Kuukauden kuulumiset | Maaliskuu


Heissan! Maaliskuuhun mahtui niin paljon rakkautta ja niin paljon surua. Täytyy sanoa, että tämä onkin ollut melkoista vuoristorataa, mutta niin elämä saattaa välillä olla. Kuukauteen sisältyi mm. yhden suositun räppärin fanitusta, tapahtuman järjestelyä, bannerin kuvailua, teemaviikon pitämistä ruoan merkeissä, ohjelmien seuraamista ja yllättävien uutisten kuulemista. Teemaviikosta puheenollen en tehnyt normaalia kuukauden kulutaulukkoa, vaan laadin listan ainoastaan salaateista ja niiden menoista. Muuten maaliskuuhun ei ole oikeastaan kuulunut sen kummallisempia, joten kertokaa mitä teidän kuukausi sisälsi? :)Mä olen nyt pidemmän aikaa hypettänyt Aito Mäkkiä ja kuunnellut sekä katsonut sen biisejä youtubessa.  Tuntuu välillä, että ystävilläkin menee hermot kun rallatan samoja biisejä putkeen. :) Itsellä kuitenkin suomiräppi on ollut lähimpänä sydäntä aina ja siksi kaikki Mäkin biisit nostaa fiilikset niin korkealle!

Korkeuksista puheen ollen taisin kokea pilviin leijumisen, kun huomasin yksi päivä, että Mäkki oli käynyt tykkäilemässä kuvista. No itseasiassa Mäkkihän oli jo joskus aikaisemminkin käynyt vilkaisemassa yhtä kuvaa missä mulla on fanipipo. Silti kuitenkin fiilis oli tällä kertaa korkeammalla, kun hän oli tykännyt sellaisista kuvista missä ei ollut mitään fanikamaa! Hymyilin koko päivän niin, että alkoi jo sattumaan. Haha! Viime vuonna ei ollut yhtään teemaviikkoa, joten päätin kerrankin järjestää sellaisen salaateista. Olen itsekin yllättynyt miten sujuvasti tämä viikko meni erilaisia ohjeita muuttaen ja hyödyntäen! Salaattien koristelu oli tosi hauskaa ja tietenkin niiden syöminen. Teemaviikko oli menestys ja kiitos lukijoille, jotka jaksoitte ahkerasti kommentoida. Saan inspiraatiota tehdä tällaisen joskus myös tulevaisuudessa! Nam. :)
(c) Reetta | Select filter
Glitter-ilta oli ehdottomasti kuukauden kohokohta ja olin itse mukana sitä järjestämässä. 12 tyttöä kokoontui ihmettelemään kauniita koruja ja kampauksia. Otin mukaani seuralaisen ja kameranaisen, joka näkyy ylemmässä kuvassa. Ihana ilta oli kaiken kaikkiaan! Kilisteltiin, hipelöitiin, ihasteltiin, seurusteltiin ja kaikkea mitä naisten iltaan kuuluu. :)Catfish | Masterchef Australia, Geordie Shore | Disaster Date | tv-ohjelmat
Olen koukussa kaikkiin näihin sarjoihin tällä hetkellä. Catfish pyörittää Mtvllä vanhoja kausia, mutta sen lisäksi sunnuntaisin tulee uusi jakso kuuden aikoihin. Masterchef Australia pyörittää nyt kuudetta kautta televisiossa ja sen ensiesiintyminen on ollut jo viime vuoden kesällä. Tiedän siis kuka voittaa, mutta seuraan silti näitä jaksoja kun en ole aikaisemmin vielä nähnyt. Geordie Shoresta en ole ihan varma mitä kautta katson, mutta tykkään seurata kun ne bilettää siellä talossa päivästä toiseen. :) Hyvää viihdettä ja naureskelen aina yksikseni niille jutuille. Olen erityisen rakastunut siihen murteeseen!  Disaster Date taas näkyy vissiin joka aamupäivä Mtvltä, niin tulee seurattua sitä ja voi sitä myötähäpeän määrää. Tuomon kanssa aina naureskellaan, että ei ole todellista! Blogin ulkoasua oli aika päivittää kesäaikaan maaliskuun alussa. Sain idean, että tekisin tällä kertaa tosi yksinkertaisen bannerin ja Tuomo auttoi sen toteutuksessa. Kuvattiin näitä makuuhuoneen sängyn laidalla ja kissat pääsivät tietysti mukaan. Otettiin paljon kuvia ja viisi niistä taisi olla harkitsemisen alla, mutta tämä kuva oli kuitenkin kaikkein tunnelmallisin. Laitoin teille lukijoillekin vaihtoehdot ja mielestänne olin tehnyt oikean valinnan! 


Misulla todettiin diabetes tässä maaliskuun lopussa lääkärin käynnillä. Pääsen näkemään meidän vanhusta pääsiäisen aikaan, joten toivotaan tilanteen muuttuneen parempaan suuntaan.

Miten sinun maaliskuu meni?

10 kommenttia :

 1. Mä katoin viime sunnuntaina Catfishin vaan sen takia, kun siinä oli Tyler Oakley. Tyler on vaan niin ihana ♥ :D Muuten en kyllä tuontyyppisiä sarjoja paljoa katso!

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Mäkin ootin sitä ihan innoissani ku näin niitä mainoksia "This could be the biggest family betrayal this show ever had / has". Mutta joo kun sen jakson kahto niin näääh. Ja tottakai Tyle är muutenki tietää mitä show tarvitsee niin oli ihan hyvä repla herättämään mielenkiinnon. XD Mut joo Tyler on ihana ja hauska! :)

  VastaaPoista
 3. Salaattiviikko oli kyllä kiva! Toki jos jaksat niin teemaviikko-postauksia on tosi kiva lukea jos niissä on itseä kiinnostava aihe :) Voisit ehkä tehdä jonkun kosmetiikka-aiheisen teemaviikonkin? Se ainakin mua kiinnostais! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm oliko jotain tiettyä mielessä eli esittelisin vaikka mun lempikosmetiikkaa tai jotakin? :D Kaikki ideat otetaan vastaan ja teemaviikkoja on tosi kiva tehdä! Tein niitä aikoinaan useita vaik ihmettelen et en viime vuonna kerinny toteuttaa yhtäkään. :) Ehkä tilanne nyt muuttuu! Kiitos Nella kommentista. <3

   Poista
  2. Lempikosmetiikka voisi olla hyvä aihe, niistä on kiva poimia vinkkejä itsellekin :)

   Poista
  3. Okei pistetääs muistiin! :)

   Poista
 4. Katon myös välillä catfish ja geordie shore sarjaa.Tykkäsin salaattiviikko teemasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite rupesin just töllöttää alkukausia geordiesta! :D Kiitos Eekku! :)

   Poista
 5. nämä kuukausi kuulumis postaukset on huippuja <3! Tosi ihana idis tässä kuussa oli tuo salaatti viikko. :) Ihanaa, oon niin onnellinen sun puolesta <3 Hihi meinaan tota mäkkiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näitä on kyllä kiva tehdä! :) Näkee itekki mitä on hommaillu kuukauden sisällä. Joo Mäkkihän tulee Ouluun 30. Päivä keikalle ja oon menossa kahtoo sitä! :)

   Poista