Kuukauden kuulumiset | Lokakuu


Heissan! Aika käydä vähän läpi viime kuussa tapahtuneita juttuja ja yllätyksiä. Lokakuu on yksi suosikeistani ja se ei pettänyt tälläkään kertaa! Joskus ajattelee ettei kerennyt kuukaudessa tehdä oikein mitään ja sitten kun alkaa oikeasti kokoamaan näitä asioita, niin tajuaa tehneensä aika paljon. Meillä oli paljon herkullisia ja kissamaisia päiviä! Blogi koki myös muutoksia ulkoasussa ja toistaiseksi olen jättänyt vesileimat pois kuvista sekä postauksen lopussa on erilainen fontti nimelle. Mennään sitten itse asiaan, että päästään aloittamaan marraskuu. :) Käytiin Miman kanssa Ainolan puistossa kuvailemassa ja sen jälkeen vielä muualla kaupoissa tekemässä löytöjä. Nähtiin myös lokakuun lopussa vielä kertaalleen ja käytiin kirppiksen lisäksi taas Kärkkäisen kautta hakemassa mäkkäristä ruokaa. Oli meillä puhetta, että joku päivä taas järjestettäisiin ihana tyttöjen ilta. :)Elastisen esiintymisestä kirjoitin yksityiskohtaisen selostuksen blogiin, että kaikki lukijatkin voivat kuvitella olevansa paikan päällä. Otin siellä digikameralla yllättävän hyviä kuvia ja muutamia videopätkiäkin, jos joskus haluan fiilistellä tuota iltaa. Mukana oli siis äiti ja hänen paras ystävänsä joiden kanssa seurattiin mahtavaa spektaakkelia! Elastinen ei ollut todellakaan ainut artisti kuka lavalla näkyi ja koko show oli tosi hyvin tehty kokonaisuus!


The Walking Dead (kausi 6) | 
Kyseinen sarja on varmasti esiintynyt aikaisemminkin useita kertoja kuukauden kuulumisissa, koska tämä on vaan parasta viihdettä! Kausi 6 alkoi pitkän ja ankean tauon jälkeen eikä ole pettänyt sisällöllään. Jännittäviä asioita on tapahtunut, hahmot ovat kehittyneet ja uusia tai vanhoja tuttuja on esiintynyt jaksoissa. Viimeksi tänään katsoin uusimman jakson ja innolla odottelen taas seuraavaa!

American Horror Story (kausi 5) | 
Häiriintyneimpiä ohjelmia mitä olen katsonut, mutta silti jotenkin koukuttava. Jokaisella kaudella on eri miljöö, mutta samat näyttelijät. Tällä kertaa tapahtumat sijoittuvat karmeaan hotelliin ja uutena hahmona sarjaan on tullut kuuluisa laulaja Lady Gaga. 


Naruto (Shippuden) | +220 
Veljien kanssa joskus seurasin tätä animea innokkaasti ja se on kieltämättä yksi legendaarisimmista sarjoisti mitä löytyy "aikuisten piirretyistä". Aloin ikävöimään sitten tätä sarjaa yksi päivä ja sen hahmoja, niin päätin aloittaa kaiken alusta. Alkuperäisten jaksojen määrä on 220, mutta Naruto jatkuu edelleen lisäjaksojen puitteissa. Tarina kertoo lähinnä Naruto nimisestä ninjasta ja hänen lähipiiristään sekä lukuisista ninjatehtävistä! Genreä voisi kuvailla toiminnalliseksi fantasiaksi höystettynä runsaalla huumorilla. Anastasia Beverly Hillsin tuotepaketista oli aika moni kiinnostunut ja siitä on tulossa tarkempaa esittelyä kunhan olen ensin päässyt harjoittelemaan. Minulla ei oikein ole asiaan kuuluvia siveltimiä tai jos on, niin ne ovat huonokuntoisia. Tarkoitus olisi tässä marraskuun puolella käydä Ideaparkissa ja vilkaista Kicksin myymälästä hyviä levitystuotteita.Blogin ulkoasu koki muutoksia ja suurin oli tietenkin uusi banneri. Päätettiin mennä vanhan kaavan mukaan ja kuvauksissa oli kissojen lisäksi kesällä hankkimani ensimmäinen tatuointi!Maailman paras kinkkupiirakka, joka on ollut tarkoitus jakaa täällä blogissa jo aikoja sitten. 

