Hyvän Olon Maailman Make-up Blender | Video


Moi! Meikkisienestä halusin julkaista videon niille, jotka eivät vielä tiedä miten sieni toimii. Videolta lyötyy paljon tietoa sienen koostumuksesta, käyttötarkoituksesta ja puhdistamisesta. ♥ Näytän myös mallia miten itse käytän sitä meikkipuuterin ja meikkivoiteen kanssa kummallekkin puolelle kasvoja. Pyöreällä puolella saa hyvin laajan alueen käytyä läpi ja kärjellä hankalimmat kohdat. Meikkisienen peseminen oli todella hankala kuvata, koska ei ollut toista kättä käytössä. Kuitenkin videolta saa selville, että pesemisessä tarvitaan pesuainetta ja sieni puristellaan hyvin. Suosittelen pesemisessä, että hieroo sientä kämmenen päällä jolloin meikkituotteen jäämät irtoavat. Seuraavista linkeistä löydätte myös tietoa ja muutaman postauksen samasta aiheesta. 

Aiheesta bloganneet,

Sienet minulle testiin lahjoittanut,
Jälleenmyyjä,


Mitä mieltä meikkisienestä?

12 kommenttia :

 1. Kivan videon olit tehnyt sienestä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwwwww kiva kuulla! En ookkaa nyt tälle vuodelle kerinny mitään kuvaamaan niin oli mukava tehdä myöskin vähän erilainen video. :)

   Poista
 2. Oon miettiny tommosen hankintaa, mutta tällä hetkellä oon kuitenkin ihan tyytyväinen mun nykyseen siveltimeen (Ecotools BB-sivellin) joten vielä saa meikkisieni jäädä ostamatta. Nuo on kyllä niin veikeän näköisiä kapistuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo sitten jos on tietysti tarvetta tai halua kokeilla jotain erilaista, niin kannattaa! :D Ite on niin mainoksien ja uusien tuotteiden perään, että kaikkee pitäis aina kokeilla! :D Ja onhan nää söpöjä pinkkejä munia. :)

   Poista
 3. Kiiiitos!! Kuukauden minulla on ollut jo sieni hyllyllä ja olen odottanut että Mella julkaisisi käyttövideon, että pääsisin sitä käyttämään :D (no olisi siihen löytynyt varmaan muualtakin käyttöinfoa, mutta en ole vaivautunut etsimään vaan olen odottanut Mellaa). Joten kiitos selkeästä videosta pesuineen! Nyt eikun käyttämään :) -emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwwwwww mikä kommentti! <3 En kestä. :D Mahtavaa, että oot jaksanu odotella mun videota tuotteesta! On niin pitkään menny, kun on aina tullu jotakin uutta projektia ja mietin, että miten videoisin! Kokeilinkin jo aikasemmin tehdä eri materiaalista, mutta en ollut tyytyväinen ja nyt sain sitten taas idean miten sen toteuttaisin. :) Nyt oon tyytyväinen ja kiva kuulla, että säkin pidit tätä hyödyllisenä! <3 Ihana ihana kommentti, illan piristäjä siellä! ;)

   Poista
 4. Tuommonen pitäs saafa kyllä ! Kiva video

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heti nappasee verkkokauppaan tilaukseen! :) Takuulla tykkäät! Kiitoksia ihana Maarit! <3

   Poista
 5. Tosi kiva video! <3 Tää on varmasti monelle tarpeellinen! :) Tässä huomaa hyvin kuin kätevä tuolla on levittää silmänalukset ja nenänpielet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! <3 :) Tästä toivottavasti ihmiset saa vielä lisää vinkkejä sienen käyttöön ja tarpeellista faktaa. :) Sinunkin pitäis kyllä päästä kokeilee! :D

   Poista
 6. Tuo on vaan niin hyvä. :) Mulla on jemmassa noita parikin pakettia. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Mullakin oli aika monta pakettia, niin jaoin niistä yksittäisiä sieniä testiin kavereillekkin ketkä ei oo vielä päässyt testailemaan. :) <3 Suosittelen!

   Poista