Kissankujeita | Luukku 17


Luukku 17! Iik! Onneksi en tehnyt aikaisemmin luukkua, nimittäin postissa tuli kauan odotettu paketti. Kissankujeita -blogin Sonja halusi muistaa Simban syntymäpäiviä ja meitä kaikkia joululahjoilla. Ihana paketti kaikin puolin! ♥ Joulukortti vihreällä taustalla oli mahtava lisä jääkaapin oveen. Tykkään tällaisista erikoisista korteista mitä ei saa ihan joka paikasta! Lisäksi olin pyytänyt Sonjalta kirjoituksen muodossa, että saisin Hugostakin söpön kuvan oveen.  :) Paketista paljastui ihan jotain odottamatonta, nimittäin instagramiini lisättyjä kuvia jääkaappimagneetin muodossa! Voiko parempaa olla? Ihania kuvia oli valittu ja kaikki päätyvät tietysti esille, niin niitä voi sitten ihastella. Misustakin oli magneetti tehty, joten voin ikävöidä häntäkin sitten kämpillä. Tarkasti on blogia luettu, nimittäin sieltä paljastui vielä Simban herkkua eli katkaravun makuisia nameja! Felixille oli ihan omiaan tuo karvainen keppilelu missä on kulkunen. Leikittiin sillä äsken ja olisi pentu halunnut leikkiä lisääkin, mutta tulin välissä kirjoittamaan tästä aiheesta. :) Veljekset kiittää puristen herkuista ja leluista sekä mamma näistä muista kissa-aiheisista tuotteista. Ei olisi yhtään voinut paremmin nappiin mennä. Kiitos Sonjalle, Jadelle ja Hugolle muistamisesta. Toivottavasti teille saapuu myös pian paketti mikä ollaan Simban ja Felixin kanssa koottu! 

Mitä tykkäsitte lahjasta?

10 kommenttia :

 1. Oih, ihana ajatus tuo magneetteja valokuvista :33♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olipa mukava yllätys kun tuolla tavalla ajatuksen kanssa meille annettu lahja! <3 Ja kun oon vielä puhunu et kerään kaikkee kissajuttuja jääkaapin oveen, niin mikä sen parempi! Nimenomaan kortteja ja magneettaja. :)

   Poista
 2. Ihana sisältö; paljon söpöjä kissoja! Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Eikö ookkin tosi kissamainen paketti! :3

   Poista
 3. Ihanaa että lahja oli niin mieleinen. :) Valitsin tuon kortin, koska mulle tuli kortin kissasta mieleen Misu, vaikka se onkin mustavalkoinen eikä harmaavalkoinen.. Tilasin itellenikin noita magneetteja ja tuon lelun ja arvaa vaan onko ollu vaikeeta kun ei oo voinu kirjoittaa niistä blogissa! :D Toi lelu on osoittautunu kyllä käteväksi kissoja kuvatessa, meillä ainakin molemmat tuijottaa lelua koko ajan kun siitä kuuluu kilinää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli! Kiitämme kaikki mielettömästi siitä. :3 Toi kortti oli niin ihana, kun se on ihan samaa tyyliä kun oot aikasemmin kortin lähettänyt! Pääsee esille. Ja nyt kun sanot, niin onhan se tosi Misun näkönen! Mietin tässä, että vois itekki tehdä ton tyylisiä kortteja photarilla omista kissoista. :D Aaa, no onneksi nyt saat julkaista ne jutut blogissa ja odotan innolla minkälaisia kuvia oot itse teettäny magneetteina! :3 Ja hyvä kun sanoit! Aionkin tästä lähtien käyttää sitä aina kuvauksissa, niin saan kummankin huomion. Simbakin nimittäin katseli sitä kun leikitin sillä Felixiä, joten kätevä kapistus! :D <3

   Poista
  2. Mäkin yritin vähän aika sit tehdä suurin piirtein ton kortin tyylistä kuvaa Hugosta photarilla, mut oli liian suuritöinen urakka, ainakin sillä tekniikalla jota käytin (joku tutoriaali jonka löysin youtubesta).. :D Kattoo nyt jos viikonloppuna saisin esiteltyä mun magneetit! :)

   Poista
  3. No mä tekisin ainaki niin, että rajaisin kissojen kuvat ja vaihtasin teeman silleen et se näyttää tommoselta illustrated / cartoon tyyliseltä ja taustalle sitä joku yksi väri. :) Yksinkertaista!

   Joo, kiva tietää! :3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Todellakin! Niin mielissäni ja yhtä hymyä oon vieläkin tästä paketista. <3 :)

   Poista