Sijaiskotikissa Tuhkimo | Vierashuoneen löytöeläimet

Saapunut sijaiskotiin 4.1.2016
Moikka! Viikko on kulunut siitä kun Tuhkimo saapui tänne sijaiskotiin. Menneisyydestä sen verran, että sillä oli kaksi pentua joista yksi menehtyi sairauteen, mutta toinen sai kodin jouluna. Tähän tuhkanharmaaseen neitiin ollaan vasta tutustumassa, mutta kyseessä on Vierashuoneen mukaan aika arka tapaus. Kuitenkin kuvailtiin, että saattaisi enemmän tykätä naisista kuin miehistä. Viikon ensimmäiset päivät se vietti etsien parhaita piilopaikkoja ja sähisi kuppia tarjotessa, mutta ne ovat jääneet. Felix ja Simba ovat kovasti yrittäneet jutella ja tehdä tuttavuutta siinä kuitenkaan onnistumatta. Tuhkimo on hyväksynyt valkean sijaiskotikissamme, mutta ei ihan vielä ole ystävystynyt veljeksien kanssa.

Tuhkimosta voin sen verran jo sanoa, että se on aika utelias tapaus. Eräs ilta olin alkamassa nukkumaan ja selatessani puhelinta... huomasin, että se kurkotti sängyn päälle ja hyppäsi jalkojeni viereen makaamaan. Se kuitenkin tiedosti, että olen siinä ja lähti vasta siinä vaiheessa karkuun kun mies oli tulossa nukkumaan. Itseasiassa tänä aamuna se nuuskutteli sängyn vieressä olevasta kiipeilypuusta kättäni, kun ojensin sen varovaisesti eteen. Hyviä onnistumisia siis jo tullut ja veikkaan, että kun pääsee silityksen makuun, niin on yhtä innoissaan kuin muutama edellinen harmaa sijaiskotikissani! :)

Virtuaalisilityksiä?
Tuhkimon muistolle

8 kommenttia :

 1. Ei taas lisää harmaita kisuja :3 En kestä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tähän mennessä tosiaan kolmas ja ukko sano, että ne näyttää kaikki samalta. Minä huomaan kyllä erot! :D

   Poista
 2. aaw, niin ihana! silityksiä Tuhkimolle! eiköhän se pian totu. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhkimo vaikuttaa siltä, että on kiinnostusta olla meidän kanssa joten ennen pitkää varmasti! Se on tosin vähän köhinyt niin sille on varattu el tarkastus torstaille! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tuhkimolla on hieman maskuliiniset piirteet, mutta on suloinen tapaus! :)

   Poista