Elastinen Hartwall Arenalla | #ELASHOW (9.10)


Iik! Lueskelin jokin aika sitten artikkeleita, että Elastisella olisi tulossa "isoin" show lokakuussa Hartwall Arenalla. Läpileikkaus hänen urastaan kuten Cheekilläkin oli viime vuonna Olympiastadionilla. Cheekin keikkaa hehkutin heinäkuussa ja olin todistamassa historiallista keikkaa paikan päällä sekä kirjoittelin jälkitunnelmia. Elastinen tuli tutuksi Fintelligensin aikoihin nuorempana, kun aloin kuuntelemaan räppiä. Vanha tuotanto oli tosi ajankohtaista omassa elämässäni siihen aikoihin yläasteella. Kuten Cheek, niin Elastinenkin nousi suuren kansan suosioon Vain Elämää -sarjan kautta ja olen tosi fiiliksissä kummankin menestyksestä! Kuka seuraavaksi? Uniikki? Mikael Gabriel?

Äiti jakoi vähän aikaa sitten linkin aikajanallani tähän Ela Showhun ja kirjoitti, että "lähdetäänkö? :)". No ei tarvinnut kahdesti miettiä ja hoputtelin jo lippuja varaamaan! Aamulla soiteltiin ja liput on ostettu sekä tulostettu lokakuuta varten. Itse aloin toteuttamaan soittolistaa youtubeen Elastisen tuotannosta ja aion sitä kuunnella koko tämän odotusajan, haha! :)

Oletteko tulossa kuuntelemaan?

18 kommenttia :

 1. Ois kyllä aivan mahtava päästä katsomaan! Elan pienemmätki konsertti-/baarikeikat on ollut todella hyviä, joten mitä tältä isolta showlta odottaa?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh! Mähän en hirveesti kierrä nuita pienempiä keikkoja baareilla, festareilla, konserteissa kun en tykkää tosiaan väkijoukkoon änkeä niin on kaikki tommoset jääny kokematta. Nyt teen samantien poikkeuksen kuten Cheekin konsertissa, että ängetään nyt kerralla isoon showhun ja isoon väkijoukkoon.

   Tosin Cheekin konsertin kanssa meillä meni niin hyvin, että oltiin tosi ajoissa istumassa niin kateltiin vaan kun väkee lappasi niistä aukoista sisään ja näin ettei me oltu siellä tunkemassa. Ja vielä senki esityksen jälkeen ei tarvinnu ees kauaa jonottaa vessaan. Liekkö oli sitten niin hyvin suunniteltu juttu, että oli niin mutkatonta ja hyvä fiilis jäi!

   Toivon samaa siis Elastisen showlta, että osataan suunnistaa siellä silleen, että siitä jää mukava fiilis esityksen lisäksi ja ynnä muusta tuollasiin tilaisuuksiin liittyvästä. :D

   Tosin poikkeuksena saatan mennä myös ensi kuussa Justimusfilmsin keikalle, joka on Amarillossa. Nekin on semmosii ihanii poikii mitkä on pakko nähdä! <3 :)

   Alahan varata matkakumppania ja lippuja! :D

   Poista
 2. Kiva juttu! Isot keikat kuulostaa aina mahtavalta jutulta! Hah, me muut odotetaan että tulispa kevät, ja sitten tulispa kesä, mutta sinä hyppäät heti syksyn odotukseen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Ninksu! :D Mä odotan kesää kyllä eniten ja mahdollisesti kesäkuuta, koska silloinkin tapahtuu suuria vaan en siitä voi vielä kertoa! :D Hyss! Mutta joo kunhan nuo tapahtumat ja parhaat kuukaudet on ohi, niin pitää sitten keskittyä kunnolla odottamaan lokakuuta. Hyvä kun mainitsit, koska eihän sitä nyt sovi heti hyviä ilmoja pilata! :D Kiitos kommentista! <3

   Poista
  2. No hyvä. Sulla on siis tapahtumassa kaikkea ihanaa tässä vuoden varrella, kiva! Ehkä me kuullaan sitte myöhemmin.. ;)
   Minä odotan kevättä, ja kesäkuun alkua, ollaan siskon kanssa menossa Tukholmaan silloin. <3

   Poista
  3. Joo toki tulossa postausta sitten heti! :D Ooo pääsette vähän matkustelee! Muistahhan shoppailla sitten kunnolla ja nauttia! :)

   Poista
 3. Kivaa tulevaa keikkaa ja ollaanhan sit yhteydessä jos vaik nähtäis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :D Pitää äitiltä kysästä aikataulua sitten lähempänä, että miten sillä lomat on ja miten aikaisin tullaan sitten sinnepäin niin sen mukaan nähtäis. :)

   Poista
  2. Juu ollaan lähemmin yhteyksissä =)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No pittäähän sitä ja on taas yks vuoden kohokohdista! :D Huomenna pitää taas soittolistaa kuunnella. :) <3

   Poista
 5. Ela on kyllä todella lahjakas ja erittäin symppistyyppi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! ^___^ Tuli niin kivoja juttuja taas esille telkkarissa kun ei sitä aikasemmin nähny muutakun musiikissa tai lehtiartikkeleissa. :)

   Poista
 6. Aivan ihana Ela<3 Mä niin tykkään siitä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmonen hymypoika tosiaan ja hyvä räppäämään SEKÄ laulamaan! <3 :)

   Poista
 7. Ela on kyllä ihan huikee :) tän sun blogin kautta kuulin keikasta ja tuli sitten hankittua liput 9.10! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Mahtavaa, että oot napannu tän tiedon ja pääset nyt itsekkin sinne! Oli ihan kiva, että Ela myös järjesti lisäkonsertin kun kaikki halukkaat ei varmasti päässeet siihen ekaan keikkaan mistä oli ensin tieto. :) Ehkä näemme siellä sitten! :D

   Poista