Vappendaali ja Mäkin keikat | (30.4-1.5.)

Kuvat otettu Samsung Galaxy S3
Hups! Vietin elämäni ensimmäistä kertaa vappua kaupungissa, koska kuulin Mäkin kiertueesta samalla suunnalla. Oltiin pitkään jo suunniteltu Tuomon ja sen siskon kanssa mitä kaikkea tullaan tekemään kahden päivän sisällä! No, aina sitä saa suunnitella. Voin todellakin sanoa ettei kaikki mennyt niinkuin saduissa. :)

Torstaina herättiin aikaisin ja valmisteltiin tulevaa päivää. Muut lähtivät keskustaan katsomaan opiskelijoiden uittoa, mutta itse en kyseisestä perinteestä niin piittaa. Lähdin tekemään viimeisiä ostoksia kaupasta ja aloitin kämpillä kattamaan pöytää herkuista. Miehen sisko jo soittelikin, että ovat matkalla takaisin ja siinä vaiheessa korkkasin kuohuviinin. Olin koko päivän täpinöissäni siitä, että Mäkki esiintyy illalla keskustan baarissa ja lähdettiin sinne jo ajoissa pyöräilemään. Eksyttiin Ainolan puistoon joka oli ihan täynnä haalareissa käveleviä opiskelijoita ja muita vapun viettäjiä. Istuttiin nurmikolle auringonpaisteeseen ja kuunneltiin siinä musiikkia. Eikä aikaakaan kuin matka jatkui odotetulle keikalle. Olin jo ennakkoon hankkinut mobiililiput kahdelle ihmiselle, mutta portsari ei päästänyt Tuomoa eikä sen siskoa sisälle baariin. Itse pääsin kuitenkin sisälle ja siellä oli onneksi tuttuja, jotka oli meidän kanssa aikaisemmin puistossa. Pääsin fiilistelemään keikkaa ihan eturiviin Mäkin mikrofonin eteen ja odotukset palkittiin! Onhan se nyt ihan epätodellisen tuntuista kun näkee ihmisen jota on katsonut vain musiikkivideoista.  Keikan loppuessa yhdistyttiin sitten porukan kanssa toripoliisin edessä ja mutkien kautta kaikki pääsivät kämpille nukkumaan.

Perjantaina heräsin suureen hymyyn, koska olin vain niin onnellinen edellisestä päivästä. Mäkki räppäsi hyviä biisejä ja kukaan ei myöskään tanssiessa tallonut päälle. Instagramiinkin olin kommentoinut ja kiitellyt Mäkkiä hyvästä keikasta ja vastauksena sain sitten hoputusta Muhokselle. Viimeistään siinä vaiheessa lakkasin epäröimästä ja mies pääsi kuskiksi illalle. Fiilistelin koko päivän youtubessa biisejä ja varsinkin Mäkin sekä Ruman yhteisiä biisejä joita ne veti aikaisemmin. Keikka oli vähän myöhemmin kuin edellisenä päivänä, mutta lähdettiin kuitenkin ajoissa määränpäähän. Tuomo totesi, että nyt on Muhoksen baarikin nähty! Istuttiin paikan päällä hetkeksi lavan viereen, mutta mentiin kuitenkin ajoissa eturivin paikoille. Keikka oli yhtä mahtava kuin edellinenkin ja ei riitä vain sanat kuvaamaan mitä se merkitsi minulle! Voin vaan sanoa, että taidan hymyillä koko loppuvuoden putkeen. :) 

Sellaisia fiiliksiä yritin tiivistää meidän vapun juhlimisesta, jossa oli onnistumisia ja vastoinkäymisiä! Olisi myös kiva kuulla mitä muiden vappuun on kuulunut ja joko olette kerinnyt siitä kirjoitella omaan blogiin. Muutenkin kommentteihin on tervetulleita aina kaikenlaiset tarinat ja kommellukset. Kieltämättä tämä oli kuitenkin yksi minun ikimuistoisemmista vapuista! 

Minkälainen vappu oli?

14 kommenttia :

 1. Oii, itsekkin olen ollut kerran mäkin keikalla ja oli kyllä mahtava!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Mä en oo aikasemmin nuita baarikeikkoja käyny kattoo, mutta käsitykseni muuttui kertaheitolla. Pikkasen eri asia kun Mäkki heittelee ylävitosia ja nyrkkejä kaikille eturiviin verrattuna siihen, että Cheekki on muurahaisen kokoinen ja miljoonan kilometrin päässä tavoittelemattomissa stadiumilla lavalla. :D

   Poista
 2. Kiva että pääsit keikoille ja mie en juhlinu ollenkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi menin kun aattelin, että ei oo varmaa kaikki ihmiset liikkeellä keikalla kun niillä on myös omia vappusuunnitelmia. Ei siis ollu hirvee joukkotungos nii sai hyvillä mielin bailata eturivissä. :) Et ees munkkia syöny tai simaa juonu? :D

   Poista
  2. Ei tullu ostettua simaa ja munkkeja ois voinu tietty ite väsätä,mut nekin jäi.Muutaman donitsin söin ku ostin aiemmin kaupasta =)

   Poista
 3. Vitsit, mahtavaa että kävit kummallakin keikalla! :) kuulostaa tosi hauskalta vapulta :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ihan hullu fiilis vieläkin kun ne keikat oli niin hyviä ja näin sen livenä. <3 Ja sain ylävitosenkin. :D Niin en kehannu tässä ihan kaikkia vastoinkäymisiäkään luetella, mutta onneksi nuo hyvät asiat päihittää ne niin ei jää ajattelemaan. :D Mites sun vappu?

   Poista
  2. Joo luinkin ylävitosesta, oliko fb:stä ja hehkutin jamille! :) Oltiin niin onnellisia sun puolesta! <3 Aito mäkki tietäää et oot tosi fani. ;) Hyvin meni munkin vappu, grillailtiin ja juotiin sievästi. :) Sitten yöllä käytiin baarissa ja kotiin nukkumaan :) Perjantai meni kotona jääkiekkoa katsoessa :p

   Poista
  3. Haha voi kun kiva kuulla! <3 Tosiaan. :) Mä oon vieläki iha fiiliksissä ja nähny pelkästään unia Mäkistä. :D Ihana tunne ja fiilis vaan jatkuu!

   Oho noniin ois ollu kyl siistii nähdä, mutta luin jotain et olit ollu kuumeessakin niin en tienny et pystytkö juhlii vappua. :o Mut toi grillailu kuulosti varsinkin mahtavalta! :)

   Poista
  4. Juu ois ollu kyl ihanaa nähä ennekö lähet kesänviettoon kauas :( <3 Mutta siis olinkin kuumeessa, mutta juhlin silti ! :D <3 Oon niiin tyhmä. Paheni vaan flunssa, mutta onneksi nyt alkaa helpottaa :)

   Poista
  5. Haha voi ei! :D No joo jospa mä käyn siellä aina välillä niin kerkeis nähdäkkin! :D

   Poista
 4. Uu kuulostipas mahtavalta vapulta! :) On varmasti siistiä nähä ja kuunnella toista ihan oikiasti! Meitsin vappu oli vaa löllöilyä :D En syöny ees munkkeja mut simaa join kyllä. Ja jäkistä ny tietty on pitäny kahtua ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo ei sitä heti ees tajunnu et onko tää todellista kun toinen on siinä kasvojen edessä nyt! :D Hullua!

   Eikait siinä mitään jos vapun haluaa rennosti viettää! Minä join vähän kaupan simaa, mutta se oli pahaa ja munkeista en tykkää. :D Kiitos Satsuli kommentista!

   Poista