Kawaii & Girly | Arvonnan voittaja


Helou lukijat! Arvontaakin meillä oli jokin aika sitten ja pääsin nyt vasta arpomaan voittajan vappukiireiden ääreltä. Palkintona setistä löytyi kawaii boxista tulleita tuotteita joille en itse loppujen lopuksi keksinyt käyttöä. Heräteostos taisi muutenkin olla koko tilaus. :) Kosmetiikkaa oli kaikenlaista kuten Ebaysta tilattuja huulipunia ja huulikyniä, CosMeryan kynsilakka ja Paesen luomiväri. Kokonaisuus oli täysin kierrätyshengessä arvottu, mutta kaikki tuotteet ovat uusia ja käyttämättömiä. Ihanaa, että niin moni olisi halunnut tämän kotiuttaa itselleen! Arvonnan myötä on blogiin eksynyt muutama uusi lukija ja katsotaan mitä tuotepaketteja pistän blogiin taas tässä kesän aikana. Tällaiselta kosmetiikkaa hamstraavalta niitä kun löytyy jokaisesta nurkasta. Kiitos kaikille osallistuneille ja onnea myös tuleviin arvontoihin! 

Onneksi olkoon Roosa!
Otan sinuun yhteyttä sähköpostitse. 

4 kommenttia :

  1. Ihanaa! Kiitos! ♡ Kerrankin semmonen voittopaketti, mistä voi puolet antaa tytölle! :) Se on varmaan ihan mielissään kun saa lelut kätösiinsä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava juttu, että sulla on tyttö joka vois arvostaa nuita leluja! :) Onhan siinä kaikkee söpöä ja jännää. <3 Menee hyvään osoitteeseen! :D

      Poista