Ripsienpidennykset lahjaksi | Zaparo (Tania)


Moikka! Vuosipäivän lähestyessä mies on aina ihan hukassa, että mitä antaisi minulle merkkipäivän kunniaksi. Tällä kertaa olin vinkkaillut, että haluaisin sisustukseen liittyvän valopuun olohuoneen nurkkaan. Eräänä aamuna muutin kuitenkin mieleni. Muistin yhden videon missä bloggaajaystäväni Tania harjaa asiakkaan ripsienpidennyksiä. Hän on töissä paikassa nimeltä Zaparo, joka on siis kauneussalonki, parturi ja kampaamo. Laitoin Tanialle Facebookissa viestiä, että aion varata häneltä ajan kahden päivän päähän ja hän toivotti minut iloisesti tervetulleeksi! :)

Keskiviikkona kello 11.30 oli aika sovittu ja Tania kipitti hakemaan minut aulasta. Istuuduin alustalle makaamaan ja Tania heti kysyikin tarvitsenko vilttiä tai tyynyä. Ennen aloitusta kannattaa myös käydä vessassa, koska aikaa ripsienpidennysten laittoon oli varattu 150 minuuttia. Puheenaiheet vaihtui bloggaamisesta kissoihin, koulutuksesta lapsiin ja niin edelleen. Helppo oli puhua samalla kun Tania hellävaraisesti etsi jokaisen ripsen mihin liimata uusi entistä ehompi pidennys. :D Oli mukava kuulla, miten tämä nainen selitti intohimoaan ripsien laittoon ja ei kuulemma malta aina lopettaa istuntoa. :D Halusin kissamaisen ilmeen, joten ulkonurkkaa kohti tuli pidempiä kappaleita ja käytössä oli muutenkin eri paksuisia sekä kokoisia ripsiä.


Aika tuntui vierähtävän suhteellisen nopeasti, mutta loppuvaiheessa alkoi vähän kirvelemään kun taisin vahingossa raottaa silmiä. Se ei ole ollenkaan suositeltavaa liimahuurujen takia. Jossain vaiheessa taas helpotti ja Tania olikin aika pian sen jälkeen valmis. Silmiä piti kuitenkin pitää jonkin aikaa kiinni... jännitin siinä sitten lopputulosta! Peilin sain kouraan ja pääsin ihastelemaan uutta ilmettä! Ihana lopputulos sekä sellainen kuin olin ajatellutkin. Elämä helpottui taas kertaheitolla ja kuten Tuomokin on sanonut "heräät joka aamu kauniina". Haha, miten tuon nyt ottaisi! 

Kiitos Tania, tulen varmasti huoltoonkin! 
Miltä näyttää?

18 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää. Ihana lahja! Ripsipidennyksillä näyttää herätessäkin hyvältä, Se on yksi ehdoton plussa niiden hommaamisessa. Mä oon kokeillut kaksi kertaa pidennyksiä (klassiset ja volyymit) ja joskus aion taas ne ottaa jos oma naama alkaa kaipaamaan jotain uutta :D Ne on vain niin turkasen kalliit ylläpitää hyvännäkösienä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tämä oli ihan mieluinen lahja ja kun itse sai päättää. :D <3 Tosiaan ei ole yhtään kalju olo kun aamuisin herää. Ainoastaan meikkirutiini on nyt muuttunu siten, että en käytä enää nestemäisen kajaalin alla kynää. Mulla on tätä ennen ollut kerran ja tämä tyyppi oli tehny kolmisen kuukautta kotonaan ripsienpidennyksiä. Sanotaanko, että köh aika suuri ero oli kun nyt sai liikkeessä! :D Elikkäs sitä saa mitä tilaa. :D Joo ei tämä halpaa ole, mutta toisaalta luulen, että kun olen tietyissä asioissa jo säästänyt ja jättänyt pois elämästäni, niin voi käyttää rahaa uusiin asioihin. :)

   Poista
 2. Tosi kivat ja hyvältä näyttää :) Ihana lahja idea (: <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! <3 Mä niin tykkään näistä ja nää oli 100 x paremmat ku ne entiset kokeilut. :D <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niinpä! <3 Onko sulla koskaan ollu? :3

   Poista
  2. ei oo, mutta tahtoisin kyllä! ehkä sitten joskus. ;)

