Jouluaaton tunnelmia | 2015


Moi! Aamulla olin laittanut herätyksen kello 10.00 ettei päivä menisi nopeasti ohi, mutta heräsinkin yllättäen jo kello 8.00. Poikettiin vähän aikataulusta ja laitettiin lahjat heti aamulla koristelemani kuusen alle. Halusin nimittäin ottaa yhtä hassuja kuvia kissoista kuin viime vuonna lahjojen kanssa. Aattona on ihan täydellistä ottaa tunnelmallisia kuvia jokaisesta asiasta ja palata monta kertaa katsomaan niitä kuvia sekä muistelemaan tätä päivää. Tällä hetkellä ollaan kaikki "ruokalevolla" ja tuttuun tapaan meillä on isovanhemmat sekä muutama muu läheinen käymässä.


Simba on ollut jotenkin todella hellyydenkipeä heti aamusta asti ja loikoillut huoneeni matolla kaivaten rapsutuksia. Seurannut lisäksi minua joka paikkaan ja aina oli jossain nurkan takana kuikkimassa! Lahjoja ihan selvästi odottelee ja yrittää olla erityisen rakastettava. Felix on myös ollut aika mallikelpoinen... tosin kaatuneen joulukuusen arvoitus on ratkaisematta. Täällä on kuitenkin neljä kissaa ja kaikki oli häipyneet paikalta kuusen kaaduttua.  


Ateria on ehdottomasti aaton kohokohta, mutta sitä ennen olen aamusta asti käynyt kähveltämässä suklaakääreitä purkista ja muita jouluisia herkkuja sieltä täältä. Kinkunmaistajaisetkin meillä oli ja aina se on yhtä hyvää kuin edellisenäkin vuonna! Juusto- sekä makaroonikinkkusalaattia ja iskän savustamaa kalaa... näistä en haluaisi jäädä paitsi ikinä! Jälkiruoaksi äiti taikoi glögikakun, joka voitaisiin sekin ottaa vuosittaiseksi perinteeksi joulupöytään.


Tunnin tai parin päästä aiotaan varmaan avata lahjat yhdessä äitin, iskän ja kahden veljeni kanssa. Saattaahan siinä taustalla hääriä innokkaita paketin availijoita kuten Misu, Simba, Felix ja Lumikki! Kissoillekkin on jotain pientä sekä suurta hankittu, joten eivät jää jouluna ilman lahjoja. En malta odottaa sitä hetkeä... kuin pikkutyttö jouluna! :)


Minkälaisia tunnelmia siellä?

10 kommenttia :

 1. Ihanat kissut ja kuvat <3 Mä jaksan aina ihmetellä kuinka rauhallisia teidän kissat on! Me yritettiin tänään ottaa meidän veitikan kanssa kuvia, mut siitä ei taaskaan tullut mitään, nyt mä kyllä lopetan :D Toivottavasti teillä on ollut ihana aatto! Rauhallista joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no meinasi Felix yhden kerran livahtaan kuvanoton hetkellä, mutta laitoin paikoilleen niin ymmärsi ettei pääse ennen kuin olen ottanut tarkan kuvan. Simbaa piti suorastaan tökätä, että se poistuu posepaikaltaan. Kyllä ne on jo oppinut tähän hommaan. :D Ihana aatto ja taidan painua kyllä aikaisin nukkumaan! Samat toivotukset sinne ja hyvää uuden vuoden odotusta! :) <3

   Poista
 2. Ihanasti Misu lahjojen keskellä! Meilläkin kissat olleet tänään niiin huomiota vailla ja herttaisia :) Hauskaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja parasta oli, että Misu meni tuohon ihan itse niin ei tarvinnut edes houkutella! Kissat tietää, että aattona saa lahjoja kun on ollut kiltti. :D Hyvää joulua!

   Poista
 3. Ihania ja jotenkin tosi tunnelmallisia kuvia kaikki! ❤ Täälläkin oli kissoille hommattu lahjoja, myös saivat jouluruokaa maistaa. :) Toivottavasti teillä oli mukava joulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia kuvailu on aina niin mukavaa!! :) <3 Kiva kuulla, että sielläkin on kissoja muistettu! :) Olihan meillä ja tänään jatkuu. <3 Hyvää uuden vuoden odotusta!

   Poista
 4. Ihanalta kuulosti meil meni ihan rauhallisesti.Poika oli ihmeissään paketeista

  VastaaPoista
 5. Tosi ihania ja tunnelmallisia kuvia! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sullahan on sama kamera, niin olisit saanut varmasti itsekkin taltioitua, jos sulla oli kamera käytössä. ;)

   Poista