Herkuista puheenollen meillä tuli Tuomon kanssa 7 vuotta täyteen ja juhlistettiin päivää väsäämällä hyviä ruokia. Muutamia vieraitakin kävi maistelemassa kana- ja lohiwrappeja sekä suklaajuustokakkua. Ihania kehuja tuli, joten se kaikki touhuaminen oli vaivan väärti!


Kissojen ruokintaankin on tullut paljon muutoksia kun aloin tämän vuoden puolella kiinnittämään enemmän huomiota tarjoilun sisältöön. Kirjoitin tosi kattavan tekstin raakaruokinnasta ja sain teiltä lukijoilta tosi mielenkiintoisia kommentteja takaisin. Kiitos kaikille palautteesta ja oli ilo olla monelle herättelijä mitä tulee lemmikkien tuotteisiin. Aion ehdottomasti kirjoittaa tästä aiheesta myöhemminkin kunhan olen saanut enemmän tietoa ja taitoa!Sain vuosipäivälahjaksi uudet ripsienpidennykset mieheltä ja ne laitettiin liikkeessä nimeltä Zaparo. Ihana bloggaajaystäväni Tania sai minulle ihan uuden ilmeen ja meillä oli samalla hyvä aika vaihdella kuulumisia. Palataan taas asiaan kun on ripsienhuollon aika. :)Tutustuin sijaiskotitoimintaan tarkemmin ja sain ensimmäisen sijaiskotikissani Vierashuoneen löytöeläimiltä. Sinne oli tullut iso kasa siniharmaita kissoja joista ainakin pari oli vielä jäljellä, kun kävin hakemassa arviolta 5 kuukautisen pennun. Nimeksi annoin Figaro, joka on tuttavallisemmin Viljo! Blogissa esittelin tämän säikyn pojan ensimmäistä kertaa viikon päästä ja siitä uudemman kerran viikon ja kolmen päivän päästä. :)

Miltä sinun lokakuu näytti?

6 kommenttia :

 1. siinä meni taas yks kuukausi ihan älyttömän nopeesti! mut tosiaan, tosi kiva postaus kaikinpuolin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäiskö alkaa laskemaan jo päiviä jouluun! :D Haha. <3 Kiitos kommentista Inka mukava aina nähdä, että sä ainakin luet näitä. :)

   Poista
 2. pitäisköhän itekki alkaa tekee tällasii kokoomispostauksii aina kuukauden päätteeks, aika kiva idea :) must tuntuu, et mun lokakuu meni vaan koulussa ja salilla :D mut olihan mul tosiaan synttäritki, joita juhlittiin kavereiden kaa ja kävin alkukuusta Köpiksessäki, et kyl sitä kaikkee ehtii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ja kannattaa alkaa kirjaamaan niitå heti kuukauden alussa ettei unohdu mitä on tapahtunu kuten itte unohtelen aina... :D Sinunkin kuukausi kuulostanu oikein mukavalta kiitos kommentista! :)

   Poista
 3. Sulla on ollu kyllä niin ihana lokakuu! :) <3 Ensinnäkki tuo elan keikka, uudet ripset, uus "harrastus" kun autat löytö eläimiä ja sit oot taas tehnyt tuota taivaallisen ihanaa piirakkaa! :> <3 Ja ai niii joo sit vielä nuo anastasian meikit! :) :P Mää niin ootan tarkempaa postausta nuista :) Määki tykkään tuosta amerikan horrostorystä mut oon vasta kattonu 1 ja 2 kauden jaksoja sekaisin :) Sää oot jo nuin pitkällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taas sai yllättyä miten paljon on tapahtunu yhdessä kuukaudessa! Tuo Elan keikka oli niin kyllä yks huipuimpia... ja itsensä hemmottelu... ja sijoituskissa! :) Ja toki tänäänkin tein taas kinkkupiirakkaa, haha kun ystävä tuli käymään illaksi. :D Pitääkin tehdä mahd. pian nuista meikeistä juttua. Huomenna ois tarkotus käydä Ideaparkissa katselemassa kunnon siveltimiä. :)

   Juu on niin paljon vapaa-aikaa, niin tullu kateltua nuita sarjoja. :D

   Poista