Cuccio - Love Potion & Namaste | + peel off


Moi! CosMerya lähetti minulle testaukseen Cuccion lakkoja, joita onkin jo aikamoinen kokoelma.  Muitakin on tulossa myöhemmin postauksien muodossa, mutta tällä kertaa esittelen sävyt Namaste ja Love Potion. Glitterin kanssa pääsin testaamaan No Name Cosmetics peel off lakkaa. Tämä mullistus olikin yhteen aikaan kova puheenaihe varsinkin kynsiblogeissa. Peel off auttaa kuorimaan glitterin helpommin pois kynnen päältä. Kiitos taas yhteistyökumppanilleni näistä ihanista tuotteista! :)


Namaste on todella hempeän vaaleanpunainen sävy, joka näyttäisi varmasti upealta kesäisin ruskettunutta ihoa vasten. Tosi tyylikäs ja neutraali sävy kaikille, jotka eivät halua kynsilakan hirveästi erottuvan muiden silmiin. Tällaisen sävyn päälle sopisi vaikka minkälaiset koristelut ja vesitarrat, joita kokeilen varmasti tulevaisuudessa. Sävy vaatii 2 kerrosta peittääkseen koko kynnen.

Love Potion on täynnä ainakin kolmea eri kokoa glittereitä. Isoimmat on kuusikulmaisia ja pienemmät ympyröitä. Glitterit sopivat hyvin yllämainitun kynsilakan kanssa. Englannin kielisellä sivulla tätä sävyä oli kuvailtu ytimekkäästi "baby pink glitter". Paljaalle kynnelle lakattuna 3 kerrosta riittää, mutta valmiin sävyn päälle riittää tehosteena se 1-2 kerrosta.


♥ Peel off lakkaa pääsin tosiaan kokeilemaan ensimmäistä kertaa glitterin alle. Ohjeissa neuvotaan, että kannattaa laittaa kaksi ohutta kerrosta kynnen päälle. Tottakai minä luin ohjeet sitten myöhemmin ja laitoin vain yhden kerroksen. Tuloksena glitterin poistamisessa muista paitsi etusormen ja peukalon päädystä en saanut millään rapsuteltua loppuja. Peel offin koostumus auttaa myös suojaamaan kellastumiselta, koska useat kynsilakat saattavat aiheuttaa värjääntymisiä. Glitteri pysyi minulla hyvänä kahden päivän ajan kunnes alkoi näkyä lohkeilua sieltä täältä mm. tiskaamisen ja siivoamisen yhteydessä. 

Muistan kun kokeilin tätä ensimmäistä kertaa ja rupesin ohjelman yhteydessä rapsuttamaan glitteriä pois kynsista ja se koko höskä lähti kokonaisena. Ihmettelin vaan silmät suurena, että miten oli niin helppoa ja sitten muistin käyttäneeni peel off lakkaa. :D

Käyttöohje

1. Levitä ohutta kaksi kerrosta
2. Anna kuivua 10 minuuttia tai kunnes kirkas
3. Lakkaa halutulla kynsilakalla
4. Poista halutessasi kuorimalla kynnen päältä


Tuotteet olen saanut yhteistyön kautta kumppaniltani.
Mielipiteet ovat omiani ja linkeistä en hyödy mitään.

Miltä sävyt vaikutti?
Oletteko testanneet peel offia?

14 kommenttia :

 1. Ihanan värisiä lakkoja ja kiva kuulla yhdestä peel-offista lisää. Mulla on IsaDora ja OPI peel-offit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko niissä mitään eroja? :) Kiitos ja oli kiva päästä kokeilee tuota peel offia kun ei oo aikasemmin tullu hankittua. :D

   Poista
  2. OPI pysyy paljon paremmin. IsaDora lähtee joskus liiankin helposti kesken päivän pois :D

   Poista
  3. Joo no se ei oo kiva, jos alkaa lähtemää kesken kaiken! Tän keksinnön varjopuolia. :D

   Poista
 2. Kivoja lakkoja oot saanut testiin.Mullakin odottelee postaus cuccion lakoista kunhan ehdin postailla.Pojan hoitaminen vaatii aikaa nii ei ehdi kaikkea =)
  Kiva ku muistutit multa löytyy dependin peel off jonka oon saanut joskus testiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi mullaki ois vielä uusia kynsilakkoja esiteltävänä. Normaalisti tekisin ostospostauksen, mutta tämmösetki on varmaa välillä kivoja et näkee suoraan kynsillä ja mulla on tuo "kynsitaide" ollu vähä retuperällä jo pitemmän aikaa. :D Kiva kun muistit ja odotan innolla mitä lakkoja sulla on! :)

   Poista
 3. En oo jostain syystä edes aiemmin kuullut peef off-lakasta :D Vaihkuttaa kätevältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoppas eikö ollukki kiva oppia jotain uutta tänään? Haha. :D Se on kätevä, jos tykkää lakata paljon glitterillä kun nehän ei lähe pois sitten millään... :)

   Poista
  2. Oli ;D hahah joo siis oon ite tuskaillut useat kerrat niitten glitter lakkojen kaa ku yrittänyt saada pois :/

   Poista
  3. Jep! :/ No nyt olis tommonen keksintö, jos jossain kaupoissa törmäät tai verkkokaupassa! :)

   Poista
 4. ei vitsi tuo glitterinen näyttää niin kivalta kynsissä, mukavasti toteutettu postaus!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan tuo glitteri on kiva. En osaa toteuttaa näitä ihanku kynsiblogit ja mulla on siinä suhteessa tyhmät kynnet ku osa niistä kääntyy kasvaessaan, mutta ihan kivat kuvat sai aikaan. :D Ja tiedäks mitä? Kun en käytä enää vesileimoja kuvissa niin nää on jotenkin paljon freesimpiä tai jotain mun silmään... :D Outoa! :D

   Poista
 5. Hihi. :D Samaan aikaan esiteltiin Cuccion lakkoja! Ajatusten lukua? :D Love potion on kyllä ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä huomasinkin eilen lukulistalta, että säkin julkasit haha. :D Piti käydä kommentoimassa, mutta en ollu koneella sillo ja puhelimella aina niin vaivalloista. :D Mä niin tykkäsin kummastaki ja seuraava esittely tulee olemaan violetin sävyistä! :)

   Poista