#Habihaaste | VideoTykkäätkö vai etkö tykkää?

8 kommenttia :

 1. Tosi ihana oot! <3 Hihih, makee video! Joo siis määki oon alkanut kuunteleen aika paljon näitä "uudempia" räpäytyksiä. Aika paljon samojakin artisteja kuuntelen ja sitte villegalle on ihana<3 XD Sää et vissiin nii välitä jvgstä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa! :D No hyvä, että säkin oot alkanu kuuntelee enemmän! Pitää sitten justkailla niistä kun nähdään seuraavan kerran. :D Joo on se JVG ihan hyvä, mutta se musiikki oli aika sporttista räppiä aikaisemmin, mutta on niillä pari hyvääkin biisiä nytte. :) Livenäki näin ne tosiaan siellä Cheekin stadikkakeikalla! :)

   Poista
  2. Oi että, itekki nähnyt kerran livenä :p Livenä jopa parempi :) Sopii mun makuun hyvin juuri, kun on vähän sporttista räppiä, kun seuraan paljon urheilua :)

   Poista
 2. ja pakko sanoo vielä kun, mainitsit sen kalenteris tyhjää, niin se on khyl yks mäkin parhaista mun mielestä :) Grillaan mun ihosta kypsää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti korjata tää kommentti* siis joo niin onkin Mäkin biisi hyvä tämä ja näissä kummassakin fiittaa se Ruma, jonka näin myös keikoilla! Ihana hellyttävä mies. :D

   Poista
  2. Kiva että pääsit näkemään myös Ruman livenä! <3 On varmasti ihana :)

   Poista