Kuukauden kuulumiset | Marras- ja joulukuu


Moro! Näihin tunnelmiin jää tämän vuoden kuulumiset. Joka kuukausi kirjoittelin koosteita mitä olin tehnyt ja kokenut. Niitä on mukava itse lukea sitten jälkeenpäin ja varsinkin hoksasi silloin tehdessä, että ei tämäkään kuukausi tai kuukaudet menneet ihan hukkaan! Ensi vuonna on tulossa jo uusia projekteja ja tuskin aloitan enää tällaisia kokonaisuuksia tekemään, mutta ehkä jotain hauskempaa! Tässä olisi siis viimeiset marraskuun ja joulukuun fiilikset. :)

 KUUKAUDEN SOVELLUS 


Latasin Periscopen, joka on siis sovellus missä voi pitää livelähetyksiä "striimejä"! Aluksi harjoittelin kuvaamalla omia peli-iltoja ja kohdistin puhelimen television näyttöön. Myöhemmin kokeilin näyttäytyä livenä ja ennen joulua pidin aika tiuhaankin lähetyksiä. Minulla on niin sanotusti muodostunut jo vakiokatsojia joiden kanssa tulee juteltua aika paljon tätä kautta, mutta myös uusia ihmisiä olisi kiva tavata tätä kautta! Olemukseni poikkeaa varmasti paljon siitä mitä kirjoitan blogin puolella, koska teksteistäni ei paista Kainuun murre tai koko persoona. Periscopesta minut tavoittaa nimellä @xoxomella.

 KUUKAUDEN YLLÄTYS 


Instagramissa tuli täyteen Simballe ja Felixille tuhat seuraajaa!  Meidät löytää nimellä @xoxomella.

 KUUKAUDEN ASUT  KUUKAUDEN SIJAISKOTIKISSAT 

Figaro oli ensimmäinen sijaiskotikissani, joka saapui meille lokakuun lopussa ja siitä oli esittely blogissa. Pennun kuulumisia käytiin läpi marraskuun alussa. Pienen tutustumisen jälkeinen pikkuinen oli jo aika valmis uuteen kotiin ja editoin leikeistä videon sekä julkaisin sen blogissa. Eipä aikaakaan kuin tuleva omistaja ilmoitti haluavansa Figaron loppuelämän kotiin.

Nemo saapui vähän yli viikko edellisen jälkeen ja esittelyä oli tuttuun tapaan. Myöhemmin kirjoittelin kuulumisia, kun sain vähän kiinni siitä minkälainen tulokas oli luonteeltaan. Neidistä kirjoittelin vasta marraskuun lopussa ilmoituksen, että olisiko ketään kiinnostuneita. Itsenäisyyspäivän aikoihin tuli varmuus siitä, että loppuelämän koti oli tarjolla!

Lumikki asustelee meillä parhaimmillaan tätä postausta kirjoittaessani ja hänestä löytyy esittelyä sekä kuulumisia joulukuulta!

 KUUKAUDEN TAPAHTUMA 


Bloggaajien kanssa yhdessä tuumin kokoonnuttiin vuokrattaviin tiloihin ja nautittiin herkuista nyyttärimäisellä periaatteella. Meidän iltaa sponsoroi myös muutama taho ja saatiin illan päätteksi kivat goodie bagit kotiin vietäväksi! Toivottavasti nähdään taas moneen kertaan ensi vuonna samalla porukalla. Kuvan ottanut Sarianna.

 KUUKAUDEN ILLANVIETTO 


Miestenpäivää vietettiin Tuomon kanssa poikkeuksellisesti ja kokattiin hyvää ruokaa. Olen huomannut, että nämä mieheen liittyvät postaukset on erityisen kiinnostavia lukijoiden mielestä! Lupaan siis kehitellä jotain kivaa taas ensi vuodelle. :)

 KUUKAUDEN LUUKUT 

Kokosin kaikki joulukuussa ennen aattoa esiintyneet postaukset yhteen paikkaan, joten niitä voi tsekata halutessaan samalla kertaa!


 KUUKAUDEN SYNTYMÄPÄIVÄ 

Simba täytti 3 vuotta joulukuun 10. päivä ja juhlittiin niitä syömällä hyviä herkkuja sekä äiti oli lähettänyt lahjoja postissa! :)

 KUUKAUDEN VOITTO 

Voitin PrimaCatin Facebook -kilpailusta kangaskassin, märkäruokaa ja leluhiiren! Kerrankin osui voitto kohdalleni ja olin palkintoon enemmän kuin tyytyväinen.

 KUUKAUDEN MUUTOKSET 

Pohja muuttui kahdesta sivupalkista yhteen
Someikonit vaihtuivat erilaisiksi
Banneri muuttui väliaikaiseksi
Nimi vaihtuu tammikuussa blogiin
Itsenäiset sivut poistettiin toistaiseksi
Gadgettien karsiminen
Profiilikuva ja kolme faktaa esittelyn sijaan
Vesileimat ja signeeraus häipyivät
Kuvien ja videoiden koko muuttui suuremmaksi
Selkeämmän ulkoasun tavoittelu

 KUUKAUDEN VIIMEISIMMÄT 
Hyvää uutta vuotta!

2 kommenttia :

  1. Ihanasti toteutettu postaus, tosi hyvää uutta vuotta sinnekkin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Piti keksiä väliotsikoille toinen tapa kun mun tekemät koodimuutokset suurensi ne isoiksi edellisissä kuukausipostauksissa eikä sitä voi oikein muuttaa. :D Ja tässä oli tosiaan viimeiset kuulumiskoosteet ja vuonna 2016 jotain jännempää! :)

      Poista