Ostoksia ja sisustusjuttuja | Ideapark, Äiti

Sifonkipaita | Seppälä
Heijaa! Blogissa ei ole näkynyt aikoihin mitään hankintoja ja ei näy paljoa nytkään. Olen aika tyytyväinen siihen etten ole käynyt shoppailemassa viime kuukausina montaa kertaa. Ei ole oikeastaan tarvetta ollut millekkään vaatetukselle, mutta sisustusjutut ovat alkaneet taas kiinnostamaan! Tulee silti hoettua itselleni, että "no jos me sitten, kun muutetaan muualle niin hankitaan jotain uutta..." Näistä on kummatkin paidat näkyneet jo aiemmissa päivän asuissa ja illoissa. Uusin ihastus on tietenkin tuplakorvikset, joita olen muutamat kotiuttanut koruliikkeestä. Alempana äiti päätti sitten yllättää ja tilata mulle ihan oman meikkipöydän, joka minulla on käytössä kotonakin. Kyselin myös irtopohjavuokaa ja löytyihän sellainen äitiltä varastosta... vieläpä vaaleanpunainen! Kaikkea ihanaa! 

Sifonkipaita taitaa olla helmikuussa ostettu ja se on oikein tuollainen romanttinen kuosi. Oli varmasti sen kuukauden käytetyimpiä vaatteita. Tosi istuva ja hengittävä materiaali, joten ei tunnu tukalalta päällä. Yleensä en tällaista materiaalia suosi vaatteissa tai edes hihattomia paitoja, mutta onneksi tein poikkeuksen sääntöön. :)

Tuplakorvikset | Glitter
Tuplakorvikset on ihana uutuus, joita löytyy ainakin Glitteristä! On ollut tarkoitus selata myös Ebayn korutarjontaa, mutta en ole vielä sinne asti päässyt. Vinkkinä! Tuplakorvikset laitetaan siis sillä tavalla, että isompi pallo on korvan takana ja niitä voi vaihdella keskenään. Kannattaa siis ottaa huomioon, kun näitä ostaa niin ei ihan samanlaisia kokonaisuuksia hanki. Korumaisista uutuuksista jäi nyt puuttumaan se uusi hiuskoru, mutta esittelen sitten tarkemmin myöhemmässä vaiheessa.

Peplum | Bikbok
Peplumit on myös sellainen juttu mitä tykkään ostella kaappiin. Ne sopii hyvin mielestäni omaan vartalomalliin. Bikbokin neitsyys myös menetetty, koska en ole sieltä aiempina kertoina mitään löytänyt. :) Aina lukenut vaan miten bloggaajat hehkuttaneet kyseistä kauppaa ja sen vaatteita. Lähin Bikbok löytyy siis meidän Oulun Ideaparkista. Olin pidemmän aikaa juuri halunnut mustapohjaista peplumia, jossa on joitakin kukkia ja tästä niitä löytyy lempiväreinä pinkkiä ja sinistä!


Meikki- tai tietokonepöytä | Hobby Hall
Meikkipöytä löysi paikkansa makuuhuoneesta tyhjästä kohdasta ja ajattelin laitella siihen jotakin kosmetiikkaa esille. Mietin kuitenkin, että jotain mitä kissat ei sitten tiputtelisi! Tämä olisi myös tosi hyvä tietokonepöydäksi, mutta silloin sen pitäisi sijaita olohuoneessa eikä se mahdu sinne. En halua olla yksin eri huoneessa, jos Tuomo on toisaalla. :) Kätevä vetolaatikko on myös tosi tilava, johon mahtuu sitten lisää meikkejä! Tästä tulee lisäksi hyvä alusta tuotteiden kuvaukselle, koska meillä ei ole yhtään kunnon valkoista pintaa muualla kämpässä. 


Irtopohjavuoka lähti mukaan äitin kaapista ja olen suunnitellut jo sille käyttöä. Aion ainakin kokeilla Kinuskikissan smoothiekakkua ja muita erilaisia juustokakkuja, jotka tarvitsee tällaisen apuvälineen. En muuten mistään makeisista ja kakuista tykkää, mutta sellaiset "juustopohjaiset" ovat aina olleet mieleen. Pääsee sitten kutsumaan ystäviäkin kylään kahville ja seurustelemaan!

Mitä piristystä olet hankkinut 
itsellesi tai kotiisi?
Kiinnostaisiko asunnon esittely videolla?

8 kommenttia :

 1. Kivoja juttuja ja kiinnostaa video =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiskai sitä tehä, kun on niin pitkä aika edellisestä! :D

   Poista
 2. Hitsi mun pitäis ostaa uusia irtopohjavuoka, ja tuohan onihan ylisöpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo on tuo kyllä ihanan värinen ja ajaa sitten vielä asiansakin! :D <3

   Poista
 3. Ihana peplumi <3 Ihanaa huomata heti sun uudet postauset, kun kotiutuin niin joutaa lukeen ajankanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulitteko jo takas Suomeen?? Voi mukava kuulla et oot aina innoissas mun postauksista. <3 :)

   Poista
  2. iiikks, en oo huomannu tätä :D Joo tultiin 10 päivä sunnuntaina illalla kotiin :) <3 Ja ootan kyllä aina eniten innolla sun postauksia <3 Niissä on sitä jotain! :)

   Poista