Minun viikkoni (maanantai - torstai) | Video


Moro! Videokuvasin viikkoni välillä 29.6-5.7. ja materiaali tulee kahdessa osassa tänne. Nyt saisitte palasen minun arkipäiviäni Sotkamossa, kun vierailin porukoiden luona. En ole hirveästi mainostanut kotipaikkakuntaani täällä blogissa, mutta ei se oikeastaan salaisuus ole. Kerettiin tehdä paljon kaikenlaista yhdessä ja siksi olikin hyvä kun valitsin sen ajan kuvata. Vanhemmilla oli sopivasti lomaa kummallakin, niin ei käynyt tylsäksi aika! :) Täytyy myöntää, että minulla oli materiaalia vaikka muille jakaa, mutta tiivistin videota todella rankalla kädellä. Jotenkin otin tämän vain harjoitteluna ja en sitten julkaissut kaikkia höpötyksiäni, vaan toteutin lyhyen ja ytimekkään version. Huomaa etenkin siitä, että maanantailta ei ole melkein mitään, mutta toisilta päiviltä sitäkin enemmän. Jos jollakin tuli jotain parantamisen varaa mieleen, niin kertokaa ihmeessä! 

Olisi ihana saada videokuvaamiseen soveltuva kamera... siis sellainen kevyt, jossa on kääntyvä näyttö! Sen saisi sitten helposti laukkuun ja reissuille mukaan tuon kymmenen kilon järjestelmäkameran sijaan. Ehkä sitten joskus!


Viikonlopun materiaali on sitten tulossa jälkikäteen kunhan saan editoitua pätkät yhteen. Silloin ollaankin jo ihan eri maisemissa!

Katsoitko videon?

22 kommenttia :

 1. Ihana Mella! :)<3 Hyvin olit mun mielestä onnistunut videon teossa ja leikkaamisessa! :) Oli mukava nähä vähän sun arkea siellä Sotkamossa ja tosi kivoja tämmöiset videot! :) Oli kyllä tosi todellinen video eikä mikään feikki, eli ihanan aitona omana itsenä olit! :)<3 Jään ehdottomasti odottamaan videoo viikonlopusta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti Mimma ja lämmitti mieltäni kovasti! :) Ehkä tää olikin sit ihan sopiva versio ilman turhaa hölötystä, mutta jotakin puhetta ees. :D Niin joo varmasti olikin jännä nähä mitä mä täällä teen kun tänne niin usein takaisin tuun Oulusta. :D Hehe joo puhe rönsyää ja murre loistaa, mutta niin se pittääkin niin ei tuu kellekkään yllätyksenä jos minut in real life näkee! <3 :D

   Pitääkin alkaa editoimaan sitä sitten huomenna illasta kun tuun Kuopiosta tai sitten torstaina! :) En oo ees vilkassu sitä matskuu vielä läpitte, mutta eiköhän siitäkin ihan jonkinlainen katsottava video tuu. :D <3

   Poista
 2. Tosi hyvin oot tän toteuttanu, oli tosi mukavaa katottavaa. :) Mielenkiinto säily, eikä jääny missää vaiheessa tylsäks! Innolla oottelen toista osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka kivaa palautetta ja tämmöstä mä tarviinkin! Kiitos! Musiikki ja teksti tekee kans ihmeitä videolle, että siihen saa selkeyttä ja jonkinlaista tunnelmaa. Mutta tosi kiva kun jaksoi kahtoa loppuun tuollaisen 11 minuutin pätkän! :) Kiitos Inka! <3

   Poista
 3. Olipa kiva video! :) Mukava tämmösiä katella ja kuunnella pohjosen murretta! <3
  Meillä on mökki Puolangalla missä vietetään perheen kanssa melkeen kaikki lomat. Eikä oo kyllä mitää parempaa ku pilistellä kylillä iltasin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe Kainuun murre on paras! :D Kiva kuulla kun tykkäsit videosta! :) Mä luulin et mökillä tehdään ihan muuta kun bilistellään, mutta onhan sekin tapa viettää aikaa! Kiitos Roosa kommentista! <3

   Poista
 4. Tosi kiva video, näitä katsoo mielellään :)!
  Murteen kuuluukin kuulua, se on osa sua !
  Voi että, toivottavasti mäkin pääsen pian kalaan ... Tosin ihan vaan matoongelle
  Olis tarkoitus .. Lomalla viimeistään :).
  On kyllä upea toi kissojen ulkoilutila :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että oot tuota mieltä! Joo joskus se ei pääse paistamaan jos on vähän käsikirjottanu videota, mutta tämmösissä rennoissa videoissa se näkyy. :)

   Mato-ongella on kans tosi mukavaa, jos löytää oikein hyvän kohdan missä on kaloja! :D Hyvää onnea sulle kalaan kun pääset!

   Eikös ookkin oikein kiva lomanviettopaikka kissoilla. <3
   Kiitti Maarit! :)

   Poista
 5. Mä illalla päivittelin youtuben sivua, että millon se video oikeik tulee. Onneksi tuli illalla eikä aamulla, olis ollut muuten pitkä yö :D Mä oon vähän hurahtanut vlogeihin ja tälläset lyhyet arkivideot on just mukavia :) just sopivasti kaikkea. Odotan jatko-osaa ja lisää tälläisiä. Vaikka sitten Oulusta vuorostaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä vähänkö hassu oot!!! :D Tosissaan olis varmaa harmittanu jos oisit turhaan päivitelly sitä ja vasta olisin aamulla päässy julkasee. :) Onneks youtube muokkasi sen ajoissa ja postaus oli jo luonnoksissa valmis! :)

   Mäkin olin jossai vaihees koko ajan selailemas vlogeja, mutta nyt se on jääny vähemmälle... Lähinnä ulkomaalaisia videoita tulee katottuu enemmän. :)

   Kiva kuulla ja viikonlopun matskuhan on suoraan Oulusta! :) <3
   Kiitos kommentista Heidi!!

   Poista
 6. Ihana video ehdottomasti lisää vastaavia jatkossakin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan Eekku ja toiveesi pistetään korvan taakse! :)

   Poista
 7. Hyvä video.
  Oli mukava pistäytyä kotseudulla tämän välityksellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heli ja tuo onkin mukava kuulla, että video on saattanut aiheuttaa sinulle nostalgian tunnetta! Olisi voinut tietenkin enemmänkin kuvata ympäristöö! :) Ehkä ensi kerralla kun videokuvaan samassa paikassa. :)

   Poista
 8. Videosi pääsi minun pitsansyönti seuraksi ;) - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöset kommentit on parhaita eikä pelkästään, että kiva video! :D Jotakin siis tämmöisiä kun tietää, että mitä siellä ruudun toisella puolella on tapahtunut kun videota alkanut katsomaan! :)

   Poista
 9. Ooh! Ihana video ja aina niin kaunis ja iloinen Mella. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! En tiiä siitä iloisesta kun tuntu et oisin voinu hieman enemmän näyttää pirteämmältä nuissa videoissa, mutta sitä saa mitä mun olemus antaa sillä hetkellä olla. :D <3 Mutta kiitti miten ihana kommentti Fani! <3

   Poista
 10. Ny pari päivää myöhäsä kahtoin tän videon. Oli kyllä mukava kahtua et mitä sää duunailet.:) Jos sitä ihtekki joku päivä menis velien kans matoongelle ku ei oo tänä "kesänä" vielä päässy onkimaan. :D Se on nii mukavaa ja rentouttavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiva kuulla mielipiteesi! :) Todellakin kalalle vaan kun on tämmöset kelitkin, että varmasti nappais! :)

   Poista