Kissakorttien esittely | Luukku 9


Luukku 9! Pitkään olen jo halunnut esitellä kissakortteja mitkä on ripustettu jääkaapin oveen. Laitan siihen suunnilleen kaikki kissakortit mitkä on minulle saapunut, mutta muutama taitaa puuttua. Kiitos kaikille, jotka on lähettänyt minulle kortteja! Aamulla on joskus ihana herätä ja mennä keittiöön sekä huomata nämä kortit ja muistella mistä ne on tulleet. Joulun toivotuksia, onnitteluja, ystävänpäivän kunniaksi ja ihan muuten vaan. :)

1. Ystävänpäivän kunniaksi Noora lähetti tällaisen vaaleanpunaisen kissakortin missä pitkäturkkisella kissalla on päässä tuollaiset apuvälineet kihartamiseen. Kortissa hän oli myös pyytänyt minua kesällä Kuopioon, jossa myös kävin ja oli ihan huippua! Kiitos! 

2. Mustavalkoisen kissakortin antoi minulle kotiväki kun Simba täytti vuoden 10.12.2013. Huomenna Simba siis täyttää 2 vuotta!

3. Haukottelevan valkoisen kissan lähetti blogin lukija ja kissafani Janita! Samasta syystä kuin kotiväki eli Simban täyttäessä vuoden. Mukana tuli lahjapaketti joka sisälsi herkkuja ja kaikenlaisia muita juttuja. Kiitos tosi paljon muistamisesta! 

4. Piirretty animaatiohahmo on Tuomon, kun hän täytti vuosia tammikuussa. Kotiväki lähetti terveisiä kissakortin muodossa!

5. Äiti lähetti ystävänpäiväterveiset pinkin kissakortin muodossa, josta harmaa kissanpentu kurkistaa. Todella söpö ja ihana piristys oli tämän vuoden helmikuussa!

6. Terveiset lähetti Tuomon kotiväki "Kilot kuriin ja kunto kohdilleen" venyttelevällä kissalla. Kortti oli terveisten mukaan kutsunut oikein lähettämään sen meille. Aika hauskaa vihjailua, haha! Ei kissat jaksa sellaisia ajatella, joten harhaanjohtava kortti...

7. Felixin 1-vuotispäivän kunniaksi Sonja lähetti kuvan Jadesta ja paljon Naturea -ruokaa! Puuttuu siis vielä yksityiskuva Hugosta, jota odottelen innolla. 

8. Viime vuoden joulukortti Simbasta, kun Felixiä ei vielä ollut. Otin siis yksityiskuvia tonttulakki päässä ja pohjan sekä tilauksen tein iFolorissa. Kortit on teetetty samassa paikassa myös tänä vuonna, mutta tällä kertaa on kyseessä kaksi erilaista yhteiskuvaa.

9. Rakastan tätä hauskaa korttia, koska se on niin erilainen muihin verrattuna! Piirretty harmaa kissa synttärihattu päässä. Kiitos kuuluu siis Sonjalle, joka lähetti tämän onnitellakseen Simbaa kun se täytti vuoden! 

Tykkäättekö korteista?

10 kommenttia :

 1. Hauskoja kissakortteja! :D Mä ala-asteella keräsin kaikkia erilaisia kissapostikortteja ja niitä kertyikin monta valokuvakansiollista. Ne on kaikki vielä vanhemmillani tallessa ja äiti on kertonut välillä kartuttaneensa kortteja. :) Keräsin myös samaan aikaan myös koira- ja vähän hevoskortteja. Kaikki koirakortitkin on tallessa, mutta hevoskortit antoin taannoin enemmän hevosista pitävälle lahjaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww miten hienoa! Olisipa itsekkin ollut noin fiksu ja kerännyt kaikki kortit johonkin kansioon niin niitä ei olisi hävinnyt! :) Tosi fiksua! :) Ja mahtavaa, että oot pystynyt säilyttämään ne. Ai mä ajattelin et oot saatuja kortteja keräillyt, vai tarkoitatko vaan kortteja mitä oot ostanut eli niissä ei oo mitään kirjoitusta? :D

   Poista
  2. Saatuja sekä uusia :) Oli aina hauska pienenä löytää jostain kaupasta joku hieno kissa- tai koirakortti, jota ei vielä ollut. Hyvin muistin kaikki mitä omistin eikä tuplakappaleita muistaakseni sattunut koskaan tulemaan edes muilta.

   Eikä korttien kerääminen ollut ainoa harrastukseni vaan keräsin myös kiiltokuvia! Niitä taitaa olla nyt yli 5000kpl :D Ne oli vähän vaikeampi muistaa.. Mukava sitten aikojen päästä selailla ja muistella tuttuja kuvia ^_^

   Poista
  3. Ahaa! :D Kortteja mä en keräillykkään itse, mutta sekin on varmasti ollut antoisa harrastus! :)

   Noniin kiiltokuvia tuli itsekkin harrastettua ja sitten myös ainakin tarroja ja lehtikuvista julkkiksia leikkelin. :D Ja kaikenlaista muuta... eihän sitä kyllä kaikkea muista mitä on pienenä keräilly ja osa onkin varmaan lentänyt jo roskiin. :o Mutta mukava varmasti muistella, jos on itsellä tallessa kaikki keräilykokoelmat! :)

   Poista
 2. Emäntä: Kissakortit, aah! Niitä on meillä yhden oven karmissa ja jääkaapin ovessa. Mutta ei yhtäkään samaa kuin nuo ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin toivottavasti saat tulevaisuudessa tuollaisiakin kissakortteja ovea ja jääkaappia koristamaan! :) Kissakortit on parhaita ja kiva kun ihmiset lähettelee niitä. :)

   Poista
 3. Kun töissä luin tätä postausta ja katsoin kuvaa niin mietin, että ai että kun tuossa yhdessä kortissa on jotain tosi tuttua.. Sitten kun luin tekstin niin kävi ilmi että Jadehan se siellä! Olin ihan unohtanut että lähetin tuon kuvan sulle korttina. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jadehan se siellä! :D Niin siinä taisi lukea jotain ettet löytänyt muita kortteja, niin lähetit siksi Jaden kuvan mulle mukana! Olis kiva saada kans Hugosta joku kortti tai valokuva, niin se pääsisi myös jääkaapin oveen! :)

   Poista
 4. Kivoja omistan ittekki aika paljon kissakortteja,koska kaikki tietää kuinka paljon niistä pidän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva, että tiedetään niin saat aina paljon kissakortteja! Multa lähtee postiin tänään sun paketin ja lähetän kortin myöhemmin kun ne odottelee mua Misun luona. :)

   Poista