Mökkielämää | with Tuomo


Moro! Käytiin yhdessä Tuomon, hänen siskon ja heidän porukoidensa kanssa mökkeilemässä. Tämä olikin vasta ensimmäinen kerta tälle vuodelle ja kesälle, joten innostus oli huipussaan. :) Huomasin kuitenkin pian, että aurinko ei oikein näyttäytynyt koko viikonloppuna. Jonkun verran siis kylmyys lannisti olotilaa, mutta kaikenlaista kivaa me kerettiin kuitenkin tehdä siitä huolimatta. Mökkeilyyn perinteisesti kuuluu herkut, sauna, ulkopelit, kalastelu ja aitassa nukkuminen. Kaikki nämä voi vetää listalta pois ja lämpimillä ilmoilla ne loputkin... kuten uimassa käyminen ja auringonotto. Miltä meidän mökkielämä sitten useimmiten näyttää? 

Mökkielämää on...


Maisemien katsominen laiturilla...


sekä päivisin ja iltaisin auringonlaskun aikaan...


Nalle-herran silittäminen ja ruokkiminen...


Tikan heittoa, jossa muuten kaikki voittivat kerran...


katsoa kun Tuomon sisko säätää järjestelmäkameralla :D...


Tuomon kiikarointia...


herkuttelua ähkyyn asti...


jälkiruoallekin löytyy aina jotenkin tilaa masussa...


hymyillään tyhmästi, kun joku näpsii kuvia...


tai voi olla yhtä creepy kuin Tuomo kuvissa ...


veneellä lähtö mato-ongelle...


hyvien virvokkeiden nauttimista pienesti ja sievästi...


salakuvata Tuomon "how to walk on a runway" esitystä...


ihastella luontoa ja luontoon kuulumatonta...


paistaa makkaraa nuotiolla ennen lähtöä...


Miltä sinun mökkielämä näyttää?

24 kommenttia :

 1. Mie hyppäsin juuri junaan ja suuntana on kotikonnut, Rovaniemi. :) juhannus onki tarkotus viettää mökillä, johon kuuluu aika paljon samoja puuhasteluka kuin sulla. :) saunan lämmittäminen puilla, vedenkanto järvestä pesuhuoneeseen, kalastelua yömyöhällä, luontokuvailua, ruohonleikkaamista ja ulkopelien pelailua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooh! :) Minäkin oon nyt tälle kesälle viihtynyt kotikylällä enemmän kuin kaupungissa. :) Juhannus on kyllä kuulunut omiinkin perinteisiin, että mökille mennee, mutta nyt en tiedä miten käy. Tuomolla on nimittäin just sillon töitä se viikonloppu, niin ei se oikein tunnu sitten samalta lähteä heidän mökille "yksikseen". Saa nähdä nyt miten käy juhannussuunnitelmien, mutta onneksi sulla on ainakin tehtävät jo selvät. :) Mökillä on niin parasta! Ja muistahan herkutella. <3

   Poista
 2. Hhahah, täähän oli hyvä :D Nauroin ihan sikana noille kuville :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no joo kieltämättä hauskoja kuvia osa! Mestarillisia räpsijöitä ollut liikkeellä. :D

   Poista
 3. Meillä ei mahdollista mökkeillä ja pohjoisen reissu jää tänä kesänä tekemättä,kun poika syntyy.Ensi vuonna sit täytyy grillata,kalastaa ym jos mahdollista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens vuonna sitten! :) Onneksi olkoon vielä kerran ja tsemppiä tuleviin juttuihin vauvan kanssa! :D

   Poista
 4. Ai että ihanan ja kesäisen näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmähän siellä enimmäkseen oli ja aurinko ei hirrveesti paistellut, mutta saatii kyl yllättävän hyviä kuvia sit otettua. :) Hih! Kiitos kommentista! :)

   Poista
 5. Tosi hyviä kuvia ja hauska postaus! Mä en oikeen koskaan oo päässy mökkeilemään, mut luultavasti sekin päivä vielä joskus koittaa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Kiva kun tykkäsit Inka! No on kumma. Jospa edes joskus esim tuttujen tai ystävien omistamalle mökille pääsisit kokeilemaan tätä perinteistä mökkielämää. :D

   Poista
 6. Voi kun oliskin mökki jossain järven /meren rannalla .. mutta eipä ole :(
  todella ihania , kesäisiä fiboja sai näistä kuvista :).
  Hyvää Jussin odotusta sinne :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin eihän meilläkään ole, mutta onneksi miehen porukoilla on. :) Kiitos kiitos vaan! Ja katsotaan mitä juhannuksena sitten keksii. Mökillehän sitä ois kiva taas suunnata, mutta mies kyllä jäisi sitten matkasta kun on nuita töitä sille määrätty just sillon... Hyvää jussin odotusta sinnekkin! :)

   Poista
 7. Hyvältä näyttää teidän mökki elämä! :)<3 Mitens sattuikaan kun tultiin itse juuri eilen mökiltä, mentiin jo torstaina! :) Aika samanlaiselta näytti meidänkin mökkielämä. :) Kalastettiin, saunottiin , herkulteltiin ja juotiin hyvin ;) Oikeestaan oltiin reippaana ja maalattiin mökkikin uudestaan, kun aurinko oli haalistanut sen väriä :P Heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau ootte tehny sit kaikkee mitä mekin tai mitä yleisestikkin mökkielämään kuuluu. Ja sitten vähän enemmän kun ootte rentoutumisen sijaan paiskinu töitäkin. Mutta kuulostaa kaikin ouolin hauskalta! :D Kiitos Mimma kommentista ja hyvää juhannuksen odotusta! :)

   Poista
 8. Mökkeily on ihanaa, pääsisipä itsekin taas käymään meidän mökillä. <3 Me aina lenkkeillään paljon ja käydään soutelemassa, sekä tietysti saunotaan ja otetaan rennosti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo kuitenkaan juhannuksena menossa? Sehän on paras mökkeilykausi, vaikka en sään puolesta puhukkaan. :D Ai ihan lenkilläkin käytte! Sitä ei ole tullut kokeiltua. :) Mutta kaikki muu kuulostaa tosi tutulta! :)

   Poista
 9. Beautiful photos and post!!!
  Have a nice day!! my like for you!!!:)))

  Besos, desde España, Marcela♥

  VastaaPoista
 10. I follow you by Bloglovin too!!!:))))

  VastaaPoista
 11. Kivoja kuvia. Vitsi että mä odotan että pääsen mökkeilemään maanantaina kun vihdoin loma alkaa. Harmi vaan että luvannu ihan kuraista säätä :( mut loma ku loma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma on todellakin loma ja silloin nautitaan vaikka väkisin! :D Kyllä sitä ihmeen paljon voi keksiä sateisellakin säällä ja ehkä osaat arvostaa sitten vaikka kylmän siiderin juomista mökin katoksen alla tai kirjan/ pelikorttien pelaamista lämpimän viltin alla sisällä kun ulkona sade ropisee hiljalleen - tai ehkä jopa ruokakin maistuu sateella paremmalle ja siihen on muuten ihana nukahtaa! :)

   Poista