Kuukauden kuulumiset | Elokuu & Syyskuu


Moissan! Laitoin kaksi kuukautta samaan pakettiin kuten tein kesä- ja heinäkuun kanssa. Hiukset muunmuassa kokivat radikaaleja muutoksia ja ovat nykyisin vaihtuneet violetista siniseen. Elokuussa ja syyskuussa olin paljon ystävien kanssa ja meillä oli mukavia iltoja. Kävin Kajaanissa serkun keikalla, vietettiin kaverin synttäreitä mökillä isolla porukalla. Toteutin myös ensimmäiset videot yhdessä ystäväni kanssa. Pitkästä aikaa näin myös muita bloggaajia VIP-illan merkeissä. Postaus painottuu tällä kertaa lähinnä keikkoihin, peleihin, ohjelmiin, videoihin ja tärkeisiin postauksiin!Varasin liput Cheekin Alpha Omega -jäähallikiertueelle ja esiintyminen Oulussa oli muistaakseni helmikuun aikoihin. Kaksi vierekkäistä paikkaa on omistuksessani ja ylimääräinen kolmas "vahinko"lippu on myyty eteenpäin sitä tarvitsevalle.

Äitin kanssa hankittiin silloin aikoja sitten liput myös Elashowhun, joka on muuten ihan kohta eli lokakuussa! Matkustamme siis jälleen kerran Helsingin suuntaan ja nautitaan Hartwall Areenan keikasta. Harmitti vaan, kun Aito Mäkki on juuri sinä viikonloppuna esiintymässä Oulussa. :DBeyond Eyes (2015) | PS4 
Moderni satu sokeasta tytöstä nimeltä Rae, joka lähtee etsimään lemmikkiään Nani-kissaa. Hassuinta koko pelissä on siis se, että kaikki edessä oleva on valkeaa kunnes päähenkilö siihen astuu ja alkaa hahmottamaan ympäristöä. Vesivärimaailman maalautuminen oli kuitenkin älyttömän hidas, niin tuntui, että löysi itsensä vähän väliä puskiin tai seiniin törmäämästä. Kävely oli äärettömän hidasta, niin jossain vaiheessa toivoi sitä juoksunappiakin. Harhailu satamassa oli myös rasittava kokemus, koska sade pyyhki aina ympäristön pois ja tuntui, että kesti tunti löytää oikea tie. Tarinaltaan oli kuitenkin kaunis ja varsinkin kohdat missä Rae kuvitteli, että Nani on jäänyt raapimaan puuta, syömään kaloja tai muuta sellaista. Loppu oli myös hyvin ajateltu, joten sellaisenaan parin tunnin leppoisa pelikokemus.The Originals (1-2 kautta) | 
Kertoo tuhat vuotta vanhasta vampyyriperheestä ja on ilmeisesti sivujuoni alkuperäisestä sarjasta The Vampire Diaries. Ensimmäinen kausi on ainakin nähtävissä Netflixissä. Tykkäsin kyllä kovasti kummastakin tuotantokaudesta, koska originaalit ovat nimenomaan kiehtoneet Vampyyripäiväkirjoissakin ja nyt niiden historiaa oppi paljon. Kaikki eniten esiintyvät hahmot ovat suosikkejani (Klaus, Elijah, Rebekah, Mikael ja Esther), joten parasta en pysty päättämään. Kolmannen tuotantokauden jaksot jatkuvat lokakuussa.


Vain Elämää (4. tuotantokausi) | 
Kauden artistit Virve Rosti, Maija Vilkkumaa, Antti Tuisku, Pave Maijanen, Anssi Kela, Sanni ja VilleGalle esiintyvät tällä tuotantokaudella. Kaksi jaksoo on jo nähty ja kolmas on tulossa perjantaina! Voin sanoa, että paras suomalainen ohjelma mitä telkkarissa pyörii joka vuosi! Olen aina ihan fiiliksissä kun jakso alkaa ja meillä on kotikatsomossa kunnon herkut kera ystävän. :)

Miman kanssa yhdessä tehtiin videoita kaksin kappalein. Ensimmäinen oli meidän osalta harjoitus, koska onhan se ihan eri asia kuvata jonkun kanssa kuin yksin kotona. Otettiin opiksemme virheistä ja saatiin jo toiseen videoon sellainen tosi rento sekä hauska tunnelma! Mitähän me keksittäisiin kolmannen videon aiheeksi? :)
Tapahtuiko sinun syksyn 
aloituksessa mitään jännää?

4 kommenttia :

 1. Älyttömän kivaa luettavaa oli tämä. Sun ja Miman tekemät videot oli ihan parhaita! :D
  Mun on pitänyt alkaa kattoa tota The Originalsia jo kauan aika sitte, mut koskaan en oo saanu aikaseks. :D Vois syyslomalla alotella kattoo, kun on aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, vaikka tämä oli vähän tämmönen yhdeltä istumalta tekaistu, mutta pitää yrittää taas yhden kuukauden rytmiin totuttaa nää viimeiset kuukaudet niin muistaiski jotain mitä on sen yhden kuukauden aikana tehnyt. :D Tässä oli liikaa "valmiita" kuvia. :) Vaan kiva kuulla sun kommenttia! <3 Aina yhtä piristys! <3

   Nyt kuule alota mitä pikimmiten! Siinä oli hyvä sarja ja oottelen vaan kolmatta kautta nyt. :D Siis se on niin ihana ku niihin hahmoihin perehtyy paremmin ja siinä tapahtuu vaikka sun mitä niin välillä tulee ihan aivojäätymiä, että hetkinen apua! :D

   Poista
 2. Toi The Orginals on ihan älyttömän hyvä sarja <3 oon kohta viikossa varmaan kattonu koko ekan tuottarin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you! Siis semmoset mielenkiintoset kaudet kattoo kyllä parissa päivää kun on niin hyvää settiä. :D <3 Kiva kuulla, että säkin oot tykänny! Kuka sen lempihahmo? :)

   Poista