Synttäreiden tunnelmia | 22 vuotta


Hei! Virallinen päivä koitti ja olen nyt 22-vuotias! :) Viikonloppuna kerkesinkin jo esitellä saamiani lahjoja, vaikka en tässä vaiheessa niitä enää odota. Mies oli muistanut minua Victoria's secretin suihkesetillä ja lompakolla, äiti sisustustaululla ja kengillä sekä isovanhemmilta ja appivanhemmilta tuli lahja rahan muodossa. 

Lauantaina kävi mummi ja ukki kahden aikaan päivällä ja siitä tunti eteenpäin, niin saapui Tuomo, sen sisko ja niiden vanhemmat. Oltiin äitin kanssa pistetty pöytä koreaksi herkuista ja huomasin, että ei mistään muusta tullut kuvia sitten otettua!


Alkupaloina toimii aina tikkuihin pujotetut suolaiset herkut ja tällä kertaa oli kahdenlaisia: juusto-lihapulla-viinirypäle ja mozzarella-helmitomaatti-basilika. Iskä savusti aamulla lohen, joten sitä tarjoiltiin sellaisenaan ja tein kaveriksi myös salaatin.

Tuomon sisko jo tokaisi, että huomaa kenen synttärit kyseessä kun aina on enemmän suolaista tarjottavaa eikä niin makeaa. Äiti oli kuitenkin paistanut jotain pullia (hyi) ja tehnyt mansikkakakun sijaan mansikkaisia kääretortun paloja (nam). :D


Kutsuttujen vieraiden lähdön jälkeen oli aika siirtyä viihteen puolelle. Limonadi sai hieman terästystä matkan varrella ja musiikki siirtyi kovemmalle volyymille. Aikaisemmin on ollut tapana viettää synttäreitäni porukoiden takapihalla ystävien kanssa, mutta tällä kertaa vietettiin niitä sisätiloissa Tuomon kanssa. Jatkoille lähdettiin tuttuun kantapaikkaan kotipaikkakunnallani! Mukaan lähti myös vanhemmat ja meidän perhetuttava. Selvittiin sentään kotiin jo ennen pilkkua ja kiitos vaan kaikille mukana olleille! :)


Miten sinä vietät synttäreitäsi?

8 kommenttia :

 1. Nams <3 ompas herkullisen näköset tarjottavat! :) Hhaha :) Suolaiset tarjottavat on minunkin makuun aina enemmän kuin makeat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin! :D <3 Joo suolaista sen olla pitää, mutta piti ajatella vähän vieraitakin et kai ne jotakin makeaa aina välillä haluaa. :D Kiitos Mia kommentista! <3

   Poista
  2. Hahhah niin tietenki :) Ole hyvä <3

   Poista
 2. Tosi herkullisen näköisiä tarjoiltavia! :P Oon kyllä samaa mieltä, että ne suolaiset on niitä mieluisampia : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suolaset kunniaan! Pitäs enemmänki värkkäillä joitakin kivoja herkkuja eikä vaan juhlissa. :D Onko sulla mitään bravuuria mitä teet? :)

   Poista
  2. Mun tekemiä suolaisia piirakoita ainakin kehutaan aina paljon, ne on semmoisia joissa en ole vielä kertaakaan epäonnistunut : D

   Poista
  3. Mä teen aina kinkkupiirakkaa ja siitä on kaverit tykänny. Tein tänään pizzaa ja kans tuota samaa piirakkaa, mutta unohdin tyystin kananmunat koko hommasta. :D Aika paljon nauratti äitin kanssa kun ei pysyny koossa se piirakka ja miettiin, että mikä siinä oikein on.... :D

   Poista