Suomen söpöin lemmikki | Luukku 23


Luukku 23! Kissakalenteri on hyvä lopettaa luukkuun, jossa kerron miten meidän Felixistä tuli Suomen söpöin lemmikki. :) Kiitos kuuluu kuitenkin kaikille teille äänestäjille ja tuttaville, jotka tukivat meitä kilpailussa! Äänestyksen jälkeen sain yllättävän sähköpostin "Nyt on käynyt niin, että sinun Felix on voittanut Suomen söpöin lemmikki -kilpailun Apu-lehdessä. Onneksi olkoon!" Asiasta en kuitenkaan voinut hehkuttaa kenellekään silloin, koska piti odottaa lehden ilmestyvän. Lehti julkaistiin sopivasti tänään ennen joulun aikaa ja Felixistä oli tehty kahden aukeaman juttu! Teksti oli hyvin kirjoitettu ja sai minut nauramaan moneen kertaan. Kuvaaja oli ottanut todella edustavia kuvia kissasta ja olin itsekin lehden sivuilla pariin kertaan! Kannattaa siis käydä heti hakemassa lehti tai edes vilkaista, kun olette viimeisiä joulujuttuja kaupasta hakemassa. Ollaan niin innoissaan Felixin kanssa tästä voitosta, että tullaan vielä joulun jälkeen tekemään siitä täysin erillinen postaus. Kerrotaan ja näytetään tarkemmin mitä lehteen kuului ja niin edelleen. Lukijoille on tulossa vielä erillinen yllätys ja kiitos siitä kun autoitte äänestyksessä! Onnellinen omistaja kuittaa ja jatkaa rauhallista joulun viettoa karvaisten lapsien kanssa. 


APU-LEHTI NUMERO 52!
Onnea Felixille?

26 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, sanoo Felix puristen! :3

   Poista
 2. Onnea Felixille!! Ps. Mikä se lehti onkaan, joka pitää kaupan lehtihyllystä napata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hei! <3 Joo hyvä kun sanoit, niin kirjoitan sen vielä tekstiin! Eli Apu-lehti numero 52! :)

   Poista
  2. Löytyi se lehti meidänkin S-kaupan hyllystä :-) Tosi hyvä juttu ja ihania kuvia!

   Poista
  3. Voi tosi kiva kuulla, että kävit hakemassa sen ja tykkäsit jutusta! :D Hyvin oli kuvat valittu minunkin mielestä, vaikka olisi ollut kiva jos Simbakin olisi näkynyt. :)

   Poista
 3. Todella ihanaa ja onnea felix <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Felix sanoo kiitos ja hyräilee tyytyväisenä! :3

   Poista
 4. Hyvä Felix!
  Mallinura tulossa? :D

  Hyvää joulua koko poppoolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähintään! Pitää kai tuota alkaa miettimään, jos jossain vaiheessa näyttelyjä harkitsisi. :) Mutta kun on suuri työ vielä ottaa selvää niistä hommista!

   Hyvää joulua sinnekkin! <3

   Poista
 5. Mini-isä onnittelee hienosta saavutuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww! Mini-isältään ovat tietysti komeutensa ja ison turkin perineet! Kiitoksia onnitteluista! :)

   Poista
 6. Onnea Felixille! :) Mun piti tänään käydä ostaan toi lehti, mut tietysti unohdin kun oli niin paljon muuta ostettavaa. Mut kattoo jos vielä huomenna ehtis aamulla käydä se hakees jostain..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Joo no huomennahan on vielä kaupat auki, mutta ei sitten torstaina! Kerkeää sen vielä viikon verran ostaa. :) Hyvää joulua sulle ja kisuille!

   Poista
 7. ONNEA FELIX <3 <3 <3 <!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 8. Onnea Felixille!
  Piti vähän vaivata harmaita aivonystyröitäni tänään. Luin jutun lehdestä, ja sattumalta tänään muistelin sitä hauskaa sarjakuvaa, missä kaverini Piisku-kissa näyttää kissallesi kissan paikan... ja sitten muistin, että lehdessäkin oli Simba-niminen kisu joka pelkää tyttöjä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllä! Piisku näytti veljeksille kaapin paikan tai no... Simballe ainakin! Kyseessä siis samat Felix ja Simba kuten olit ajatellut. Lehdessä kun ei valitettavasti näytetty kuvaa Simbasta niin oli varmasti vaikeampi hoksata yhteys. :D

   Kiitos muuten onnitteluista! <3

   Poista
 9. Onnea paljon! Meni kyllä voitto ihan oikeaan osoitteeseen:)
  Näinkin kuvan lehdestä tässä yksi päivä facebookissa, kun joku perskikasvattajista oli jakanu jutun:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww kiitoksia! :) Sydäntä lämmittu kommenttisi! Ja missä kenen sivuilla oli jako?? Haluaisin käydä katsomassa, jos se on julkisesti esillä! :D

   Poista
  2. Mä en nyt millään muista kenellä se oli, mutta siinä onniteltiin Tuijaa ja Miniä, kun ilmeisesti Mini on Felixin isä?:)

   Poista
  3. Joo niin Mini on! :) No hö kukahan lie sitten jakanu. Olis ollu kiva tietää kun omasta jutusta tehty jakoja. XD

   Poista
  4. Jokisen Merja oli ottanut kännykällä kuvan ja jakoi sen. (Ihmettelin, mistä minua ja Miniä onnittelee) Siitä huomasin sen ja piti tosiaan lähteä kauppaan lähes saman tein lehti ostamaan :-)

   Poista
  5. Ahaa!! Tosi tarkkasilmäisiä oltu siellä sitten, että on huomattu maininta Felixin ja Simban isästä. Varmasti oli mieluinen yllätys sullekin et on jälkikasvu menestyny! :) Olen Miniä pari kertaa netissäkin ihastellut. :)

   Poista
 10. Oikein paljon onnea<3 Ihana kuulla, että voitto tuli Felixille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3 Niinpä ja oli siinä pidättelemistä kun tiesin jo aikoja sitten eikä siitä saanut puhua ennen lehden julkistamista. :O :)

   Poista