MeNow nestemäiset mattahuulipunat testissä | Osa 1 6/12


Moi moi! Tilasin Ebaysta noin kuukausi sitten tällaisia huulipunia / huulikiiltoja, jotka on erikoisissa putkiloissa. Putkilon sisällä on huulikiillon sivellintä muistuttava pehmeä aplikaattori. Olisi voinut siitäkin ottaa kuvaa, mutta unohdin ihan kokonaan. Näitä sävyjä on olemassa ainakin 38 erilaista, mutta itselleni tilasin testiin 12. Numerot menevät järjestyksessä ja esittelen näistä aluksi kuusi. Hinta yhdelle mattaiselle huulipunalle on suunnilleen 1,90 euroa. Setti maksoi 19 euroa ja päälle tuli postikulut. Kaikista on huulinäyte ja kerron näistä tuotteista miinuksia sekä plussia. Huomatkaa, että kuvia on muokattu niin ei anna täysin todenmukaista kuvaa sävystä.

Youtubesta voit katsoa muiden tekemiä testauksia käyttämällä hakusanoja: MeNow Generation II Ebay Liquid Lipstick swatch. Ebaysta huulipunat löytyy hakusanoilla: Lip Gloss Waterproof Matte Velvet Long Lasting Lip Pencils.


1. Ihana hempeän vaaleanpunainen, mutta pigmenttinen huulipuna. Vaaleammissa sävyissä näkyy kuitenkin herkemmin ihon (riekaleet, uurteet) virheet levittäessä.


2. Tumman nude enemmän eikä tuollainen punainen kuten kuvassa. Yllätyin itsekin, että tykästyin tähän sävyyn ja voisin kuvitella käyttäväni useamminkin. Sai omat huulet näyttämään tosi isoilta tai sitten levitin vahingossa yli. :) Nuden sävyt sopivat sellaisille ihmisille, jotka eivät halua niin näyttävää väriä huuliinsa.


3. Täysi nuden väri ja tosi lähellä omaa huulteni sävyä. Hyvä valinta arkimeikkiin, koska antaa oikeutta omien huulten sävylle ja saa näyttämään ne täyteläisemmältä kuten ylempi.


4. Pinkkiin vivahtava tumma punainen ja suosikkini näistä kaikista. Näyttää parhaimmalta huulilla ja ei näy omien huulten virheet alta. Tulee ehdottomasti käyttöön juhlallisiin tilaisuuksiin.


5. Tummanpunainen huulilakka ja levittäessä pitää olla tarkkana. Vaatii kerrostamista, että saa hyvän lopputuloksen. Tämäkin yksi suosikkini näistä kuudesta!


6. Pinkki ja vähän violettiin taittuva huulipuna. Jostain syystä tässä näkyy tosi selkeästi huulten ääriviivat, joten ei saa ihan sileätä vaikutelmaa.

+ / -


+ Pigmenttisiä huulipunia
+ Hyvä värivalikoima
+ Kätevä aplikaattori rajaukseen
+ Edullinen vaihtoehto
+ Pysyvyys täydellinen, ei siis leviä
+ Vedenkestävä

- Poistaminen vaikeaa
- Tarvitsee öljypohjaisen poistoaineen
- Vaaleat sävyt ei näytä niin hyvältä
- Tahmea pinta alussa, huulet tarttuu
- Vaatii kerrostamista
- Kuivahtava tunne käytössä

Mikä numero oli paras?
Haluatteko pian nähdä loput sävyt?

30 kommenttia :

 1. Loputkin vaan esittelyyn ja kauniita sävyjä.Ehkä pinkit iskee muhun enempi.Taidan omistaa itekki yhden näistä,mut eipä oo tullu käytettyä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edullisesti ainakin sai kun miettii kappalehintaa! :) Onhan näihin mattasävyihin vähän totuttelemista, mutta kauniita jälkeä saa jos vähän vaivaa näkee. :) En oo vielä testannu muuta kun kotona niin kahtoo miten arjessa sitten menee. Sinunkin pitää kokeilla sitä minkä omistat! :D

   Poista
 2. Joo! :) omat lempparit 4 & 6 ;) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne kyllä on melkolailla ne parhaat! :) Mutta on nuissa muissakin ne hyvät puolet. Äh, en osaa päättää. :D

   Poista
 3. Ääk ihania, oot upee ♥ jos tahot jostai luopua nii mielelläni ostelen pois ko maskeeraukseen tarvii aina kaikkee mahollista :D -angsti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Angsti. :D Joo minun pitää vielä testata ne loput niin kahtoo sitten oliko jotain mikä ei miellyttäny! :) <3

   Poista
 4. Plus että seuraavan kerran ko tuut nii saat neuvoo mulle ton tuolta tilaamisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla pitää olla ainakin Paypal tili ennenkuin voit tilata Ebaysta mitään. :D Sen jälkeen kaikki hoituu nopeasti ja paypal on tosi helppo maksutapa kun aika paljon muutkin sivut käyttää sitä nii ei aina tarvii esim. luottokorttitietoja laittaa ostaessa! :)

   Poista
 5. Haha, mä tilasin kans just pari päivää sitten samaisia huulikiiltopunia. Onko noi vedenkestäviä, kun mun tilaamissa luki kyllä waterproof, mutta ebay... :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä kestää kyllä kuukausi kun ne tuli mulle ebaysta. :) Joo kirjotin tuohon plussaan, että on vedenkestävä. Ainakin siinä myös mun tilauksessa luki otsikossa, että nämä olis vedenkestäviä eikä nämä kyllä millään vedellä lähtenytkään paitsi hinkkaamalla! :D

