herkkuja. Riippuu myös siitä, että kelpaavatko ne edes kissoille.

Onko sinulla kalenteri?

6 kommenttia :

 1. Meillä oli kerran ihan tokmannilta ostettu kisujen joulukalenteri, en sen enempää tutkinut mitä namut sisälsivät mutta kelpasivat myös meidän _nirsolle_ kissalle:) maksoikin lähemmäs 10e, joten josko olisi ollut parempia namuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hintaansa nähden olleet hieman laadukkaampia sulla! Ilmeisesti myös zooplussalla on monena vuonna ollut joulukalenteri ja saattaapi olla, että niissä onkin jo ihan hyvää tavaraa kissoille eikä mitään tuommoista moskaa. :) En oo kyllä sen paremmin tutkinut, mutta ensi vuonna kyllä katson tarkkaan minkä joulukalenterin hankin, jos hankin! :3

   Poista
 2. Harmi että ei kisut tykännyt :(

  VastaaPoista
 3. Meillä on Primacatin joulukalenteri jossa on niitä samoja namuja ku kaupoissa myydään. MUTTA! Ne lihaherkut joiden kuuluis olla melko pehmeitä on aivan kivi kovia siinä kalenterissa eikä ykskää noista neitosista suostu niitä syömää, enkä ihmettele yhtään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! :( No mikä siinä on ettei voi panostaa nuihin kissakalentereihin sitten yhtään ellei etsimällä etsi parasta vaihtoehtoa. Mäkin mietin et jos jotain pehmeitä herkkuja kalentereihin pistää, niin niiden pitäis olla sillä tavalla pakattukin et ne pysyy hyvinä. Typerää rahastustusta ja jos meininkin jatkuu tuollaisena, niin ei taideta enää tulevaisuudessa ostaa kissakalenteria. :( :o

   Poista