Pääsiäispojat ja tytöt vauhdissa | 600.postaus


 Kuvailin kissakolmikkoa pitkästä aikaa ja tulppaaneja rekvisiittana.

Moro! Pääsiäisen aika meni vauhdilla ohi, kun oltiin vierailemassa kotona. Veljekset nautti meidän vanhuksen seurasta ja kiusasivat tietysti toisiaan vähän väliä. Kertaillaan tässä näin aluksi kissojen kuulumisia ja sitä mitä olen itse juhlapyhän aikaan tehnyt. Tämän postauksen myötä meni muuten sitten 600. postaus rikki ja tulossa onkin ihania yllätyksiä blogiin. :) 

 Felixiä on kuvattu GoProlla, kun se roikkui pillin ja narun varassa
kattolampussa ja seisoi myös söpösti kahdella jalalla.

♥ Simballe rakennettiin pahvilaatikosta "telttavene", jonka
kannella se otti olohuoneessa aurinkoa.

♥ Misu on nukkunut minun vieressä melkein joka yö ja pessyt
kaikkia talon asukkaita tiuhaan tahtiin.


Minulla olikin tosi kiva pääsiäinen, koska näin muunmuassa niin montaa ystävää. Juhlittiin melkein joka päivä, mutta itse osasin kuitenkin olla ja ottaa sievästi. Kävin ainakin tyttökavereiden kanssa, Tuomon siskon kanssa ja äitin sekä hänen kaverin kanssa viettämässä iltaa. Äiti osti perinteisesti minulle ja veljille suklaamunia melkein jokaiselle päivälle ja oli vaikka minkälaista herkkua tarjolla joka päivä. Seurasin paljon televisio-ohjelmia ja katsoin muutaman elokuvankin. Ihan tiivistettynä oikein onnistunut reissu jälleen kerran ja hyvät ilmatkin puhui puolestaan! :)

 Söin äitin tekemää mangojuusto- ja ananaskakkua ja
ollaan nautittu ihanista pääsiäisaterioista.

♥ Katsoin Harry Potterin uusintoja telkkarista.

Harrastin viihdettä, musiikkia, kuohuvaa ja laulamista!


♥ Nautittiin ylipäätään yhdessäolosta ystävien ja perheen kanssa.

Kuuluiko pääsiäiseen mitään erikoista?

6 kommenttia :

 1. Suloiset kisut siellä =)
  En tehny mitään erityistä yhtenä päivänä kävin kirpparilla,mut sen jo tiesitkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo melkoinen kolmikko! :) Misukin vaikuttaa voivan ihan hyvin, vaikka on nyt niitä insuliinipistoksia saanut. Lopullisesti tietää sitten, kunhan se ens viikon maanantaina menee lääkäriin, että mitä tehdään.

   Noniin kyllä sinä aina kaikkee jännää löydät sieltä kirppareilta! :D Pitäs itekki päästä!

   Poista
 2. Kiva tuo eka kuva! Näkee kissojen koko erot :) - emäntä

  VastaaPoista
 3. Niin muuten näkkyy! No joo Simbahan näyttää pikkusen pienemmältä ku Felix ku sillä on vähemmän karvaa. :D Ja Misu komeena herran keskellä! <3

  VastaaPoista
 4. Toi Felixistä kuvattu GoPro-video kuulostaa mielenkiintoiselta, ootko laittamassa sitä kenties blogiin? Miten ihmeessä voi roikkua kattolampusta pillin ja narun varassa, se on pakko nähdä! :D

  Ja onnittelut kuudesta sadasta postauksesta, se on aika hurja määrä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tota olihan sillä takajalat kyllä osittain maassa, ehkä huonosti muotoilin tuon. :D Voisin tehdä videota kyllä teillekin asti niin näätte miten se innostu ja teki kaikenlaista jännää. ;3 Haha! kiitos! Ja mä en ees tee sillee "turhia postauksia" kuten ilmotusluontosta asiaa tai pelkkää tekstiä ym et jokainen postaus on mietitty tarkkaan. Oon itekki yllättyny tuosta määrästä. :D Kiitos!

   Poista