Lumikki etsii mökkiä! | Vierashuoneen löytöeläimet

Katso ensimmäinen postaus täältä ja toinen postaus täältä.
Lumikki löysi kodin!

maatiaiskissa | ikä: ei tietoa | emo | 
turkki valkoinen ja korvan taustat, häntä sekä takamus oranssi

Moi! Lumikin tarinaa haluaisin vielä valottaa tässä virallisessa ilmoituksessa. Vierashuoneen Simo nappasi tämän kaunottaren yhdessä yhdeksän muun kissan (ei seitsemän kääpiön) kanssa hylätystä autiotalosta. Ei epäilystäkään, että osa niistä oli värityksen perusteella Lumikin pentuja ja kaikki ovat löytäneet onneksi loppuelämän koteihinsa kylmästä sekä pelottavasta metsästä. Emo olisi nyt jäljellä ja etsii itselleen henkilökuntaa... eikun siis omistajaa. Ei välttämättä nyt mitään mökkiä metsän keskellä, mutta mahdollisimman viihtyisä ja rauhallinen koti. 

Lumikki ei sovellu lapsiperheeseen, koska kosketus on sille lähes tuntematon asia. Saattaisi tulla vastalause huolimattomasta lähestymisestä. Olemme tehneet siinä onnistumisia leukarapsutusten suhteen ja tämä valkoinen karvaturri on myös nuollut kättäni. Silti se tahtoo välillä unohtaa, että olen ihan mukava enkä mikään noita-akka. :D Luottamus pitäisi ansaita pitkän kaavan kautta, mutta muuten sisäkissaksi aivan ihastuttava! Hakusessa olisi joku kokenut ja kissoja omistava tai omistanut ihminen, koska ei mielestäni sovellu aloittelijalle.

Lumikki...

rakastaa leikkimistä kaikilla leluilla
syö ruokansa suurella halulla
tykkää muista kissoista tosi paljon
juttelee yleensä talon karvaisille asukkaille
katsoo lähes aina kameraan ja on
kiinnostunut filmitähteydestä
lempipaikka on keittiöpöydän alla
tottunut koviin arjen ääniin


Vierashuoneen löytöeläimet
www.vierashuone.fi
Simo Tolonen 040 961 5319
simo (miukumauku) vierashuone.fi
Kempele, Oulu

Onko ihastuttava?

16 kommenttia :

 1. ihana lumikki <3 toivottavasti saisi pian loppuelämän kodin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikki on kyllä upea ilmestys! :) <3

   Poista
 2. Ääää en kestä ku tuo on ihan meijän Kasperin näkönen siis ei pelkästää väritykseltä mut tuo silmien muoto ja ilme :D Pahoja nää kotia vailla olevat kisut ku tekis mieli ottaa kaikki yhyy mut pakko pitää joku järki päässä :D Toivottavasti Lumikille löytyy hyvä koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan käydä tsekkaamassa sun fb profiilia, koska en muistanu ulkoa millasia kissoja sulla on. :) Ja olet oikeassa samoja piirteitä löytyy sekä samat oranssit hännät, joka on minusta tosi söpöä valkosella kissalla! :) Joo onhan se minullakin aina oma harmitus kun joutuu näistä luopumaan, mutta pitää vaan ajatella, että sitten voin auttaa uusiakin kissoja ja entiset pääsee varmasti hyviin koteihin. :D Toivottavasti!

   Poista
 3. On se vaan niin kaunis, toivottavasti Lumikille löytyy jokin rauhallinen & viihtyisä koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jospa nappaisi kerralla sitten kun joku kokenut ilmoittautuu! :)

   Poista
 4. Toivottavasti pysyvä koti löytyy pian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa joku olisi miettinyt tällaista jo pitkään! :)

   Poista
 5. Oih en kestä! Kissoja! ♥ ♥ ♥ Lumikki on aivan upea! Kunpa joku ihana ja rakastava ihminen antaisi hänelle pysyvän kodin. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin toivoisin, että joku on haaveillut tällaisesta vaikka edesmenneen kissan vuoksi tai ottaisi kissajoukkoonsa yhden lisää ja jolla saattaisi olla pelastettuja kissoja useampi! :3 <3

   Poista
  2. Ottaisin itselleni, mut meille on jo tulossa yksi pidempiaikainen hoitokissa, eikä tuo mun oma kissani tule oikein senkään kanssa toimeen. :/ Pusuja ja haleja kaikille teidän kisuille! :3 ♥

   Poista
  3. Harmillista! Minä jännitin kauheasti alussa miten omat kissat ottaa vastaan sijaiskissoja, mutta hyvin on tähän asti ainakin mennyt. :)

   Poista
 6. Aivan ihana suloisuus ❤ tulee mieleeni entinen rakas valkoinen Pörrikisuni joka sairastui ja jouduin siitä luopumaan sydän itkien 😭 Jos asuisin lähempänä tulisin katsomaan ja ehkä se hyväksyisi minut? Minulla jo kaksi kisua, äitini vanha 16 v kisu sekä 3 vuotias ottolapsikisu sekä koira, siksi en vielä voi uutta ottaa vaikka haluaisin 😯 Toivottavasti tämä ihana Lumikki saa rakastavan kodin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikki on kyllä oikein hurmaava ja vaatii sen pitkän ajan luottaa ihmiseen kuten olen huomannut ettei kuukaudessa ole täysin käsittelyynkään lämmennyt, mutta tottunut asustelemaan nyt sisällä ja tykkää muista kissoista. Ehkä olisikin sopinut joukkoonne kirjavaan, jos teille olisi vain mahtunut! :) Jospa Lumikkia tulee joku kokenut katsomaan!

   Poista
 7. Annetaanko Lumikki vai millaisesta hinnasta puhutaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikki on Vierashuoneen löytöeläinten omaisuutta ja kaikki kissat luovutetaan 150 euron hintaan johon sisältyy kastrointi/sterilisointi ja mikrosirutus ennen uuteen kotiin pääsemistä. :)

   Poista