Felixin iho-ongelma | Animagi

Mä haluan kotiin!!!
Terve! Huomasin keskiviikkona leikittäessäni Felixiä, että sillä on paljas kohta kaulan alueella. Alue oli hieman piilossa kaulakarvojen alla, mutta nostaessa päätä se tuli näkyviin. Aloin tietenkin huolestumaan ja googlettamaan mikä se saattaisi olla. Mielessäni kävi ainoastaan kissa-akne, mutta sen pitäisi olla leuassa. Kaulan paljas iho oli täysin terve... se ei näyttänyt tulehtuneelta tai punottanut ollenkaan. Poika saattoi kuitenkin jonkin verran rapsuttaa itseään samalta alueelta. Vaaleanpunaisen nahan päällä oli mustaa karisevaa ainetta, joka paljastui lääkärinkäynnillä karvatupeiksi. 

Varasin ajan torstaille ja kävin nyt aamulla vastaanotolla. Felixiä hoiti Camilla, joka on erikoistunut eläinten iho-ongelmiin. Ajattelin saavani suoran vastauksen tähän ongelmaan, mutta eläinlääkäri sai ainoastaan näytteiden avulla rajattua pois kaikki inhottavimmat ihosairaudet. Felixin tapauksessa tämä voi siis pelkästään johtua joko pienestä tulehduksesta tai allergiasta. Näihinkään ei ollut selvää suuntaa, vaan minulle annettiin puhdistusaineet kotikäyttöön. Puhdistan kaksi kertaa päivässä kahden viikon ajan pojan kaulaa ja katsotaan lähteekö karva kasvamaan.

Kuljetuskoppaan piiloon...
Poika ei arvostanut käyntiä Animagin vastaanotolla. Camilla tutki hellästi turkin kunnon, ruumiin rakenteen ja sydämen sekä keuhkon äänet. Kaikki oli kunnossa ja Felixin paino on tällä hetkellä 4,2 kg. Yhdessä vaiheessa näytti siltä, että Felix katsoi kelloa eläinlääkärin tunnustellessa ja Camilla sanoi: "Kissa jo katsoo milloin pääsee kotiin". :D  

Eläinlääkäri meni katsomaan eri huoneeseen ottamiansa näytteitä ja sillä aikaa oli mahdollisuus jaloitella. Poika ihmeissään nuuski jokaisen nurkan ja maukui minkä kerkesi kunnes lopulta hyppäsi takaisin tutkimuspöydälle ja kuljetuskoppaan piiloon. Kun tutkimustulokset oli tulleet, lääkkeet määrätty ja kysymykset kysytty, niin suunnattiin kassan kautta kotiin.

Sinähän et minua tutki!
Felixille tsemppiä?

14 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Jees! Tämmösiin on onneksi varauduttu jollain tasolla. :)

   Poista
 2. Pikaista paranemista Felixille <3

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti paranee, tsemppiä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti, niin ei tarvitse ryhtyä jatkotoimiin! :)

   Poista
 4. Voi Felix. <3 Tsempit sinne!! Toivottavasti lähtee siitä kasvamaan. Mua jotenkin nauratti nuo kuvat, Felix näyttää juuri siltä ettei yhtään halua olla siellä vastaanotolla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hehe minuakin nauratti nuo kuvat kun koneella katoin mitä ilmeitä oli tallentunu kameraan! :D

   Poista
 5. On kyllä huikeita ilmeitä. :D Hurjasti tsemiä Felixille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Felix osaa ilmeillä aina! :D Tai miksei Simbakin. Kiitos! :)

   Poista