   Poista
  3. Joo kantsii joskus kokeilla! :D

   Poista
 4. On kyllä upeat! Itsekin olen pitkään haaveillut vähän on-off fiiliksellä ripsipidennyksistä. Tiedän että jäisin niihin kuitenkin "koukkuun", joten vaikka se eka kerta olisikin ehdullinen, niin pidemmän päälle....ja kun näin opiskeluvaiheessa tuota ylimääräistä ei ole. Ehkä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin kyllä aika varmaan jää koukkuun, kun nää on niin helpot. :D Pitää vain itselle löytää se oikea tekijä! Ja hinnat on yleensä kilpailullisia, niin katsoo vähän eri paikkoja ja kuka tarjoaa palveluita netissä. :) Jotkut esim tutustuu tuohon alaan just ja haluu harjoitusripsiä niin semmosiakin kannattaa silmällä pitää. :)

   Poista
 5. Hymyilin tuolle "heräät joka aamu kauniina" jutulle! Niinhän se on et säihkysilmät heti aamusta ;D vaik oisit sä kaunis ilmanki!! Silti niin ihana lahja!! <3 Ihanan postauksen olet tehnyt, kiitos siitä ja oli huippua saada sinut asiakkaaksi. Reipas 2 tuntia kului nopeasti jutellen kaikkea maan ja taivaan väliltä. Niin ja Onnea uudesta perheenjäsenestä. Meilläkin on ollu harmaa Bertta kissa, joka ikävä kyllä katosi kun muutettiin uudelle paikkakunnalle. ...liekkö lähtenyt etsimään edellistä kotia??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli semmonen kakspiippunen juttu niinku naiset alkaa yleensä liikaa ajattelemaan kun mies antaa kehuja, että olikohan tuo nyt kehu vai ei. :D <3 Tosi kiva kuulla, että tykkäsit tästä sisällöstä ja toteutuksesta! Mietin, että oonkohan nyt hyvin harjannut nuo ripset näitä kuvia varten, mutta itse kyllä tykkään just tuommosesta ei niin harjatusta mallista! Niistä tuli niin ihanan luonnollisen kissamaiset. :) Ihana olla sun asiakkaana nyt kun sain tämmöstä kohtelua ja ammattimaista jälkeä! <3

   Kiitos onnitteluista! Niin se on hankala sanoa, että mihin kissa lähtee sitten suuntaamaan, jos se on asunut useammassakin paikassa. :o Meillä oli yks naapuri jolla oli kans ulkokissa ja ne joutu muuttamaan, mutta eivät kauas... ainoastaan viereiselle tielle! Kyllä se kissa kuulemma jonkin aikaa kulki siellä entisellä kotipihalla kunnes tajusi homman jutun. :)

   Kiitos kommentista ja ennen kaikkea ripsistä!!! <3

   Poista
  2. No eiköhän se kommentti mieheltä kehu ollut! <3 pidät ja harjaat ripset niinkuin parhaalta tuntuu. Pääasia, että ne tuntuu ja näyttää hyvälle omaan silmään :) Hienot kuvat olet ottanut ja upeasti tuo zaparon logo tuossa. Koitettiin etsiä Berttaa katoamisilmoitusten toivossa, mutta turhaan. ... ei sitä koskaan löytynyt. Olin silloin vielä aika pieni, mutta hyvin kiitollinen vanhemmille et meillä on ollut eläimiä aina. Ne opettaa parhaimmillaan empatia kykyä ja kiintymystä... ja myös luopumista.. jossain vaiheessa.

   Poista
  3. Niin varmasti vaan kehui! <3 ja joo nämä on tosi hyvät harjattuna tai ei kun ne pysyy hyvin muodossa öidenkin jälkeen. Ihanat <3

   Tuossa oot kyl ihan oikeessa, että kaikilla lapsilla pitäs olla se lemmikki jotenkin osana kasvamista, että oppisivat kunnioittamaan eläimiä ja rakastamaan. Harmi teidän kissaa, mutta nuille ei voi mitään oikein. :/ <3 Misu on pari kerkaa karannu... Ei oo uskaltanu takapihaa kauemmas. :D

   Poista
 6. Näytät todella kauniilta <3 Sekä ripsien kanssa, että ilman! Itse olen myös harkinnut ripsipidennyksien ottamista, mutta mietin kumminkin sitä vielä? Mulla on todella herkät silmät ja sitten mieti sitä huoltoa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon Fani! :) <3 En kyllä osaa sanoa kannattaako sun sitten laittaa niitä ripsiä kun sulla on näitä herkkyyksiä. Mulla punotti silmät pari päivää ottamisen jälkeen kun raotin niitä laiton aikana. Nyt kuitenkin jo kaikki ookoo. :)

   Poista