Kinkkusalaatti | Ruokaohje (6)


Terve! Salaattiviikko päättyy tähän ja huomenna teen yhteenvedon kaikista viikon salaateista. Kuukauden lopussa katsotaan vielä miten paljon rahaa on mennyt salaattien tekemiseen, jota odotan itsekin innolla. Ihan huippua on ollut seurata miten olette innostuneesti jaksaneet kommentoida näitä salaattiin liittyviä postauksia. :) Sain paljon uusia ideoita ja moni teistäkin arveli kokeilevansa näitä kotona! Olisiko sittenkin pitänyt perustaa ruokablogi, haha? Tänä aamuna hoksasin etten ole vielä toteuttanut kinkkuun liittyvää salaattia ja lähdin kauppaan hakemaan tarvikkeita. Kinkkua näkee normaalisti salaateissa missä on lisäksi pastaa ja kermaviiliä, mutta toteutin tämän salaatin kuten aiemmatkin. Huomasin lisäksi yhdellä sivustolla tuollaisia hauskoja kinkkuruusuja ja yritin sitten tehdä niitä itsekin!


Kinkkusalaattia

Savukinkkua

Friseesalaattia
Kurkkua
Paprikaa

Juustoa
Omenaa

Persiljaa


Tähän salaattiin sopisi kyllä minkälainen kinkku tahansa ja mietinkin pitkään savustetun tai pippurisen kinkun välillä. Salaatin pohjalle rouskuvaa salaattia ja siihen pilkotaan kurkkua, kolmea eri väristä paprikaa, juustoa ja omenaa. Kinkkua tietysti myös ja vähän siinä samalla kissoille makupalaksi. :) Persilja on tosi hyvä lisä sekä koristeena, että makua tuomaan tavalliseen salaattiin. Ja kuten sanoin, tähän voisi tietysti sekoittaa kermaviilin joukkoon tai kenties keittää pastaa. Tarkoitus oli kuitenkin tehdä tällainen kevyt versio kinkkusalaatista ja tämän kanssa voi nauttia jotain arkiruokaa siinä sivussa. Maistuu varmasti kaikelle kansalle!


Tarvitseeko kinkkusalaatti jotain muuta?

8 kommenttia :

 1. Nami ♥ nopeaa meni tämä salaatti viikko :p odotan mielenkiinnolla miten rahaa meni, että onko halvempi syyä terveellistä salaattia vai muuta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhiihii! ;) No joo meni ja oli tosi mutkatonta kuvata nää salaatit sekä laittaa tänne kun oli sopivasti luonnonvaloo aina käytössä. :) Mä en siis yhtään tiiä! Pitää tässä sunnuntaina varmaan alkaa kattoo muutamaa kuittia ja laskee sen perusteella! :D

   Poista
 2. Herkulliselta näyttää tämäkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa siltä et saattais jäädä aamupalaksikin, mutta voi olla et Tuomo vetää kulhon loppuun sit yöllä ku oon jo nukkumas ja se pelaa vielä kavereitten kanssa netissä... :D

   Poista
  2. Okei mitä peliä se pelaa?
   Mullaki tuo puoliso taas innostunu pelaan netissä nii pääsen harvemmin enään koneelle

   Poista
  3. Jotain näitä woweja ja loleja! En oo ees jaksanu kysyä, että mitä tällä kertaa. Ja cs ainakin. :D Mulla on kannettava, niin ei tarvii tapella vuoroista! Tuomolla on pöytäkone ja se haluais kans kannettavankin... haha.

   Poista
  4. Okei cs peliä tuo puoliso pelaa pelkästään =)
   Mie oon tottunu pöytäkoneeseen nii en halua käyttää meän läppäriä

   Poista