Anastasia Beverly Hills Contour kit & Dipbrow Pomade | Video

tilattu Net-A-Porter nimiseltä sivulta
Hei! Erään bloggaajan kanssa oli puhetta näistä ABH tuotteista ja kuinka hän oli tilannut vähän aikaa sitten kulmakarvoille tarkoitetun tuotteen. Muistin sitten miten oli blogin puolella puhetta, että näyttäisin palettia ja purkkia vielä tarkemmin videolla. Olen nyt kuukauden suunnilleen harjoitellut ja testaillut, mutta paremminkin voisin onnistua! :D Kulmakarvoihin en ole edelleenkään täysin tyytyväinen, vaikka minulla on oikeat välineet käytössä. Varjostuksia olen harjoitellut ja sävyjä testaillut miten ne näkyvät luonnonvalossa sekä miten paljon kannattaa häivyttää... jonkin verran korostuksiakin kokeillut tärkeämpinä päivinä. Tässä videolla näkyy kuitenkin tilanteeni ja tulevaisuudessa varmasti tulee kehitystä lisää! Voin sitten katsoa miten on alkutaipale mennyt tuotteiden kanssa. Kummatkin on todella laadukkaita ja rakastuin niihin ensikosketuksella! :)


Onko ABH sinulle tuttu?

8 kommenttia :

 1. näyttää niin näppärältä ja helpolta tuo kulmakarvojen piirtäminen siveltimellä, vai hämääkö vaan video. :D pakko varmaan itsekkin hankkia tuollainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pigmenttistä on, että näppärästi hoituu, vaikka toki mulla on tuossa alla semmonen pohjustusvoide koko naamalle. :) Ja ihan huippu helppoa kulmasiveltimellä piirtää! Välillä onnistuu paremmin ja välillä ei. :D Joskus hurahtanut liikaa väriä siveltimeen ja ei siinä paljoo sitten korjailla... :D Onhan tää vähän kalleimman puoleinen, mutta kestää varmaan vuoden! Sen verran riittoisa purkki ja pieni määrä menee päivässä!

   Poista
 2. Tosi kiva video ja nätti lopputulos. :) Vois itekki harkita jotain tuommosta varjostuskorostus palettia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Tämä on se jauhemainen versio ja tästä on vielä voidemainenkin. En osaa sanoa kumpi on parempi, mutta aion kokeilla sitä toistakin vielä joskus. :) Ihana kommentti! <3

   Poista
 3. Ihana video ! <3 Vähän oot jo proo :D mää tarvin niin reeeniä XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisinkin jo nähdä yhden kuvan sinusta missä sulla oli ne kulmat! :)

   Poista
  2. Hahah XD Joo meibi jos se oli se jäkis kuva :ddd :)

   Poista