Huonoja ja hyviä uutisia | Misu


Hei! Matkustin joksikin aikaa kotiin, koska meidän Misu sairastaa. Äiti soitti keskellä viikkoa, että on viemässä vanhusta eläinlääkäriin tarkistukseen. Sillä ei ole pysynyt ruoka sisällä ja oli vertakin tullut suusta ruoan mukana. Lääkäri teki tarvittavat testit ottamalla kokeita, röntgeniä ja oli siellä ainakin selvinnyt maksan olevan liian kuiva. Se nesteytettiin piikillä ja Misulle annettiin jokin rokote mikä estää pahoinvointia sekä lisäksi kipulääkettä.

Itse en tykkää jakaa täällä huonoja uutisia, mutta ajattelin, että se on myös arkea. Aina ei voi mennä hyvin! Makasin sängyssä ja itkin, vaikka en ollut saanut vielä tietoa tuloksista. Nukuin pariin otteeseen päiväunet ja Tuomo tuli koulusta, mutta en pystynyt sanomaan ääneen näitä uutisia. Tiesin, että saattaisin vain alkaa itkemään uudelleen. Stressi näkyi naamassakin ja purin huulet verille. Myöhemmin äiti sitten soitti, että ei sieltä mitään varsinaista syytä löytynyt, mutta tarvittaessa Misu on vietävä tähystykseen. Ainoat tähystyslaitteet löytyy joko Kuopiosta tai Oulusta. Tilanne on kuitenkin nyt rauhoittunut tutkimisen jälkeen ja jos se menee huonompaan suuntaan, niin sitten on mentävä pidemmälle matkalle. Misu on vaan tunnetusti maailman huonoin matkustaja!


Toivottavasti se on totta, että kissoilla on yhdeksän elämää. Misu on nimittäin aikaisemminkin vieraillut lääkärissä milloin virtsakiteiden ja hammastulehdusten takia. Aina ollaan kuitenkin voitu hoitaa nämä pois alta ruokavalion ja leikkausten avulla. Meidän vanhuksella voisi olla nimittäin vielä toiset kymmenen vuotta edessä elämää, kun se on jo puolet iästäni viihtynyt tässä maailmassa. Kaikki on siis onneksi nyt tällä hetkellä hyvin ja jospa tulevaisuudessakin. Misulta oli muuten ajeltu maha paljaaksi ja sillä on älyttömän söpö silitettävä vaaleanpunainen maha esillä!  Arvostan kyllä jokaista pientä hetkeä mitä saa yhdessä viettää, sillä niitä nyt harvemmin nykyään on kun asun eri paikkakunnalla.


Tsemppiä Misulle? 

22 kommenttia :

 1. Voimia misulle ja sullekki.Toivon että misu paranee ja saa jatkaa viel elämää pitkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä sitä aina säikähtää, kun vähänkin kissa normaalista poikkeaa niin olettaa aina pahinta. Onneksi Misu on näyttänyt parantumisen merkkejä ja ruokahalu ainakin entisellään! <3

   Poista
 2. Toivottavasti Misulla on kaikki hyvin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä onneksi on, joten voi huokaista helpotuksesta! <3 Kiitos. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! <3 Niitä Misu tarvitsee. :)

   Poista
 4. Voi ei Misu-pientä! :/ Tsemppiä kovasti, toivottavasti se olisi jotain ohimenevää vaan! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja! <3 Mun pitää olla sun kanssa myöhemmin yhteydessä vielä koetulosten ohella, kun en osannu niitä kaikkee ihan tähän silleen järkevästi kirjottaa niin haluat varmaan tietää mitä se lääkäri oli lappuihin kirjottanu. Kirjottelen niitä huomenna! Jospa tosiaan selvittäs säikähdyksellä! <3

   Poista
  2. Joo kerro vaan ihmeessä, kuuntelen mielelläni! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Emppu! Raskasta tämmönen, kun toinen ollu jo 10 vuotta tuossa vierellä, niin ei halua tämmösiä yllätyksiä. :/ <3

   Poista
 6. Voi Misua! :( Toiv Herralla on kaikki hyvin ja selviäisitte pelkällä säikähdyksellä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :( Kaikki tsempit ja tassut ollu pystyssä, että Misu voi nyt jatkossakin hyvin kun niin hyvin reagoi nuihin annettuihin lääkityksiin ja tarkastukseen. <3 Veljekset kans kylässä hoitamassa. :)

   Poista
 7. Paljon rapsutuksia Misulle! Hyvä, että tilanne on jo parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmittää nämä kommentit ja osanotot meitä, joten jospa kaikki menee parhain päin! <3 Kiitoksia! :)

   Poista
 8. Voi pikkusta :( Toivottavasti tilanne paranee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Niinpä! Meillä ei nyt muroja tarjota sille, vaan saa märkäruokaa aamulla, päivällä ja illalla. Se on Misulle ollut aika rankkaa kun se on niin nälkäinen sitten useammin ja oli eilenki jotain paistinpannua nuollu pöydällä ja yrittää kaikkea syödä syötäväksi kelpaavaa. Parempi onkin tämmönen ratkaisu nyt joksikin aikaa, kun onhan sillä tuota ylimääräistä painoakin mikä voi aiheuttaa terveysriskejä. Kiitos kommentista ja huolenpidosta! <3

   Poista
 9. Pikaista paranemista misulle 😿

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on ainakin normaali olo sillä! :) <3

   Poista
 10. Voi Misu, toivotaan, että paranee kunnolla ♡

  Mäkin itkin, kun kuulin, että mun siskon 10-vuotias kissa on menossa tutkimuksiin. Sillä on paljon tauteja ja erikoisruokavalio ja se saa säännöllistä lääkitystä. Sisko kertoi, että jos Kisun munuaisissa on vikaa, se joudutaan lopettamaan. Juoksin eläinlääkäriin itku kurkussa töiden jälkeen, kun tiesin, että sisko ja Kisu on siellä, onneksi Kisulla ei ollut munuaisissa vikaa ja sitä ei lopetettu. Itkin ihan hulluna siellä lääkärissä, kun kuulin helpottavat uutiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ainakaan tilanne muuttunu huonompaan suuntaan. :) <3

   Kauheeta kuulla! Mä taidankin tietää mistä kissasta puhut, kun oot niitä kuviakin julkaissut. Ei kyllä mee aina tasan nuo jutut sillä Misukin on erikoisruokavaliolla kum sillä on ollut nuita ongelmia aikaisemminkin. Onneksi sullekkin tuli hyviä uutisia tietoon sieltä lääkäristä nimittäin voin täysin samaistua tuohon tiedottomuuden tilaan. <3 Toivotaan pitkää ikää Kisulle ja Misulle!

   Poista