Ask.fm | Kesäsovellus #1

ask.fm/xoxomella
Moi! Ihan tällainen pikainen päivitys, että minut löytää myös ask.fm sivustolta. Kesän ajan otan kokeiluun erilaisia sovelluksia, koska haluan olla mukana sosiaalisen median kehityksessä! Tuntuu välillä aika tyhmältä, kun on tullut näitä uusia sovelluksia mistä nuoret puhuu ja itse ei tajua ollenkaan. Esimerkiksi "snäppäilkää" ja "kikkailkaa" ovat vieläkin uusia termejä minulle, mutta toivottavasti ei enää kauan. Tutustun nyt ensin tähän ylhäällä mainittuun palveluun ja hiljalleen muihinkin. Kesän lopussa mietin sitten näiden uusien ihmeellisten sovellusten poistoja, jos niillä ei ole mitään olennaista merkitystä minun tavalliselle sometukselle.

Ask.fm on sovellus, jossa käyttäjät voivat kysyä toisiltaan kysymyksiä anonyymeina tai nimellisinä. Sivuston on perustanut venäläisveljekset vuonna 2011 ja siellä oli jo 65 miljoonaa käyttäjää vuonna 2013. Sivuston on monien nuorien suosima yhteisöpalvelu. :)

Kysymyksiä tulemaan tänne

2 kommenttia :

  1. Mulle nuo on kanssa ihan hebreaa .. Tota Askia oon kanssa miettinyt ... Mutttaah ... Kattoo nyt sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tämä aika helppo nyt kun on testaillut, mutta en tiedä tuleeko tarpeeseen sittenkään. :D Katsoo nyt kesän ajan mitä tästä oppii ja mitä tekee sitten! :)

      Poista