Bloggaajien pikkujoulut | (11.11.2015)

PinjaKaisaMarjoMima, minä, MiiaNina
Terve! Keskiviikkona kokoonnuttiin bloggaajien kanssa pikkujoulujen merkeissä. Eve oli löytänyt ja saanut paikan meille Kiltatalosta, joka sijaitsee Oulun Pikisaaressa. Meiltä jäi Miman kanssa talon esittely kuulematta, koska tultiin tyylikkäästi paikalle 20 minuuttia myöhässä. Tätä paikkaa voi siis vuokrata omiin tarpeisiin ja oli muuten sellainen paikka, että suosittelen! Voitaisiin varmaan järjestää täällä uudelleenkin jotain? :) 

Kaikki oli kerinnyt jo tarjoilupöydän kimppuun, niin nappasin ohimennen pari kuvaa teille herkuista mitä otettiin lautasellinen, jos toinenkin. Minun tuomiset ei näy kuvissa, mutta tein siis ruissipsejä joihin tulee perunasalaattia, savulohta ja persiljaa. Meidän yhteisessä ryhmässä oli lista mitä kukakin haluaa tuoda ja varauduin iltaan olemalla syömättä koko päivänä.
Suolaista ja makeaa!
Sivummalla eri pöydässä oli sponsoroituja juttuja meidän ihanaan iltaan kuten Makialta leivoksia! Niitä taisi olla neljää eri versiota ja makua. Meillä oli ihan eriävät mielipiteet seuralaiseni Miman kanssa, koska hän tykkäsi ihan eri leivoksista kuin minä. :) Normaalisti en makeaa syö, mutta nuista tarjoiltavista kaksi vei kielen mennessään. 

Sponssatut leivokset Makialta
Suosikkini kaikista!
Meitä bloggaajia oli myös muistettu Cloettan suklaalevyillä joita oli aikamoinen kasa tarjolla. Kyseessä oli ihan minulle ennestään tuntematon maku kuin Latte Crunchiatto. Maku oli siis kahvimainen ja siitä lähtikin tuliaisia miehelle joka on kahvin kuluttaja. Vieressä oli myös Nutisal nimisiä pähkinöitä mauissa Sour Cream & Onion, Sweet Honey ja Mild Chili. Ensimmäinen maku oli ehdottomasti lempparini ja täytyy alkaa metsästää sitä kaupoista, koska se loppu jo!

Sponssattu Cloetta
Sponssattu Nutisal
Miman kanssa nautiskeltiin siis illan aikana useammankin kerran pöydän antimista! Muistelen, että aiemmin on juurikin jäänyt harmittamaan lukuisat kerrat kun olen unohtanut syödä näissä tapahtumissa. :D Sitä on aina niin paljon häslinkiä ympärillä, että joku juttu aina jää tekemättä. Nyt voin sanoa, että melkein olennaiseen keskityttiin ja käytiin välillä kuvailemassa ympäristöä!

Mima
Pikkujouluarvontaa...
Goodie bagit!
Illan aikana oli vielä pikkujouluarvonta, josta pystyi voittamaan Make Up Storen lahjakassin! Voitto ei osunut minun kohdalle, mutta sen jälkeen jaettiin kaikille lahjakassit. Paketti sisälsi suklaata, lämpöisen huivin jossa on myös huppu, Glitterin lahjoittamat kolme korua (korvikset, hiuspanta ja käsikoru) sekä Sticky Wingersin 20 € lahjakortti!!! Suunniteltiin jo romanttista iltaa eli minä, Mima ja meidän miehet. :D

Seurassani iltaa vietti Miia ja Mima
Kiitos ihanasta illasta naiset!

10 kommenttia :

 1. Huivista hupulla kuvaa! :D Miulla on Seppälän viime vuoden huivi, missä on huppu. Tulee mieleen heti joku haltija.

  Tarjoilut näytti hyviltä, tosin harvoin ne huonolta näyttää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin, jos johonkin päivän asuun änkisin sen tulevaisuudessa nuiden saatujen korujen kanssa! Sitten vasta onkin haltijameininki. :D

   Naminami kerrankin masu täynnä oli lähtiessä! <3

   Poista
 2. Ihana postaus ihanasta illasta <3 Hyvin tulee ilmi kaikki asiat ja kun katsoo näitä kuvia pystyy palamaan takas tuonne :) vähä oot saanu musta muhun kuvan :) proo kuvaaja :) namnams nuo tarjoilut :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit ja joo tästä ainakin välittyi tunnelmaa mitä milloinkin siellä tehtiin! :) Hehe joo tuossa ihan kivasti sun kuvassa se tarkentaa nuihin kynttilöihin, niin näyt sumeana ja tunnelmallisena taustalla. :) Nam nam. <3

   Poista
 3. vitsi kuinka kivalta kuulostaa, ainakin tekstistä ja kuvista päätellen! nuo tarjoilut näyttää niin hyviltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ne kyllä olikin ja taas yksi onnistunut ilta takana! Tuonne vois uudelleenkin mennä ja järjestää joku kiva ilta nuissa tiloissa. :)

   Poista