Simban ja Felixin joulukorttikuvaukset | Luukku 1


Luukku 1! Joulukuun kalenterista tulee erilainen kuin aiempina vuosina. Aiheena on nimittäin kissat ja jokainen luukku tulee käsittelemään jollakin tavalla kissoja. Luukku ei myöskään avaudu jokainen aamu samaan kellon aikaan, vaan se saattaa avautua vasta illalla. Mainitsinkin jo monille etten tänä vuonna aio toteuttaa joulukalenteria, mutta sain mahtavan idean... kissakalenteri! :)

Joulukortteja varten kuvasin yksi päivä Felixiä ja Simbaa rekvisiitan kanssa. Tonttulakki näkyi myös viime vuoden joulukortissa missä oli ainoastaan isoveli. Pikkuveli ei ollut silloin vielä tullut meidän perheeseen, mutta tänä vuonna on veljekset samaan aikaan kortissa. Simba oli kuvauksien aikana aika väsynyt, joten se nukkui suurimman osa ajasta kuvia ottaessa. Felixin silmät olivat todella valppaina, koska heilutin leluja ja herkkuja sen edessä. Kissojen kuvaaminen on todella haastavaa, jos kummatkin eivät ole samassa mielentilassa. Sain kuitenkin pari hyvää otosta ja kortit tilasin jouluisella pohjalla ifolorilta. En malta odottaa, että ne saapuu postissa!

Mikä kuva on söpöin?

14 kommenttia :

 1. Jee kissakalenteri, kuulostaa erittäin kivalta! Odotan innolla jokaista luukkua. :) Mun lemppari on tuo vasen alakuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Mä en todellakaan halunnu lähtee siihen tavalliseen kalenteriin mukaan kun puhuttiin ettei se ihan helppoo oo, mutta kissoista mä varmasti keksin vaikka mitä kirjoitettavaa ja näytettävää! Kunhan kamerakin antaa sen verran myöten mun suunnitelmille. :) Ja tää on niin loistava, kun monet on pitkään puhunu et enemmän sais olla kissajuttuja ja nyt niitä todellakin on tulossa putkeen aika paljon! :D

   Voi niinpä awww meikä vaan nauro ku Felix meni tolleen Simban pään päälle. :D Sullekki laitan sit joulukortin ehdottomasti! :3

   Poista
 2. Ihanan söpöt! Meidän jo otetut joulukuvat julkaistaan lähempänä joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ^__^ Joo mäkin ajattelin sitten vielä julkaista lopputuloksen eli mitkä kuvat valitsin joulukortteihin ja minkä pohjan! :3 Ja pitää vilkaista sitten sinunkin tekemät kortit!

   Poista
 3. Ihania ovat kaikki kuvat , miten saatkin pojat olemaan paikoillaan noin hyvin , ihanat ukot <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on vissiin tottunut jo niin hyvin, että ne pysyy paikoillaan kuvauksissa. :D Simbalta ja Felixiltä kiitokset! <3

   Poista
 4. Voi kuinka suloisia<3 ei haittaa yhtään vaikka toinen on hieman unelias:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! <3 Joo Simbaa ei kuvaukset kiinnostanut, vaan nukkuminen. :D Kiitos kommentista!

   Poista
 5. Voi mitä söpöleitä taas! Ihana toi Simba, selvästi aattelee että "pääsispä jo nukkuu, jos mä vähä raotan silmiä ni se kuvittelee että oon hereillä..." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niinpä! "Jos mä nyt vähän katon kameraan niin sitten se päästää pois näistä tyhmistä kuvauksista ja pääsen nukkumaan..." :D Kiitti kommentista!

   Poista
 6. Mä vähän odotin, että täällä olisi ollut joulukalenteri<3 Mutta ei se mitään, myös kissakalenteri kuulostaa mukavalta. :) Ihana katsella kuvia söpöistä pojista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän vaihtelua ja en millään ehtinyt alkaa suunnittelemaan ajoissa sitä joulukalenteria mikä on ollut aina niin tulee nyt vähän erilainen! :3 Kiva, että kuitenkin aiot katsella mitä nää luukut tuo tullessaan! <3 :)

   Poista
 7. Mä tykkään eniten tosta kolmannesta; tarkastaja tsekkaa, että missäs kaverin hattu on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Se on kyllä minunkin suosikki! :D Hassuja poikia. <3 Kiitti kommentista!

   Poista