Simba ja Tuomo | Luukku 7


Luukku 7! Minusta tuntuu, että Simban ja miehen ystävyys on syventynyt viimeisen vuoden aikana. Simballa on aina tapana hypätä tietokoneen päälle kehräämään ja maukumaan. Toisinaan se nukahtaa myös Tuomon näppäimistön viereen tai häiritsee tahallaan menemällä näytön eteen. Hauskinta tässä on se, että samalla itse katson Felixin kanssa yleensä televisiota. Simba kun nukkuu tyytyväisenä miehen luona, niin Felix kuorsaa sitten minun olkapääni kohdalla elokuvan aikana. Kummallekin löytyy siis se suosituin ihminen ja elektroniikkalaite. Olen aina yhtä yllättynyt, kun Simbakin tekee enemmän kontaktia ja on normaalia äänekkäämpi kissa. Felixiä ei edes tarvitse mainita, koska se on aina huomiota haluamassa. Kissoissa huomaa kyllä heti muutoksen niiden eleissä ja ilmeissä joten on vain hyvä tietää, että se on menossa parempaan suuntaan. Naurattaa, koska tätä kirjoittaessani Simba tassutteli taas Tuomon luo kerjäämään huomiota ja kehräys kuuluu sohvalle asti. :)

Kuka on lemmikkisi suosituin ihminen?

8 kommenttia :

 1. Äiti. Isä aina sanookin, että kyllä se Sepi tietää, kuka paperit on allekirjoittanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä! :D Ei toimi kyllä meidän tapauksessa sillä Simba ei näytä ymmärtävän et kuka sen on kotiin tuonu. :D

   Poista
 2. Pepsi: Minusta isäntä on paras, vaikka emäntä antaakin meille ruokaa ja siivoaa vessat jne.
  Max: Minä tykkään eniten emännästä.

  VastaaPoista
 3. Minunkin mamma antaa meille ruoan ja siivoaa vessat. Mutta myös harjaa ja pesee sekä leikkaa kynnet, niin siksi papa on parempi ku se vaan leikittää! Pikkuveljen mielestä tosin mamma on silti parempi ku se aina hellii ja mä en tykkää haleista tai pusuista.

  - Simba

  VastaaPoista
 4. Maisy: äitin tyty
  Cembalo: isin rinsessa
  Elvis: molempien vauvva
  Reilu jako eikö? :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Toivottavasti meidän tuleva kissa on kans kummankin vauva tai sitten vaan mamman. :D

   Poista
 5. Mamma! Ja NeitiCassiselle teinipoikamme on hyvä kakkonen, joskus jopa ykkönen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä et on oikeeseen henkilöön kiinnytty, että tietävät kuka hoitaa! :) Tosin se on vaan plussaa, jos muistakin tykätään. :)

   Poista