Tammikuun livbox | ARVONTA (15.1-22.1)


Moi! Tammikuun arvonta lähtee käyntiin ja arvottavana on vasta tullut livbox! Yksinkertainen syy tähän on, etten löytänyt yhdellekään näistä tuotteista käyttöä ja haluaisin löytää sille paremman kodin. Yllätyksenä voin myös sanoa etten jatkossa aio tilata livboxia enää, vaan aion silloin tällöin tilata jotain muita bokseja mitä maailmalta löytyy. :) Aikaisemmin olen käsiini saanut mm. kawaii boksin ja snack boksin! Livboxihan on todella suosittu Suomessa, mutta olen huomannut ettei kaikki silti tilaa sitä, joten tässä olisi tilaisuus kokeilla. Kirjoitan alle tiedot kaikista paketissa tulleista tuotteista ja voit sen avulla katsoa, että olisiko arvonta juuri sinulle sopiva! :)

 Lumene |  naamio
Samettisen pehmeä, tehokosteuttava naamio sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille aina, kun tarvitaan lisäkosteutusta. Rauhoittaa tehokkaasti ihon ärsytystä, punoitusta ja kuumotusta. Saa ihon tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. Suomalainen mustikkauute ja keramidit kosteuttavat, rauhoittavat ja vahvistavat herkkää ihoa.

♥ Philosophy | kuorinta
Kolmen minuutin kaksivaiheinen kuorinta kotikäyttöön on saanut inspiraation ihotautilääkärien vastaanotolla käytettävistä kuorinnoista. Tehokas, mutta hellävarainen viikottainen kuoriva naamio. Käyttö: nokare kuorinta-ainetta hierotaan kevyesti ihoon, tämän jälkeen levitetään kevyesti kemiallinen kuorinta, joka muuttaa oranssin massan vaaleahkoksi vaahdoksi. Jätetään vaikuttamaan 2-3 minuuttia iholle ja huuhdellaan huolella pois. Kuorinta viimeistellään yövoiteella tai kosteuttavalla hoitovoiteella.

♥ Rimmel | bb-voide
Yhdistyy 9 ihonhoidollista ja meikillistä ominaisuutta. Voide mm. tasoittaa ihon pintaa, sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon, supistaa laajentuneita huokosia sekä häivyttää ja peittää ihon virheellisyyksiä.

♥ Cutrin | hoitosuihke
Hiuksiin jätettävä, tehokkaasti kosteuttava hoitosuihke päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille. Sopii erityisesti kuiville hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle. Tehokkaasti kosteuttava hoitosuihke antaa kiiltoa, pehmeyttä ja käsittelevyyttä hiuksille. Poistaa sähköisyyttä, auttaa ylläpitämään hiusvärin hehkua sekä antaa suojaa ulkoisia rasituksia vastaan.

♥ La-Roche Posay | voide
Voide sopii erittäin kuivalle, herkälle ja atopiaan taipuvaiselle iholle. Aqua Posae Filiformis -ainesosan sisältävä koostumus vahvistaa ja tasapainottaa ihon omaa suojakerrosta ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja pitää ihon kunnossa pidempään. Voiteen kutinaa rauhoittava vaikutus tuntuu iholla välittömästi ja miellyttävä tunne kestää pitkään. Levitetään päivittäin puhtaalle ja kuivatulle vartalon ja/tai kasvojen iholle. Voide sopii koko perheen käyttöön, myös vauvoille ja lapsille.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Osallistumisohjeet

♥ Olet julkinen lukija
♥ Kirjoita sähköpostiosoitteesi

Onnea arvontaan!