Cuccio kynsilakat esittelyssä | (CosMerya)


Heissan! Minulta oli joskus ihan toivepostauksen muodossa kysytty minkälainen merkki on Cuccio. Näitä kynsilakkoja on silloin tällöin blogissani vilahdellut, kun olen tehnyt yhteistyötä CosMeryan kanssa arvontojen muodossa ja hän on tilauksien mukana laittanut minulle maistiaisia. Esittelen tässä samalla koko kokoelmani ja kerron oman mielipiteeni kyseisestä merkistä. :)

Cuccion kynsilakoissa on käytetty tekniikkaa nimeltä "Triple Pigmentation Technology", joka takaa hyvän peittävyyden, upean kiillon ja kestävyyden. Tuotteet eivät sisällä DBP:tä, tolueeneja tai formaldehydiä. Kynsilakat ovat myynnissä maailmanlaajuisesti vain kauneudenhoitoalan ammattilaisten kautta. Tuotemerkiltä löytyy ainakin 72 perussävyä, jotka vastaavat markkinoiden myydyimpiä sävyjä ja sen lisäksi on kausivärejä ja mallistoja. Erilaisia settejä on myynnissä kuten pastellit, karkkimaiset, holot, kahvimaiset, neonit, metalliset jne.


Kokoelmassa minulla on tällä hetkellä 21 kappaletta kynsilakkoja. :) Löytyy minikokoisia ja täysikokoisia sekä alus- ja päällyslakkaa. Suosikkini kaikista on ehdottomasti luottovärini punainen nimeltään Kiss in Paris. Pinkin ja sinisen sävyt on myös kaikki aika arkisessa käytössä. Oransseja ja vihertäviä sävyjä arastelen enemmän kuin muita. Uusin setti minkä olen itselleni saanut testiin CosMeryalta, niin on Mini Candy Collection joka näkyy ylimmässä kuvassa. Täysikokoinen pullo maksaa normaalisti 12,50 / 11,90 tai 8,75 €.

Täytyy myöntää, että tämän merkin kynsilakkoja tulee käytettyä eniten kaikista! Pidän niiden peittävyydestä. Kuitenkin miinuksena olen huomannut tämän merkin holoissa, että ne eivät kestä niin kauan kuin tavalliset värit. Ulkomuoto näyttää todella ammattimaiselta ja siveltimellä on helppo lakata tarkasti ilman virheitä. Sävy tulee vielä oikeuksiinsa, kun muistaa viimeistellä kaiken päällyslakalla. Tämän merkin lakat eivät vaadi usein edes kerrostamista, koska parhaassa tapauksessa se ensimmäinen kerros riittää, mutta joskus parantelen toisella kerroksella lopputulosta. Lakkojen kuivuminenkin on hyvää luokkaa ja harvoin pystyin sottaamaan niitä mihinkään koristelun jälkeen. Jos herää kysymyksiä, niin saa tietenkin kysyä!


Oletko kokeillut Cuccio kynsilakkoja?
Postaus on omaa käsialaani ja rehellisiä mielipiteitäni kyseisestä
merkistä, vaikka CosMerya (yhteistyökumppani) on minulle 
osan näistä kynsilakoista aikojen mittaan lahjoittanut testiin. 
Linkit postauksessa vain helpottaakseni etsintää!

8 kommenttia :

 1. Nämä ovat kyllä ihania lakkoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! :) Millähän sitä tänään lakkaisi kyntensä... :D <3

   Poista
 2. Oih miten ihania lakkoja! C: En oo koskaan kokeillu tätä merkkiä mutta voisin hankkia joku päivä jonkun sävyn! Tykkään eniten pinkeistä kynsilakoista. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkit on kyllä ihania! Suosittelen kokeilemään Cuccioo, jos et oo aikaisemmin merkkiin tutustunut. :)

   Poista
 3. Piti eilen tulla kommentoimaan, mutta unohdin... minulla on muutamia ja olen samaa mieltä kestävyydestä. Sieviä sävyjä ja tulevaisuudessa tulee varmasti ostettua lisää. Haluaisin tuon karkkisetin omaan kokoelmaan. :) Niin upeita! :)
  - R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo karkkisetti on kyllä ihana ja siinäkin hienoja sävyjä! :) Kiva kuulla et oot samaa mieltä ja keräilet kyseistä merkkiä itsekkin. :D Kiitos Ano kommentista!

   Poista
 4. Cuccion lakat on herkullisia ja niiltä löytyy useita ihania lakkoja. :) Oon kyllä pitänyt! Mulla ei ole kestävyyden kanssa ollut minkäänlaista ongelmaa? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne holot ei oo mulla kestäny ikinä pitkään lohkeilematta, mutta muiden värien / teemalakkojen kanssa ei ole ongelmaa. :) Cucciot on kyl ihania! <3 Kiitti Fani. :)

   Poista