Veljeksien joulukortti | Simba & Felix


Moro! Tuttuun tapaan laitettiin taas ifolorille tilausta, että saadaan kissojen joulukortit ajoissa kotiin ja lähetettäväksi sukulaisille sekä ystäville. Äitille laitoin tilauksen menemään ja hänelle olikin jo saapunut paketti pari päivää sitten. Itselläni ei ollut aikaa enää silloin tehdä perään omaa tilausta ja siksi en ole saanut vielä kortteja. Toivottavasti ne kuitenkin odottaa minua alkuviikosta postissa! Muutamalle bloggaajalle, ystävälle, naapureille ja itselleni ajattelin kortin antaa. 


Aikaisempina vuosina on jouluna nähty Simballa tai Felixillä oikea tonttulakki päässä, mutta tänä vuonna ajattelin käyttää kuvankäsittelytaitojani. Minulla oli sellainen visio, että Simballe poronsarvet ja Felixille se perinteinen lakki kuitenkin... näyttää valmiiksi jo niin tontulta. Veljekset oli niin nätisti kuvissa, joten nappasin vielä muutamat yksityiskuvat ennen herkkujen jakoa. Kaikki aina ihmettelee miten ne niin sievästi poseeraa kaikissa kuvissa... sitä saa ihmetelläkkin! :D


Oliko hauska joulukortti?
Hyvää itsenäisyyspäivää!

14 kommenttia :

 1. Sun pojat tosiaan pysyy niin nätisti paikoillaan! Mä kun kuvaan meidän poikia niin saa olla nopee ja vähän onnekaskin, jotta saisi hyvän kuvan niistä yhdessä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo nuo on vissiin niin tottuneita paparazzeihin ja mallin elämään ettei auta itku markkinoilla. :D Hyviä kuvia sinulla kyllä aina on kaikista tilanteista! :)

   Poista
  2. Onhan meidän pojatkin tottuneet olemaan kameran edessä. Mä taas veikkaan, että kyse on siitä että teillä on vähän rauhallisemmat pojat ja meidän pojat on sen sijaan vilkkaita tuhatjalkaisia, haha!

   Poista
  3. Tuhatjalkaisia, haha! :D Meillä tuommosia sohvaperunoita...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ovat kyllä minun mussukoita! <3 Poro ja joulutonttu.

   Poista
 3. Voii miten söppeleitä ja ihuna kortti! :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simba ja Felix hallitsee kyllä posetaidot ja söpöstelyilmeet. :D <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti ja terveisiä veljeksiltä! :3 <3

   Poista
 5. Vooi ei, ne on niin suloisina siinä yhdessä. <3

  VastaaPoista