Päivän asuja 2012 - 2015 | Blogi 3 v.


Moi kaikki! Apua! Blogi täytti 18. syyskuuta kolme vuotta ja bloggaaja täällä oli täysin unohtanut kyseisen merkkipäivän. Tajusin sen aamulla, kun katsoin viime vuoden synttäripostauksesta, että mitä olen leiponut juhliin. Leivoin samoja herkkuja nimittäin illalla ystävälleni. Tuntuu, että olen viime aikoina unohtanut muitakin aika tärkeitä asioita. VIP-illankin melkein unohdin kunnes bloggaajaystäväni siitä minua muistutti. :D Viime kuukauden suosikit jäi näyttämättä... mikä nyt oli pienin asia näistä. Jospa tämä ei ennusta varhaisdementiaa, vaan on vain joku kausittainen juttu. 

Blogin 3 vuoden synttäreiden kunniaksi kasasin päivän asuja jokaiselta vuodelta. Saattanut tapahtua kehitystä!


 Kuvaaminen, asennot ja ympäristön huomioon ottaminen alkutekijöissään. Vasemmassa kuvassa ei mitenkään edustava poseeraus ja oikealla "muka" hauska kuva. Hiuksetkin olleet melko mielenkiintoiset tuohon aikoihin, mutta olivat varmaan hyvä idea silloin. :) Asuja voisin kuvitella edelleen käyttäväni, mutta ainakin raidallisen paidan olen muistaakseni myynyt jo eteenpäin. Kuvauspaikka aina kodin lähistöllä, koska muualle ei jaksanut lähteä. :D

 Yksityiskohtia on otettu jo silloin ja tykkään etenkin tästä kuvasta, kun siinä on niin paljon muistoja. Kaulassa roikkuu kaulakoru minkä blogiystäväni minulle antoi lahjaksi! 

↑ Sumeita ja kalpeita kuviakin on näköjään hyväksytty blogiin asti eli kriteerit eivät olleet kovin suuret. Asennot ovat sentään jotenkin enemmän hiottuja ja ilmeet hyväksyttäviä. Vasemmalla olevan paidan sain entiseltä työkaverilta. Oikealla aloin nyt miettimään, että miksi en ole pitänyt korkeavyötäröisiä housuja enemmän! Sattumaa lisäksi, että laitoin vasta eilen tuon vihreän neuleen kirppikselle. Ihanasti tuo myös leopardihuivi säväystä kokonaisuuteen. 

↓ Muistan kun otin tätä kuvaa keskivartalosta varmaan kymmenen kertaa itselaukaisimella kunnes olin tyytyväinen. Vaikea kuvata itse "yksityiskohtia"... tai muutenkaan asuja.


↑ Sommittelua olisi voinut miettiä enemmän, mutta näiden vuosien aikana oli kuvaajakin yleensä yhtä amatööri kuin kuvattava. :D Vuosien varrella osaa itse jo ohjeistaa paremmin ja kokemusta saa koko ajan lisää! Vasemmalla "puoliksi toisen kengän leikkaus" toistuu muuten vieläkin jossain kuvissa, koska tykkään siitä. Oikealla otettiin jo enemmän sellaisia mitä hyödynsin myös Facebookin profiilikuvassakin aina tilaisuuden tullen. 

↓ "Tunnelmalliset" vaakakuvatkin alkoi herättää kiinnostusta ja ovat nykyään iso osa tämän tyyppisiä postauksia. Katse maahan ja piposta kiinni. :D

↑ Yleinen olemus ja kameran edessä hengailu alkoi kehittyä ehkä parempaan suuntaan. Kesällä muutenkin tulee useammin otettua kuin kylminä ajankohtina. Vasemmalla kokeilin uusia juttuja kuten kukkapantaa ja oikealla erilainen hiustyyli kuin mitä yleensä.

↓ Hiukset alkoivat saada pinkkiä väriä ja tyyli muuttui selvästi rohkeampaan! Vasemmalla otettiin miehen kanssa kuvia ennen blogi-iltaa ja oikealla olin Järvenpäässä... matkalla Cheekin keikalle. Liian pönöttävä asento ja ryhtiä onkin saanut aina korjata tai kuvaaja muistuttaa siitä.


Alhaalla hiukset muuttui pinkistä violettiin ja välillä kokeiltiin muutakin ("rokimpaa") tyyliä. Sanotaanko, että vasta tässä parin vuoden sisään olen ollut tyytyväinen ulkoisiin muutoksiin.  Ja on ollut mukava tallentaa tätä kehitystä blogiin. Tavallisesta tytöstä mielenkiintoisempaan muijaan. Kun palaa vielä aloituskuvaan missä näkyy 2015 päivän asuja, niin muutos on huomattava ja matka jatkuu vaan! :)


Oletteko selailleet vanhoja postauksia 
ja hävenneet silmät päästä?
Myöhäiset onnittelut
blogini 3 vee! :D

10 kommenttia :

 1. Myöhästyneet onnittelut blogille ja bloggaajalle myös =)

  VastaaPoista
 2. Haha tää oli tosi kiva postaus :) <3 ihana mella, voi että mikä kehitys näitte kuvien välissä ;) myöhäiset onnittelut blogille :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jotakin yritin kehitellä synttäreiden kunniaksi kun en nyt muutakaan keksinyt. :D Joo ja kehittyvät varmasti vaan lisää, mutta ovat kyllä olleet kauheita alussa... :D Kiitos onnitteluista!

   Poista
 3. Oi onnea blogille! Kiva että oot toteuttanut tälläisen postauksen, tätä oli tosi hauska lukea ja kattoa. :D Huomaa kyllä kehitystä kuvista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kyllä siellä oli kamalampiakin kuvia, mutta en vaan pystyny esittelemään niitä vaan tein tämmösen pienimuotoisemman esitelmän... :D Kiva kuulla kuitenkin et tykkäsit tästä niin kannatti tehdä! :)

   Poista
 4. Bloggaamisessa on kyllä se hyvä puoli, että kyllä monet visuaaliset asiat niin valokuvaamisesta kuin omasta tyylistäkin kehittyy :) Pirteitä kuvia kuitenkin sulla ollu alusta asti, ulkona otetut asukuvat on kyllä aina vaivan arvoista!
  Tein itekin hetki sitten "tyylini 10 vuoden ajalta" postauksen, ja välillä hävetti,huvitti ja kaikkee siltä väliltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Muistan kun mun vanhassa blogissa otin vielä sumeita epätarkkoja kuvia ja salamalla yleensä kaiken. :D Ja sitten tottakai ulkonäön muutos on huomattavakin niin sitäkin on mukava seurata miten edistyy. Pitää kyllä ihmeessä käydä vilkaisemassa myös tuo sinun postaus! :D

   Poista