Vuosipäiväherkut #vaimomatskuu | 7 vuotta


Hei! Tuomolla ja minulla tuli 7 vuotta täyteen yhdessäoloa ja siis me alettiin seurustelemaan 23. päivä lokakuuta silloin kauan sitten. Ajateltiin, että herkutellaan kotona ja kutsutaan hyviä tyyppejä käymään. Naapurissa asuu pariskunta, jotka on itse olleet yhdessä viisi vuotta ja me jaetaan yhteinen kiinnostuksenkohde... kissat! Niiden lisäksi kutsuin muutaman hyvän ystävän käymään ja siinä ne tunnit taisi lentääkin iltaan asti. :)

Herkkuihin olin panostanut tosi paljon ja miettinyt tarkkaan mitä tulen tarjoamaan vieraille. Meillä oli amerikkalaista suklaajuustokakkua, kanawrappeja ja savulohirieskarullia. Lähinnä koristeeksi pistin pieniä juustoja, viinirypäleitä ja suolakeksejä. Vieraiden kommentteja "en voi yhtään syödä enää näitä kanawrappeja, koska syön muuten kaikki", "vitsi olisi kiva asua sun naapurissa" "nää on niin hyviä", "saisko vielä palasen".


En ajatellut tänä vuonna kirjoitella mitään lässynläätä meistä, koska niitä tarinoita on jo ollut aikaisempina vuosina. Tuomon kanssa on vaan hyvä olla, niin ei edes huomaa kun nämä vuodet vierii eteenpäin. Kauppareissun jälkeen kun ostettiin ainekset ja rahaa upposi, niin totesin, että oltaishan me voitu juhlia tätä merkkipäivää vaikka Lidlin minipitsoilla ja halvalla kääretortulla. :D 

Merkkipäivää on vielä jäljellä parisenkymmentä minuuttia, niin ajateltiin korkata muutamat ja katsoa miehen valitsema Mad Max. Tästä oli meidän päivä tehty! 


Miten sinä juhlistat merkkipäiviä?

10 kommenttia :

 1. Onnea ja ei meillä tuu juhlittua .Meillä tuli kesällä se 20v yhdessä toivon teillekki paljon lisävuosia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo ei sitä mahottomasti tuu enää juhlittua. Herkuttelua vaan. :D

   Poista
 2. Oi vitsi näyttääpä ihanalta! :) Viime vuosipäivä vietettiin menemällä naimisiin ja siitä yllärihäämatkalle :D Ensimmäiselle hääpäivälle on kovat suunnitelmat kjeh kjeh, mä olen yleensä se joka yllättää miehekkeen jollain jännällä, vaikka se olisi valmis vaan istumaan kotona ja mussuttamaan jotain herkkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho noniin teillä on ollut sit maagista aikaa! :D Ja tommoset yllätykset mä oon säästäny arkeen kun mies niitä vähiten odottaa! Blogiin olisi piakkoin tulossa yks semmonen juttu mitä mies ensin epäili mut sit hyväksyi. :D Kiitos kommentista! <3

   Poista
 3. Onnea teille. Otte ollet pitempää, kun ystäväpariskunta. He ovat ollet vain kolme vuotta yhdessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Joo on tullu kyllä oltua, että ei tuo tunnu enää oikein missään silleen jeejee taas vuosi yhdessä. :D Normaalisti vaan herkuteltiin ja toivoteltiin vuosipäivät. :D Haha!

   Poista
 4. Ihanat herkut /tarjoilut ollu teillä :) Onnea vielä paljon teilläs <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aamulla sai vielä jämiä syödä. :D Ja kakkua taitaa olla muutama pala. :3 <3

   Poista