Simba 2 vuotta | Luukku 10


Luukku 10! Simba täytti tänään 2 vuotta ja alkaa olla jo iso poika.  Syntymäpäivälahjaksi hän sai muroja, koska ne on tietysti Simban suosikkeja. Päivän ohjelmassa on ainakin ulkoilua, turkin siistimistä ja leikkimistä. Kuten huomaatte, niin kuvaukset olivat jo heti aamusta. Askartelin Simballe pienen hatun joululahjapaperista. Tyytyväinen kissa makoilee tällä hetkellä miehen pöydän vieressä ja päiväunien jälkeen lähdemme sitten ulos ihmettelemään maailmaa. Ajattelin eilen ääneen, että on se kummallista kun Simba täyttää vasta muutaman vuoden. Tuntuu, että se on elämässäni ollut aina ja en muista arkea sitä ennen. Simba on omalla tavalla ihanan erilainen kissa, vaikka se ei niin äitin pusuista ja haleista välitä! Aamulla oli kuitenkin sellainen maukuminen päällä kun murot oli myöhässä, joten tarvittaessa osaa hurmata. :) 

Paljon onnea vaan,
paljon onnea vaan,
paljon onnea Simba,
paljon onnea vaan!

Onnittelut Simballe?

26 kommenttia :

 1. Paljon onnea Simba! Tervetuloa vanhusten joukkoon, muahahah!
  Toivottavasti sulla on kiva synttäripäivä! <3

  -Jupiter

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jupiter! :3 Tunnen oloni jo aika vanhaksi... varsinkin tämmösten tötteröpää pelleilyjen takia! Jospa papa olis keksinyt mulle jotain kivoja leikkejä, mamasta en niin välitä.

   - Simba

   Poista
 2. Paljon onnea ja hiiriä Simballe! :)

  VastaaPoista
 3. Me molemmat tahdomme toivottaa Simballe isosti onnea! Isot rapsutukset meiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww kiitän kovasti onnitteluista, purr purr!

   - Simba

   Poista
 4. Onnea Simballe

  Toivottavat: Liinu, Sanni, Fanni, Peppi, Wilma, Weera ja Wiiwi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille kauniille mirreille onnitteluista! *__* <3

   - Simba

   Poista
 5. Ehdinkin jo Facebookin puolella onnitella Simbaa, mutta onnitellaan nyt vielä tässäkin, eli: Onnea Simba! ♥ Maltahan Simba vielä odottaa lahjaa, täältä on tulossa piakkoin lahjapaketti (se voi olla vaikka yhdistetty joulu- ja synttärilahja), tänään saapui vika juttu postissa ja katsotaan josko huomenna saisin vietyä paketin postiin. :)

  VastaaPoista
 6. Simba kiittää puristen onnitteluista, se leikkii nyt papan ja tädin kanssa tuolla renksuleikkejä! :D Ulos asti ei tänään päästy, koska tuulee ja satelee välillä. :( Simba odottelee kärsivällisesti synttäri- ja joululahjaa sekä Felix myös, jos ne on yhteisiä :) Jee odotamme kaikki innolla! Ja minäkin kasailen pakettia kasaan, että voisin lähettää sen mahdollisimman pian. :3

  VastaaPoista
 7. Ole hyvä vaan oli ilo onnitella kissakaveria

  T. Liinu + muut kissat

  Ps: Noin on mun kissat jotka asuvat mun vanhemmilla maalla

  VastaaPoista
 8. Maupäiviä Simballe :-)
  - Elvis, Cembalo ja Maisy

  VastaaPoista
 9. Suuren suuret onnittelut Simballe<3

  VastaaPoista
 10. Myöhästyneet onnittelut Simballe <3! ootteko jo ostaneet PURINA ONE muroja ? Meillä ei sisäkissoille tarkoitetut murot kauaa vanhentuneet , jopa porukoiden koiruus tykästyi niihin .. pitääkin muistaa ostaa seuraavalla kauppareissulla uusi pussi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ollaan me varmaan kokeiltu kaikenlaisia merkkejä ja sekoitettu niitä nuiden oikeaan muromerkkiin eli persialaisille tarkoitettuun. Simba tykkää niin muroista! :) Ja näytetään sielläkin sitten tykkäävän. :D

   Poista