   Poista
  2. Oho, oon sokea. :--D Kuvittelin lukeneeni kaiken tosi tarkasti, jos oot maininnu, mutta kämmi kävi!
   Toivottavasti nuo lähtee Artistryn huuli- ja silmämeikinpoistoaineella kivuttomasti, jos ei muulla. :)

   Poista
  3. Joo tai sitten tekee jotain omaa sekoitusta ja käyttää ruokaöljyä siinä puhdistamisessa. :D Pitää kokeilla tai sitten hankkia sitä varten erikseen joku poistoaine öljypohjainen! :D Haha ja eipä se mitään kaikki ei aina lukiessa rekisteröidy!

   Poista
 6. 2 ja 3 on mun suosikit! Muut on liian räikeitä mun makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli nudet! Mä en oo koskaan aikasemmin käyttäny nuden värisiä niin oli kyllä positiivinen yllätys miltä näytti huulilla. :) Suosittelen!

   Poista
 7. Numero 3 kävisi kivasti joka paikkaan huulille :) - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Ihan arkimeikkiä varten sopiva. :) Kiitos kommentista! <3

   Poista
 8. 2 ja 4 mun suosikit! Tee mahdollisimman pian lopuistakin esittely! Oon ite ihan hirvee huulipunahamstraaja nii nää on kivoja postauksia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Joo minäpä yritän. :D Näitä oli vaan pain in the ass ottaa pois kun mulla ei oo öljypohjasta poistoainetta niin jouduin hinkkaamaan ties kuinka kauan aina yhtä pois! Kertoopa ainakin siitä, että on kestäviä. :D Kiitos kommentista Ronja!

   Poista
 9. Kivan värisiä! Miinuspuolissa on kuitenkin vähän sellaisia juttuja joita en siedä. Kuivuuden ja epävarmuuden tunne. Tykkään että huulimeikki pysyy siistinä eikä tarvitse tarkastella peilistä koko ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi niin on! :D Näissä onkin aika tasaisesti ne miinus ja plus puolet! Kuivuus on yksi sellainen ja se johtuukin varmasti siitä kun kuivuu nopeaa ja muuttuu mattaiseksi lopputulos. Mutta tosiaan näitä kun sitten laittaa niin ne kans pysyy eikä lähde millään irti huulista! Joten kestävyyshän on hyvä näissä. :) Voi kun kaikki kivat ominaisuudet saisi samaan pakettiin! Mulla ei juuri oo mitään huulipunia ennestään, jotka pysyisi koko päivän sotkeutumatta. :o

   Poista
 10. 2 ja 5 mun suosikkeja, upeat sävyt! eBay on kyllä melkoinen aarreaitta! :D Toki pettymyksiäkin on tullut, mutta nää on niitä helmiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voihan vitsi kun sinne alko palamaan rahaa sillon kun täytti 18 ja aukasin paypal tilin. :D Ei paljon pikkusummia enää olleet kun kaikki ne ostokset laski yhteen ja postilaatikko tursusi täynnä pikkupaketteja. :) Nyt jo osaa vähän kahtoa, että mitä oikeasti "tarvitsee" ja mitä ei. :D Mulle on kerran tullu väärät korvikset, mutta ei haitannu ku ne makso 90 senttiä. :D En siis jaksanu alkaa selvittelemään sitä... hehe.

   Poista
 11. Sanoisin, että omat lempparit on 1 & 5. En kyllä kumminkaan usko, että tulen näitä hankkimaan. Aika paljon kumminkin miinuksia. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kannattaa kyllä miettiä, että tarvitseeko edes välttämättä uusia huulipunia. :D Mullakin pääsee vielä testiin ne toiset kuusi ja pitää kokeilla ihan arkikäytössä koko päivän et miten ne pysyy mukana niin sit osaan sanoa et tilaisinko näitä lisää eli loppuja sävyjä. :)

   Poista
 12. Onpas herkullisia! :) Harmi toi viimenen miinus, se on mulla meinaan ehdoton mitä en kestä punissa. :D Muuten näistä olisi varmasti mennyt hankintaan osa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Saa nähdä kerkeisinkö tänään alkaa toteuttaa niitä loppuja huulipunia vai meneekö myöhemmäksi. :) Joo! Se oli ainakin semmonen ensivaikutelma kun jokainen oli silleen kuvauksien ajan päällä niin en yhtään osaa vielä sanoa, että miltä nämä tuntuu kun koko päivän käyttäis. Katsoin kuitenkin youtubesta muutaman videon ja ovat olleet tyytyväisiä varsinkin pysyvyyteen, mutta eivöt maininneet mitään miltä tuntui. Se jää nähtäväksi ja raportoitavaksi sitten täällä! :D

   Poista
 13. 1, 2 ja 6 pakko saada!! Ihan täydellinen tuo 2 varsinkin :D tilaus lähti heti! Ebay <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebay vastaa kyllä kaikkiin toiveisiin! :D

   Poista
 14. Viehättää eniten numero 3, olisi tosiaan kiva arkeen.
  Hiisukas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiva kuulla! :) Hihi nämä on kyllä kivoja sävyjä melkein kaikki!

   Poista